חבר שלי מתאמן בקאנטרי באר שבע, ממליץ לך לקפוץ לשם.
קוראים לו זאזה חרבדיה, הוא מאמן של הרבה מבאר שבע, ספורטאי אלוף עם הרבה מעריצים.
תגיד לו שאלחנן שלח אותך, תבקש רק לדבר איתו ולקבל עיצות לאימונים ולהמשך הדרך שלך.
אם תרגיש שהוא מאמן שיכול לקדם אותך, אני ממליץ עליו בחום, אם לא, אני בטוח שהוא יתן לך המלצות טובות איך להתחיל את האימונים שלך.
אני מדריך כושר אז יכול כביכול להשתמע שיש לי אינטרס
עוד מלפני אך עכשיו עוד יותר אני מבין כמה מתחיל מתקדם הרבה יותר עם מאמן (מאמן נורמלי... ולא חייב כל אימון איתו אפילו 1 לחודש עושה עבודה) הפער באנשים שמתמידים והפער בתוצאות אליהם תגיע הם משמעותיים מאוד!
ומפה שיקולים: האם אתה מנסה להשיג משהו שואף למשהו או שאתה פשוט רוצה לשפר את המצב הנוכחי בלי אופק במיוחד
האם יש לך יכולות התמדה מוכחות ואתה חושב שלא תיהיה בעיה או שהתמדת בדברים אבל זה לא בטוח בתחום הזה
ולאחר השיקולים האלה, כסף
אבל זמן שווה כסף זה לא חרטא רק שזה כן בסוף מסתכם להעדפה ומטרות.
טיפ נוסף, מעט עדיף מכלום, תמיד! ללכת ל10 דקות עדיף בפער מלא להגיע בכלל.
והחיים הם לא שחור ולבן, שזה מסקנת המשך לקודם, הרבה אנשים נכנסים באו שאני הולך 3 פעמים בשבוע וקונה אבקת חלבון או שאני מבטל את המנוי
אני שם את האחראיות שלי שאימון 1 טוב בשבוע עם זמן עושה פלאים ביחס לכלום.
כמו שאמרו כבר לפני, תתחיל בללכת לחדר כושר, להתמיד. בהתחלה זה ירגיש לך כמו טבעוני בעל האש כמו שאמרת, אבל זה בסדר וזה התחלה. תלך למכון, תתנסה בכל מיני תרגילים, כל מיני סוגי אימונים, אם אתה לא ביישן תדבר עם מתאמנים ומדריכים, באופן כללי פשוט תגע בעולם הזה ותראה איך כבר אתה מתחיל להיכנס לזה. בסוף הדבר הכי חשוב בספורט זה התמדה, תתחיל בזה.
עם הזמן אחרי כמה אימונים תבין יותר מה אתה רוצה לעשות בהמשך, ונוכל לכוון אותך ספציפי יותר.
תשאל עם הזמן שאלות פה בפורום, תכיר יוטיוברים מוצלחים, אולי אפילו תקרא איזה ספר טוב. אבל ההתחלה זה פשוט להתנסות במכון.
ואם תרצה תמיד אתה מוזמן לפנות בפרטי, אני לא מאמן במקצועי אבל אשמח לעזור אם תצטרך.