סייקל חיטוב לאחר סייקל מסה

• פותח/ת השרשור לוי
  • פורסם בתאריך

לוי

משתמש מתחיל
37
22
נק' מוניטין:
29
37
22
שלום לכל החברים הנכבדים

רציתי לשאול מה דעתכם כיצד צריך להראות סייקל חיטוב מבחינת חומרים, לאחר סייקל מסה מתקדם בהנחה ואני בעצם לא עושה הפסקה ביניהם אלא ממשיך לחיטוב מייד לאחר סיום המסה.
בסייקל מסה לקחתי 750 מ''ג טסט, 400 מ''ג דקה ארוך, 400 מ''ג בולדנון. למשך 4 וחצי חודש. כמובן לא סייקל ראשון. עכשיו בערך על 20% שומן. בדיקות דם די תקינות. הרגשה כללית מצויינת.

מה שאני בעצם רוצה לשאול זה, אם בחיטוב אני יכול לרדת ל-500 מ''ג טסט בלבד. מקסימום עם מאסטרון או דקה קצר במינון נמוך. או שהגוף כבר התרגל למינונים גבוהים ועוד חומרים, ו500 טסט לא יספיק לשמור על מסת השריר?
או לנסות משהו באמצע?
צריך עזרה ממישהו עם ניסיון רציני בנושא. תודה מראש.

שלום לכל החברים הנכבדים

רציתי לשאול מה דעתכם כיצד צריך להראות סייקל חיטוב מבחינת חומרים, לאחר סייקל מסה מתקדם בהנחה ואני בעצם לא עושה הפסקה ביניהם אלא ממשיך לחיטוב מייד לאחר סיום המסה.
בסייקל מסה לקחתי 750 מ''ג טסט, 400 מ''ג דקה ארוך, 400 מ''ג בולדנון. למשך 4 וחצי חודש. כמובן לא סייקל ראשון. עכשיו בערך על 20% שומן. בדיקות דם די תקינות. הרגשה כללית מצויינת.

מה שאני בעצם רוצה לשאול זה, אם בחיטוב אני יכול לרדת ל-500 מ''ג טסט בלבד. מקסימום עם מאסטרון או דקה קצר במינון נמוך. או שהגוף כבר התרגל למינונים גבוהים ועוד חומרים, ו500 טסט לא יספיק לשמור על מסת השריר?
או לנסות משהו באמצע?
צריך עזרה ממישהו עם ניסיון רציני בנושא. תודה מראש.

לא רק שאפשר לרדת במינון אלא גם מומלץ, אלא אם כן אתה שוקל 120 קילו עם אחוז שומן נמוך

הטסט הוא רק חומר בסיס כדי שתוכל לקחת חומרים אחרים, תנסה אפילו 350-400 ואתה תראה שהתוצאות יהיו אותן תוצאות עם פחות סיכון לתופעות לוואי.

400-500 טסט, 300-400 מאסטרון ואם יש תקציב הייתי מוסיף אנאבר 30 מ"ג ליום למשך 8 שבועות - יתן לך תוצאות יפות.

לא הייתי ממשיך ישר בסייקל חיטוב, קח לפחות 8 שבועות הפסקה - אפשר בזמן הזה לקחת מינון טסט של TRT (קרוז) שזה בערך 100-120 טסט שבועי ואז הייתי מתחיל סייקל חיטוב

קח בחשבון שמאסטרון על 20 אחוז שומן יהיה פחות יעיל, אולי בזמן הקרוז תתחיל חיטוב קטן על גירעון קלורי נמוך

• פותח/ת השרשור
אני אמנם לא 120 קילו, בערך-92-3, 170, אבל הרבה מעבר לפוטנציאל הגנטי שלי. אני שחיף רציני במקור, או בעצם סוג של "רזה שמן". (מעט שריר על שומן לא נמוך. גם אחרי 4-5 שנים של אימונים טיבעי לא עברתי את ה75 קילו (על אותו אחוז שומן בערך)
אתה לא חושב שלהוריד ככה מינונים יפגע במסת שריר?
גם אני חשבתי להמשיך איזה חודשיים על TRT, כי חשבתי לעצמי שככה הגוף יתרגל למסת שריר גם על מינון נמוך. ולכאורה אם אני לא בגרעון קלורי אין סיבה לרדת במסת שריר. מאשר ישר לרדת במינונים ובקלוריות. זאת הסיבה שאתה שהצעת ככה? או שמא סיבה אחרת?

אני אמנם לא 120 קילו, בערך-92-3, 170, אבל הרבה מעבר לפוטנציאל הגנטי שלי. אני שחיף רציני במקור, או בעצם סוג של "רזה שמן". (מעט שריר על שומן לא נמוך. גם אחרי 4-5 שנים של אימונים טיבעי לא עברתי את ה75 קילו (על אותו אחוז שומן בערך)
אתה לא חושב שלהוריד ככה מינונים יפגע במסת שריר?
גם אני חשבתי להמשיך איזה חודשיים על TRT, כי חשבתי לעצמי שככה הגוף יתרגל למסת שריר גם על מינון נמוך. ולכאורה אם אני לא בגרעון קלורי אין סיבה לרדת במסת שריר. מאשר ישר לרדת במינונים ובקלוריות. זאת הסיבה שאתה שהצעת ככה? או שמא סיבה אחרת?

מסיבות רפואיות בלבד, אחרת כולם היו עושים סייקל ארוכים, לכן את יש את המושג שנקרא בלאסט אנד קרוז.

עם התנהלות נכונה בתזונה באימונים אין סיבה שתאבד מסת שריר, ואם כן אז ממש מעט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית