הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה 10 מ״מ או 13 מ״מ

Synergia

משתמש פעיל
547
92
נק' מוניטין:
201
547
92
אהלן
מיזה כשנתיים פלוס עם SBD 13 מ״מ, בסקוואט די התרגלתי, גם בדדליפט. בדדליפט זה פחות נוח, אבל התרגלתי(נראה לי?)…
חושבים שכדאי לקנות עוד אחת 10 מ״מ(ולשלב ביניהן, או את הדד לעשות איתה)? מתכוון להמשיך לתמיד עשורים קדימה כל זמן שהגוף מסוגל לזוז להמשיך להתאמן ולהקפיד על התרגילים האלה, מהי דעתכם? תודה
עריכה גובה 1.61-3 משקל גוף 60(והמשקל גוף יישאר בטווחים האלה)

לא הייתי אומר לך לקנות 13 מ"מ מלכתחילה, אבל עכשיו שקנית והתרגלת, לא הייתי מחליף או מוסיף אפילו, אלא אם כן הכסף עושה לך חור בכיס.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי אומר לך לקנות 13 מ"מ מלכתחילה, אבל עכשיו שקנית והתרגלת, לא הייתי מחליף או מוסיף אפילו, אלא אם כן הכסף עושה לך חור בכיס.
היית ממליץ לקנות 10 מ״מ(בנוסף)? לא עושה חור בכיס, זו השקעה לשנים שנים שנים שנים קדימה הכל בסדר

היית ממליץ לקנות 10 מ״מ(בנוסף)? לא עושה חור בכיס, זו השקעה לשנים שנים שנים שנים קדימה הכל בסדר
תשקיע במניות😉
אני לא חושב שאתה צריך חגורה נוספת.
אתה יכול לקנות חגורה נוספת, אני חושב ש10 מ"מ יותר מתאים לך מ13, אבל זה לא כזה משמעותי שהייתי קונה עוד חגורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית