הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש משמעות לבדיקת טסטוסטרון?

yuval729

משתמש פעיל
445
108
נק' מוניטין:
122
445
108
אני לא לוקח חומרים משום סוג, אבל בדקתי את ההורמונים כחלק מבדיקה כוללת שעשיתי לגוף(אם כבר דוקרים אותי שיבדקו הכל). יצא לי 23.5 , משמע בנורמה.
בן 32.
יש לזה משמעות לגבי יכולת טובה יותר לפתח מסת שריר/להתאושש? העלאה של הערך בדרכים טבעיות יכולה להניב שיפור בהרגשה/מראה/ביצועים ספורטיביים?
או שצריך גם לבדוק טסטטוסטרון חופשי וכאלה?
סך הכל אני מגיב טוב לאימונים, אבל רוצה תמיד למקסם מה שבשליטתי

יש לזה משמעות לגבי יכולת טובה יותר לפתח מסת שריר/להתאושש?
בתוך הנורמה לא אמור להיות משמעות אם זה ברף העליון או התחתון. הטסטוסטרון שלך גם ככה עולה ויורד במהלך היום, זה לא שהוא על מספר ספציפי כל הזמן.
העלאה של הערך בדרכים טבעיות יכולה להניב שיפור בהרגשה/מראה/ביצועים ספורטיביים?
לא.
אבל שינה, תזונה טובה, תוכנית אימונים מתאימה, גישה מנטלית ורגשית בריאה יכולים לעשות פלאים.
לא.

אני לא לוקח חומרים משום סוג, אבל בדקתי את ההורמונים כחלק מבדיקה כוללת שעשיתי לגוף(אם כבר דוקרים אותי שיבדקו הכל). יצא לי 23.5 , משמע בנורמה.
בן 32.
יש לזה משמעות לגבי יכולת טובה יותר לפתח מסת שריר/להתאושש? העלאה של הערך בדרכים טבעיות יכולה להניב שיפור בהרגשה/מראה/ביצועים ספורטיביים?
סך הכל אני מגיב טוב לאימונים, אבל רוצה תמיד למקסם מה שבשליטתי
הטסט שלך יצא בנורמה בנוסף לזה אמרת שאתה מגיב טוב לאימונים מה אתה צריח יותר מזה? מה שבשליטתך זה להמשיך להתאמן טוב לישון מספיק ולאכול טוב זה הסוד להצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית