הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיצה האט WTF?!<$!@

Someone...

משתמש קבוע
1,450
4
נק' מוניטין:
3,637
1,450
4
הזמנתי דרך האתר שלהם לפני כשעה וחצי, חייבו את הכרטיס אשראי,
עוד לא קיבלתי את הפיצה, הם לא יצרו קשר ואני מנסה להתקשר לסניף (חורב חיפה) אבל לא עונים :|
מה הליצנות הזאת לעזאזל??? מה עושים במצב כזה? 😣

• פותח/ת השרשור
זהו שאין להם מוקד כללי :| התקשרתי לסניף גדול בתל אביב אבל לא היתה להם דרך לעזור.
בכל מקרה נפתרה התעלומה, ממש מטומטמים, באתר כתוב:
חיפה (חורב)
שעות פעילות
רביעי: 09:00 - 23:50
וגם היה כתוב בהזמנה בסטטוס של הסניף פתוח,
אבל מסתבר שבפועל הסניף פותח רק ב-12. ענה לי ממש עכשיו איזה עובד סניף בחורב ואמר ברוב חוצפתו שלפיצה תיקח 45 דקות להגיע מ-12 (5 דקות מחורב לפה). אז פשוט ביטלתי את ההזמנה. איזה מעפנים...

אולי תרד למכולת?
אתה מבין, אפילו אלה שעושים את הפיצה לא מאמינים שיש אנשים שיאכלו את הפיצה שלהם בתשע בבוקר.

• פותח/ת השרשור
יש בזה משהו
ובמכולת הכל דיאטטי וקטן כזה.. אולי אני אעשה הליכה למקדונלדס. צריך למהר שהשריר לא יישרף מהבוקר לא אכלתי עדיין
לפי מה שהבנתי כל שעה כזאת זה קילו סקוואט פחות :(

אולי תרד למכולת?
אתה מבין, אפילו אלה שעושים את הפיצה לא מאמינים שיש אנשים שיאכלו את הפיצה שלהם בתשע בבוקר.

הוא יהיה במאזן שלילי אם הוא ילך ברגל למכולת
צריך אחים קטנים לשלוח אותם

• פותח/ת השרשור
ההמתנה לשליח פיצה נראית כמו נצח.
בסוף הזמנתי ממקום אחר (מאנצ' למי שמכיר), ניסיתי משהו חדש, תוספות - בולגרית פטריות ובצל. אחת הטובות 👏 עכשיו אם תסלחו לי יש לי מגש לבלוס..

בסוף הזמנתי ממקום אחר (מאנצ' למי שמכיר), ניסיתי משהו חדש, תוספות - בולגרית פטריות ובצל. אחת הטובות 👏 עכשיו אם תסלחו לי יש לי מגש לבלוס..
מאנצ' בקריית חיים? חחחח

החלטה נבונה...מאנצ' בנזונה...האט חרא מפוצף שמן ועושה כאב בטן

יש כבוד! הזמנתי אתמול מאנץ'.
תנסה פעם פפרוני עם דאבל צ'יז פשוט בנזונה!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית