הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות

• פותח/ת השרשור Tmax
  • פורסם בתאריך

Tmax

משתמש מתחיל
269
47
נק' מוניטין:
100
269
47
אהלן חברה
לאחר בדיקה,אני זכאי למרשם לזריקות וויגובי..
יש למישהו נסיון? כדי? ת.לוואי?
תודה

לי אין ניסיון אישי אם זה, אבל התרופה הזאת עובדת להוריד תאבון. ואם יש לך מטרה לרדת באחוזי שומן אז תתרכז ב להכניס מספיק חלבון וקצת פחמימה מורכבת וטיפה שומן בריא ואחרי שתאכל את האוכל שאתה צריח לא יהיה לך תאבון להכניס שטויות או אוכל נוסף תאכל רק את מה שאתה צריח לתפריט חיטוב תקפיד על אימוני משקולות ואירובי ותרד במשקל בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לי אין ניסיון אישי אם זה, אבל התרופה הזאת עובדת להוריד תאבון. ואם יש לך מטרה לרדת באחוזי שומן אז תתרכז ב להכניס מספיק חלבון וקצת פחמימה מורכבת וטיפה שומן בריא ואחרי שתאכל את האוכל שאתה צריח לא יהיה לך תאבון להכניס שטויות או אוכל נוסף תאכל רק את מה שאתה צריח לתפריט חיטוב תקפיד על אימוני משקולות ואירובי ותרד במשקל בהצלחה.
תודה.
הרופא בדיוק אמר את זה,שזה הולך עם תפריט מוקפד,אם לא זה סתם לחינם.
הבנתי שהחומר משוחרר מהמזרק,כאילו תופס את שאר המקום בקיבה,ו"מדכא את התאבון"

הזריקה לא זולה,וגם צריך להרים מינון עם הזמן.

תצביע נכון בבחירות מפלגה כלכלית לירון זליכה והזריקות ושאר ירקות יהיה יותר זול במדינה. אם תצביעו כל פעם באותו חרא המצב ילך וידרדר.
לעלות מינון של זריקה זה רק לפי הצורך בזה לא סתם כי בה לך.

• פותח/ת השרשור
תצביע נכון בבחירות מפלגה כלכלית לירון זליכה והזריקות ושאר ירקות יהיה יותר זול במדינה. אם תצביעו כל פעם באותו חרא המצב ילך וידרדר.
לעלות מינון של זריקה זה רק לפי הצורך בזה לא סתם כי בה לך.
המדינה כבר גמורה,אז לפחות שניהיה חטובים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית