היי לכולם,
לצערי אני במבנה גוף אקטומורף ומתקשה בעליה במסה. הידיים שלי רזות ויש שומן מצטבר באיזור הבטן (ולכן לא רואים ריבועים).
משקל: 65, גובה: 179, שומן: 15%
אני מתאמן 5 פעמים בשבוע בקרוספיט ואני מעוניין להעלות במסת שריר ובמקביל להוריד אחוזי שומן.
הייתי לפני כמעט חודשיים אצל תזונאי שנתן לי תפריט, עליו אני מקפיד ועם זאת אני לא רואה שינוי משמעותי (אני נשקל מדי יום) - לא בנתונים ולא במראה.
להיפך, יש ימים בהם אני רואה שעליתי מעט בשומן.
יש למישהו מושג למה? להלן התפריט שלי:
יום ללא אימון-
1. חטיף חלבון / כריך עם חצי גביע קוטג' או 2 פרוסות גבנ"צ 9%
2. שייק חלבון - סקופ, חצי תפוח, בננה
3. ארוחת צהריים - 150 ג' מנה בשרית (חזה עוף, בשר טחון), 150 ג' פסטה (או 100 גר' אורז / תפו"א)
4. פיתה עם חצי גביע קוטג' / 2 פרוסות גבנ"צ 9% / טונה במים + סלט עם כפית שמן זית
5. שייק חלבון - סקופ, בננה, 30 גרם שיבולת שועל
יום עם אימון (בקצרה דומה ליום ללא אימון רק עם מנת פיתה נוספת, ביצים ומעט יותר שיבלת שועל בשייק)-
3. ארוחת צהריים - 150 ג' מנה בשרית (חזה עוף, בשר טחון), 150 ג' פסטה (או 100 גר' אורז / תפו"א)
4. פיתה עם חצי גביע קוטג' / 2 פרוסות גבנ"צ 9% / טונה במים
5. פיתה עם חצי גביע קוטג' / 2 פרוסות גבנ"צ 9% / טונה במים + 2 ביצים + סלט עם כפית שמן זית
6. שייק חלבון - סקופ, בננה, 40 גרם שיבולת שועל
לצערי אני במבנה גוף אקטומורף ומתקשה בעליה במסה. הידיים שלי רזות ויש שומן מצטבר באיזור הבטן (ולכן לא רואים ריבועים).
משקל: 65, גובה: 179, שומן: 15%
אני מתאמן 5 פעמים בשבוע בקרוספיט ואני מעוניין להעלות במסת שריר ובמקביל להוריד אחוזי שומן.
הייתי לפני כמעט חודשיים אצל תזונאי שנתן לי תפריט, עליו אני מקפיד ועם זאת אני לא רואה שינוי משמעותי (אני נשקל מדי יום) - לא בנתונים ולא במראה.
להיפך, יש ימים בהם אני רואה שעליתי מעט בשומן.
יש למישהו מושג למה? להלן התפריט שלי:
יום ללא אימון-
4. פיתה עם חצי גביע קוטג' / 2 פרוסות גבנ"צ 9% / טונה במים + סלט עם כפית שמן זית
5. שייק חלבון - סקופ, בננה, 30 גרם שיבולת שועל
יום עם אימון (בקצרה דומה ליום ללא אימון רק עם מנת פיתה נוספת, ביצים ומעט יותר שיבלת שועל בשייק)-
4. פיתה עם חצי גביע קוטג' / 2 פרוסות גבנ"צ 9% / טונה במים
5. פיתה עם חצי גביע קוטג' / 2 פרוסות גבנ"צ 9% / טונה במים + 2 ביצים + סלט עם כפית שמן זית
6. שייק חלבון - סקופ, בננה, 40 גרם שיבולת שועל