הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

hadash123

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום רב ,
אני בן 24 מתאמן ברצף כשנתיים שוקל 93 קילו גובה 1.89
שנה שעברה לקחתי סייקל של סארמס סולו ראד 140 של חברת nano למשך 10 שבועות .
השנה אני מתכנן סייקל ראשון של טסט
400 מ״ג טסט אנטטי ארוך
450 מ״ג בולדנון
חרדתי ככל הניתן לגבי הנושא ואשמח למענה על כמה שאלות מבעלי הידע בתחום
1- לאחר פי סי טי נכון איכות הזרע חוזרת לקדמותה ?
2- טסט חופשי בדם עומד על 14.8 האם זה תקין לגילי? השפעת הסייקל תפגע דרסטית ברמת הטסט בדם או שתחזור לקדמותה ?
3- יש לי גיניטקה של נשירת שיער במשפחה , אני על מינוקסידיל כחצי שנה . האם זה מספיק בכדי למנוע את נשירת השיער בסייקל?
4- התכנון הוא סייקל אחד ויחיד , האם זה אפשרי? או שיהיה לי קשה לחזור להתאמן ללא חומרים?
תודה רבה מראש 🙏🏿

אין דבר כזה סייקל אחד!!!

אל תיגע בחומרים אם אתה לא מתכנן להריץ כמה סייקלים ולא מוכן להתמודד עם התופעות לוואי.... ולא חסר תופעות לוואי.

1) מאמין שאם תתאושש כמו שצריך אז כן.
2)תקין.
3)לא מספיק, אם יש לך גנטיקה של הקרחה,הסטרואידים יאיצו את זה ,כמו שקרה אצלי ונהיה לי שיער דליל בגיל 23 עברתי כבר 2 השתלות שיער...
4)אין דבר כזה סייקל אחד, מניסיון.
5) אתה מתאמן שנתיים משמע אתה עוד מתחיל,לא חושב שיש לך מה להזריק כשאתה סהכ עם וותק כזה מועט של אימונים...

• פותח/ת השרשור
1) מאמין שאם תתאושש כמו שצריך אז כן.
2)תקין.
3)לא מספיק, אם יש לך גנטיקה של הקרחה,הסטרואידים יאיצו את זה ,כמו שקרה אצלי ונהיה לי שיער דליל בגיל 23 עברתי כבר 2 השתלות שיער...
4)אין דבר כזה סייקל אחד, מניסיון.
5) אתה מתאמן שנתיים משמע אתה עוד מתחיל,לא חושב שיש לך מה להזריק כשאתה סהכ עם וותק כזה מועט של אימונים...
התאמנתי 4 שנים בעבר , הפסקה של שנה וחצי ועכשיו חזרתי ברצף לעוד שנתיים
אני על תוכנית תזונה , מקפיד על אימונים ושעות שינה כולל כלל התוספים הנדרשים
נכנס לסייקל אחד לצורך העלאה במסה וניסיון לשמרה , האם זה אפשרי?

סייקל אחד לא יתן לך כלום, לאורך זמן אתה תחזור למצב שבו היית טבעי. לא שטסט סולו עושה פלאים

על הנייר? כן, תעשה סייקל תעלה קצת אקסטרה מסת שריר (אל תצפה לוואו מסייקל אחד סהכ של טסט ובולד) תרד מהסייקל ובהנחה שתעשה פיסיטי כמו שצריך ותאושש כמו שצריך אתה אחרי מספר שבועות תתחיל לאבד גודל כי מן הסתם הגוף שלך יחזור לרמות רגילות של טסט ובעצם לא עשית בזה כלום..מי שנכנס לעולם הזה נכנס עד הסוף או לא נכנס בכלל

בסדר הוא לא מבין לכן הוא שואל ואנחנו פה כדי לעזור סהכ...
אז אני מסביר לו בדרך שאולי הוא כן יבין..
מעבר לזה שיש אלמנט של התמכרות פסיכולוגית בשימוש באנבולים ויש כאלה שיגידו שגם פיזיולוגית.

אז אני מסביר לו בדרך שאולי הוא כן יבין..
מעבר לזה שיש אלמנט של התמכרות פסיכולוגית בשימוש באנבולים ויש כאלה שיגידו שגם פיזיולוגית.
וואה וואה התמכרות פסיכולוגית חח ספר לי על זה חד משמעית ממכר בצורה מטורפת

וואה וואה התמכרות פסיכולוגית חח ספר לי על זה חד משמעית ממכר בצורה מטורפת
כן אני יודע ,
ויש אנשים שנכנסים לדיכאון/חרדות כשהם יורדים מאנבולים בגלל שהציר מושבת או בכלל יוצא מאיזון.

@hadash123 זה הרבה יותר מסובך ממה שמספרים לך....
במיוחד בארץ שאין לך גישה לבדיקות דם הורמונליות בתדירות גבוהה כפי שנדרש בסייקל וגם החומרים בהשוואה לאירופה וUSA הם באיכות יותר נמוכה (הרבה זיופים).

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע ,
ויש אנשים שנכנסים לדיכאון/חרדות כשהם יורדים מאנבולים בגלל שהציר מושבת או בכלל יוצא מאיזון.

@hadash123 זה הרבה יותר מסובך ממה שמספרים לך....
במיוחד בארץ שאין לך גישה לבדיקות דם הורמונליות בתדירות גבוהה כפי שנדרש בסייקל וגם החומרים בהשוואה לאירופה וUSA הם באיכות יותר נמוכה (הרבה זיופים).
תודה רבה על המענה גבר🙏🏿

תודה רבה על המענה גבר🙏🏿
אחי בכיף..
אם אתה רוצה לשמוע עוד סיפורים דבר איתי בפרטי.
אני חושב שאנשים חושבים שסטרואידים זה שייק חלבון או קריאטין ננו... ילדים בני 15 במכון שואלים אותי על טסט?!!! ילד... אתמול צנחו לך האשכים מה טסט??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית