הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי גיינר

Nati_Afula

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
יצא למישהו עקב סדר יום צפוף לבנות תפריט תזונה למסה שמבוסס בעיקר על גיינרים ביתיים?
יש כאן סיכון לנזק?

יצא למישהו עקב סדר יום צפוף לבנות תפריט תזונה למסה שמבוסס בעיקר על גיינרים ביתיים?
יש כאן סיכון לנזק?
היי,

בתחילת דרכי השתמשתי בגיינרים הרבה במיוחד כי היה לי קשה לעלות במשקל אבל מודה שלעולם לא השתמשתי בהם כתחליף לאוכל אלא רק כתוסף (זה השימוש הראוי להם)

מה שכן, מאוחר יותר שהפסקתי להשתמש בגיינרים קנויים הייתי עושה שייקים (שווה ערך לגיינרים) כל מה שאתה צריך זה בלנדר תכלס ו10-15 דקות. לא הייתי עושה את זה ולוקח איתי לכל היום או משהו אלא מכין שותה וממשיך ביום.

50 גרם שיבולת שועל
כף חמאת בוטנים
סקופ חלבון
בננה או שתיים
תמר או שתיים
חלב / חלב סויה או כל חלב אחר (עדיף לא מים בשביל עוד קלוריות וטעם)

בגדול אם אתה משתמש בחלב סויה (350 מ"ל)
יכול לצאת לך בסביבות: 790 קלוריות, 42 גרם חלבון, 10 גרם שומן ו135 גרם פחמימה.

שתיים כאלה ביום אתה כבר על 1600-1700 קלוריות 😃

וזה לא זבל מעובד וקנוי כאבקה עם ימבה סוכר וכל מיני דברים אחרים... מה שכן זה לא אמור להחליף אוכל, אם אתה "תחיה" על זה אתה מחסיר כל מיני ערכים תזונתיים וויטמינים חשובים שיש בפירות ירקות וחלבונים אחרים ודגנים מלאים אחרים.

מקווה שזה מסייע. זה גם רק דוגמא אחת לשייק שאתה יכול לעשות שיוצא לא רק קלורית וגם לא זבל מעובד 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית