הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
היה לי היום אימון B בSS(שבוע ראשון) הלך אחלה רק שבסף שהגעתי למתח אני ממש לא מצליח לעשות יותר מאיזה 2.. להמשיך עם זה או יש משהו אחר שאפשר חוץ מפאוור קלין?

לדעתי אתה יכול להתחזק גם בפולי עליון אבל חייב ממש עד המוות... ככה אחרי כמה זמן כשתנסה לעשות מתח אז אני מאמין שתוכל לעשות יותר מ 2..

תעשה מתח כל אימון חזרה נוספת לא משנה בכמה סטים
אם זה לא עוזר תעשה מתח בקפיצה ותרד לאט
תחזיק בסופיניצה

תחליף את המשיכה העיקרית שלך לBOR ואחר כך תתאמן על המתח (מתח אתה לא יכול להתאמן כי כרגע הוא בעצימות יותר מדי גבוה לך, ככה שאתה לא יכול לעשות איתו סטים/חזרות)

היה פעם מאמר שMoo העלה לפה לגבי שיפור המתח...משהו עם תוספת של סט במקרים מסויימים.

אני לא מוצא את זה כרגע. Moo, יש לך מושג על מה אני מדבר?

היה פעם מאמר שMoo העלה לפה לגבי שיפור המתח...משהו עם תוספת של סט במקרים מסויימים.

אני לא מוצא את זה כרגע. Moo, יש לך מושג על מה אני מדבר?

עודד העלה את זה
גם יש תרגום של חלק מזה במאמר של ביל סטאר http://www.kilogram.co.il/1563/רק-החזק-ינצח-הרחיבו-את-עצמכם/

את תוכנית האימונים הבאה נתתי לאנשים רבים, שחלק ניכר מהם הזדקק לבצע מתח במבחן כושר עבור שירות במחלקות אזרחיות שונות או עבור הצבא. היא הולכת כך:
עשו 4 סטים, שבכל אחד מהם בצעו מקסימום חזרות שאתם יכולים לאותו סט, ובסוף הרוטינה סכמו את מספר החזרות הכולל שעשיתם בכל 4 הסטים. סביר מאוד להניח שהסט הראשון יהיה החזק ביותר, וממנו והלאה הסטים יחלשו בהדרגה מהירה יחסית; לדוגמה: מספר החזרות שלכם בסטים יכול לעמוד על 10,8,6,4. תמיד היו מודעים לכך שאין זה משנה באיזה טווח חזרות אתם מתחילים. מה שחשוב הוא שבפעם הבאה שאתם עושים מתח, המטרה שלכם תהיה להוסיף חזרה נוספת לסכום הכולל. אם עשיתם 28 בפעם הראשונה, אתם צריכים לעשות בפעם הבאה 29 חזרות לפחות – ואפילו יותר אם אפשרי – אבל הוסיפו חזרה אחת לפחות. החזרה הנוספת יכולה להיות חלק מכל אחד מארבעת הסטים.
בפעם הבאה שאתם מתאמנים, האימון יכול להיראות כך: 11,8,6,5 – סכום החזרות הוא 30. המשיכו עם התוכנית הזו, ועם הזמן תהיו מסוגלים להכפיל את הסכום שלכם. מפעם לפעם קחו יום מנוחה, ובפעם הבאה שתעשו מתח תתאבדו על הסט הראשון; נסו לשפר את השיא האישי שלכם ע"י 3 או 4 חזרות.
כמו כל תרגיל אחר, ברגע שאתה שובר שיא כלשהו, תמיד יותר קל לעשות זאת בפעם השניה.
המפתח להצלחה בתוכנית הזו היא להוסיף לפחות חזרה אחת לכל אימון.
מה לעשות כשיש לכם את אחד מהימים האלו, שאתם לא יכולים להשתפר ואפילו להשוות את השיא הקודם שלכם? הוסיפו עוד סט כדי לדחוף למעלה את עומס העבודה שלכם.
היו לי אתלטים שהתחילו עם 5 חזרות ובסוף התוכנית עמדו על 30.

בדיוק לזה התכוונתי- תודה רבה!
אם לא מצליחים להוסיף חזרה לטוטאל מוסיפים עוד סט נכון?

נראה לי שאני מתחיל לעבוד ככה על המתח באימון B שלי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית