הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייב את עזרת ההמונים

itamar jovane

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני בן 36
גובה 172
משקל 81
כבר ניהיה לי סחרחורת מכל הזיופים והתמחורים השונים של כל תוספי הגדילה(סטרואידים למיניהם)
אולי תעשו לי סדר...
אני מעוניין להרים 6-10 קילו מסת שריר ולאחר מכן להכנס לחיטוב.
איך הכי נכון לעשות את זה ועם איזה חומרים....
תודה לכולם על העזרה
ואשמח גם לדילר אמין ומקצועי
0544722012 איתמר

***עוד שאלה חשובה.. אם יש לי דיאנה בול שפג לה התוקף בשנה.. האם לזרוק או שאפשר להשתמש בזה ?

לא יתנו לך פה דילרים אסור על פי חוקי הפורום...מבחינת סייקל ראשון זה בדרכ טסטוסטרון ארוך יעלה אותך יפה מאוד..אבל זה לא רק טסט אתה צריך לדעת לעשות פיסיטי נכון בסוף סייקל כדי להשתקם והכול...זה די תורה שלמה שלא לומדים על רגל אחת...קודם תיכנס למדריכים בלינקייה בפורום ותתחיל לקרוא וללמוד על הנושא זה מאוד חשוב...לגבי הדיבול הייתי מעיף לפח עם עבר כבר שנה...אגב, איך החלטת שאתה צריך בהחכרח סייקל של סטרואידים ברמתך? כמה שנים אתה מתאמן? מה הרמה הכללית שלך מבחינת משקלים והכול? וותק ידע ניסיוו

• פותח/ת השרשור
לא יתנו לך פה דילרים אסור על פי חוקי הפורום...מבחינת סייקל ראשון זה בדרכ טסטוסטרון ארוך יעלה אותך יפה מאוד..אבל זה לא רק טסט אתה צריך לדעת לעשות פיסיטי נכון בסוף סייקל כדי להשתקם והכול...זה די תורה שלמה שלא לומדים על רגל אחת...קודם תיכנס למדריכים בלינקייה בפורום ותתחיל לקרוא וללמוד על הנושא זה מאוד חשוב...לגבי הדיבול הייתי מעיף לפח עם עבר כבר שנה...אגב, איך החלטת שאתה צריך בהחכרח סייקל של סטרואידים ברמתך? כמה שנים אתה מתאמן? מה הרמה הכללית שלך מבחינת משקלים והכול? וותק ידע ניסיוו
בעיקרון אני מאז ומתמיד מתאמן ... בשנה האחרונה כמעט ולא.. ועכשיו אני רוצה להחזיר הכל וכמה שיותר מהר...כי שמנתי קצת מאז .. אז פניתי לעניין הסייקלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית