עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעקרון אני כבר כמה חודשים on off עם פסיליום שתי כפיות למשך כמה ימים אבל התחלתי להוסיף גם הרבה נבטים, ירקות כמו סלק דלורית ועשבי תיבול פטרוזיליה שמיר שצרכתי אולי יותר מדי מהר בזמן קצר והרבה פירות.בכמה העלת את צריכת הסיבים? יכול להיות שהוספת יותר מדי מהר מדי
יכול להיות שהמאכלים שהוספת גורמים לגזים
יכול להיות שבגלל שהוספת עוד אוכל, הבטן שלך יותר נפוחה כי יש יותר אוכל בקיבה
אם ההוספה היא אכן הגורם לנפיחות, אז או שתפחית את הכמויות ותעלה בחזרה בקצב איטי יותר, או שתסבול את הנפיחות ועם הזמן מערכת העיכול שלך "תתרגל" לזה.זה לא משהו חדש חדש שקפצתי מאפס לכל זה, הדיאטה שלי באופן כללי רוב הזמן מורכבת מהדברים האלה אבל לאחרונה הוספתי אותם יותר, השאלה אם אפשר לעשות משהו לגבי הנפיחות של הבטן?
א.תפליץ.לאחרונה התחלתי לעלות את הכמות סיבים שאני צורך והבטן ממש התנפחה, יש משהו לעשות נגד זה?
למה להוריד פסיליום שינה לי את החייםא.תפליץ.
ב.תוריד את הפסליום.
ג.תה שומר.
חבל על הזמן.למה להוריד פסיליום שינה לי את החיים
מה הסיבה שאתה לוקח פסיליום?למה להוריד פסיליום שינה לי את החיים
אני מרגיש כמו אורנגאוטן בסוואנה... הכל יוצא בכזה דיוק לא משאיר שום דבר, לא צריך לא אסלה ולא נייר!חבל על הזמן.
הפכתי מסובל מעצירות, למפעל ייצור קקי עם זמני שילוח בדיוק גרמני.
האמת שלא פשוט ההשפעה של זה על היציאות זה משנה חייםמה הסיבה שאתה לוקח פסיליום?
סובל משלשולים? IBS?
לא תרופה. זאת אבקה של עלים שאתה מערבב עם מיםסליחה שנדחף לפוסט אבל..
מה זה פסיליום?
ניסיתי לקרוא מעט, מדובר ממש בתרופה, לא?
ממש לא תרופה.סליחה שנדחף לפוסט אבל..
מה זה פסיליום?
ניסיתי לקרוא מעט, מדובר ממש בתרופה, לא?
תתייעץ עם רופא/ דיאטן כי זה אמנם משהו שאמור להיות "בריא" לאנשים רגילים אבל תוספת כזאת של סיבים לאנשים עם פתולוגיות יכול להשפיע אולי הפוךאני סובל ממעי רגיז(זה מה שרופאה אמרה לפחות).
נשמע שזה משהו שממש יכול להועיל.