הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם לדעתכם תזונה צמחונית או טבעונית עלולה לפגוע בביצועים?

Avital Hadary

משתמש מתחיל
105
114
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
129
105
114
צמחונות וטבעונות באימוני כושר.png

האם אתם חושבים שתזונה צמחונית או טבעונית יכולה לפגוע בביצועים באימון או על תוצאות האימון בטווח הארוך?
מה הייתם ממליצים לאנשים שמנהלים אורח חיים צמחוני או טבעוני ורוצים לשפר את הביצועים הספורטיביים שלהם?

אני רק הערה.
אני מבין שיצירת תוכן זה כלי משמעותי לקידום אתרים במנועי החיפוש.
אבל שרשורים אפס קלוריות כאלה הם לא הדרך. לא יודע מי זה איש ה-SEO עבור באתר, אבל אם הוא המליץ שרשורים כאלה, צריך להחליף אותו.
אין בהם תרומה, לא לאתר, ולא ממש לקהילה.

האם אתם חושבים שתזונה צמחונית או טבעונית יכולה לפגוע בביצועים באימון או על תוצאות האימון בטווח הארוך?
תזונה טבעונית/צמחונית יכולה לפגוע בביצועים אם כל מה שאת אוכלת זה חסה

מה הייתם ממליצים לאנשים שמנהלים אורח חיים צמחוני או טבעוני ורוצים לשפר את הביצועים הספורטיביים שלהם?
הייתי ממליץ להם להתחיל לשפר את הביצועים השכליים ולחפש מידע מבוסס במקום לשאול שאלות של המאה שעברה

צפה בקובץ המצורף 99683

על איזה ביצועים מדברים ? במיטה ? או בחדר כושר? 🤣 😉 😁
תזונה צמחונית שיש בה על בסיס יומי דגים ביצים ומוצרי חלב ואבקת חלבון לא בעיה גדולה זה אחלה. וויטמינים ומינרלים שחסר כי לא אוכלים בשר אפשר להשלים בתוסף תזונה.
התזונה הטבעונית זה בעיה. המסכנים האלה בדרך כלל שורדים 5 שנים ואז מתחיל כל הבעיות בבריאות ואם לא יעשו השלמה בתוספי תזונה מיוחדים יגמרו לא טוב. כמובן שזה בה לידי ביטוי גם בביצועים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית