הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות בבחירת אבקת חלבון ללא טעם

• פותח/ת השרשור AmitME
  • פורסם בתאריך

AmitME

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום,
עד עכשיו אני השתמשתי באבקת חלבון וניל של אולין, היא הייתה מאוד לא טעימה ועשתה לי כאבי בטן ובחילה (לא בטוח אם זה בגלל הטעם הנורא או הרכיבים והאיכות, אולי שניהם).
הדרך שבה השתמשתי באבקה היה לערבב אותה ביוגורטים או דייסות, גם זה היה בלתי נסבל.

אז כרגע אני חושב על לקנות אבקת חלבון ללא טעם מוסף, כרגע שני המוצרים הכי זולים שמצאתי הם:
-אלפא נינג׳ה בטעם טבעי מטבע בריא (~250)
Nutricost whey protein concentrate- unflavored מאיירהרב *כרגע לא במלאי* (~250 מחיר מלא ו200 שקל עם הנחה של 20% ובלי משלוח)

היחס של הערכים כמובן לא קריטי, אני מכוון שהטעם יהיה הכי פחות דומיננטי, וגם אם יש הבדל גדול באמינות של החברות והאיכות שלהם (אין לי מושג בתחום ולא הצלחתי לחקור יותר מדי).

אפילו שקלתי אבקות חלבון על בסיס צמחי ללא טעם כי ראיתי שהם יותר זולות, אבל הבנתי שדווקא הטעם שלהם יהיה מודגש בהרבה ממי גבינה וגם שוב אין לי מושג לגבי האמינות של כל מוצר וחברה.

יכול להיות שתאהב טעם אחר של אותה החברה או של חברה אחרת, לא חייב לבחור באבקה ללא טעם. וגם אם הטעם חזק ודומיננטי מדי בשבילך, אז פשוט תוסיף כמות גדולה יותר של נוזלים, וכך הטעם יהיה פחות מרוכז.

לגבי המוצרים ששאלת עליהם, אני לא מכיר את חברת Nutricost, יכול להיות שהמוצרים שלה איכותיים ויכול להיות שלא.
Alfa יותר מוכרת, אז הייתי בוחר באבקת החלבון של החברה הזו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית