הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבקש חוות דעת על פראגמינט - Fragment

דניאל אליהו

משתמש מתחיל
78
28
נק' מוניטין:
34
78
28
שלום לכולם,

אינני יודע אם פראגמינט נפוץ כאן בישראל או לא, אבל בחו״ל הוא בוודאי אחד הפיפטיידים הנפוצים והשימושיים ביותר בתחום..

למעשה הוא בעל אפקט עצום מבחינת שריפת שומן, והוא חסר כל תופעות לוואי, יש אלה שאומרים שיש לו השפעה פחות מאיזומפיק הרפואי ..

קיצור ולעניין,
1)יש בישראל פראגמינט איכותי ובאמת מקורי?
2)יש לי פראגמנט מחברת דאוס מדיקאל - מישהו סומך על Dues Medical?
3) מישהו ניסה בעבר ויכול להרחיב מה חוות הדעת שלו?

אוזמפיק רפואי מקורי (שכבר לא נמצא בישראל) כי הוחלף לתרופה אחרת שהם מוכרים בבית מרקחת בזריקה/וקיים גם חומר נוסף בכדורים עם השפעה חלשה יותר זה לא שורף שומן זה פשוט מאוד סותם לך תאבון ואדם אוכל פחות אוכל ולכן יורד במשקל כי נמצא במאזן קלורי שלילי זה הכל.
*לגבי " חסר כל תופעות לוואי " אני לא מכיר חיה כזאת בין אם זה תופעות גלויות או תופעות סמויות זה קיים בכל דבר. כמו באוזמפיק שהיה בארץ.
לי אין ניסיון אם זה לא מכיר גם. לגבי חברת Dues Medical שנה ראשונה הם התחילו טוב אחרי זה אכזבה. בנוסף לזה מכרו מוצרים כמו MK677 אם כיתוב על אריזה שמדובר ב-SARMS שזה לא. חברה שבראשה עומד מישהו עם קצת שכל וידע לא ירשום שטויות כאלה. זה לעשות צחוק מעצמך ומהחברה.
כל מי שרוצה לשרוף שומן יודע שזה מתחיל בתזונה מתאימה ואימונים משקולות ואירובי ויש את כל השורפי שומן וחומרים שיכולים לעזור בלהגיע למטרה ובזמן הירידה בשומן ושמירה על השריר.

• פותח/ת השרשור
Mk677 - זה סארמס, לא?

Fragment - עובד בשיטה אחרת, למעשה הוא נגזר של ה GH - מורכב מ 15 חומצות אמינו האחרונים של ה GH שאחראים על שריפת שומן..
על פי כל חיפוש שעשיתי בגוגל, לא נזכרו שום תופעות לוואי..

אם אתה לא סומך על Dues Medical - על מה אתה כן סומך?

MK677 זה לא סארמס.
אם Fragment היה טוב כמו ש " אומרים" ועוד בלי תופעות לוואי אתה לא חושב שהיו משתמשים בוא גם ברפואה ? באוזמפיק ועוד דברים כן משתמשים למרות שיש תופעות ו Fragment לא? לא נשמע הגיוני. אם אין שום תופעות כנראה שזה לא עובד טוב.
אני סומך על כל חברה שקיימת בשוק העולמי מעל 10 שנים ומחזיקה בשם מספיק טוב בשביל שלא יחרבנו עליה לקוחות בכל העולם. ושיש תגובות טובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית