הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקות חלבון ללא טעם

• פותח/ת השרשור UvBa
  • פורסם בתאריך

UvBa

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן חברים,
קשה לי עם האפטרטייסט המבחיל של אבקות החלבון הממותקות.
החלטתי להכין בעצמי שייקים בבלנדר ולהוסיף אבקת חלבון ללא טעם.
האם מישהו פה התנסה עם אבקות כאלה? יש להן טעם לוואי? יש מוצר מומלץ?
אשמח לתשובות 🙂

שים לב זה לא שאין להן טעם, אלא אין תוספת טעם. רוב האנשים ייגעלו מהטעם של אבקה ללא טעם בתוספת מים וזהו, אבל זה יכול לעבוד מעולה כחלק משייק בבלנדר.

יש אבקת חלבון של גו בחבילה של 748 גרם אם אתה רוצה לנסות https://ksp.co.il/web/item/272814. הייתי מרוצה מהמוצר כשהיה זמין בחבילה גדולה של 2.2 ק"ג, לצערי לא זמין יותר והחבילה הקטנה פחות משתלמת (מחיר פר גרם חלבון).
ניסיתי גם את ה- whey protein isolate של california gold nutrition (חברה של iherb) והייתי מרוצה, אבל ב-2 הזמנות ברצף האבקה הריחה רע כאילו היא מקולקלת והייתי צריך לזרוק. מאז אני גם מחפש אבקת חלבון ללא טעם ומתפשר על האבקת חלבון גו בטעם שוקו\וניל באושר עד (200 ש"ח לקופסא גדולה).
תעדכן אם מצאת אופציה טובה.

מתכונים לנסות:
- 100 גרם תותים קפואים, סקופ חלבון בלי טעם, יוגורט פרו בטעם תות, קקאו
- 100 גרם תותים קפואים, סקופ חלבון בלי טעם, יוגורט פרו בטעמים, תפוח
- מתי שאין לך בלנדר זמין: מים+קקאו+אבקה ללא טעם.

• פותח/ת השרשור
שים לב זה לא שאין להן טעם, אלא אין תוספת טעם. רוב האנשים ייגעלו מהטעם של אבקה ללא טעם בתוספת מים וזהו, אבל זה יכול לעבוד מעולה כחלק משייק בבלנדר.

יש אבקת חלבון של גו בחבילה של 748 גרם אם אתה רוצה לנסות https://ksp.co.il/web/item/272814. הייתי מרוצה מהמוצר כשהיה זמין בחבילה גדולה של 2.2 ק"ג, לצערי לא זמין יותר והחבילה הקטנה פחות משתלמת (מחיר פר גרם חלבון).
ניסיתי גם את ה- whey protein isolate של california gold nutrition (חברה של iherb) והייתי מרוצה, אבל ב-2 הזמנות ברצף האבקה הריחה רע כאילו היא מקולקלת והייתי צריך לזרוק. מאז אני גם מחפש אבקת חלבון ללא טעם ומתפשר על האבקת חלבון גו בטעם שוקו\וניל באושר עד (200 ש"ח לקופסא גדולה).
תעדכן אם מצאת אופציה טובה.

מתכונים לנסות:
- 100 גרם תותים קפואים, סקופ חלבון בלי טעם, יוגורט פרו בטעם תות, קקאו
- 100 גרם תותים קפואים, סקופ חלבון בלי טעם, יוגורט פרו בטעמים, תפוח
- מתי שאין לך בלנדר זמין: מים+קקאו+אבקה ללא טעם.
תודה על התגובה המושקעת!
ראיתי שיש אבקת חלבון ללא טעם של אלפא,
אני מתלבט אם לקנות אותה.
מקווה שמישהו פה ניסה אותה ויוכל לחוות דעה.

אני מאוד מזדהה, עברתי בדיוק את אותו התהליך, שנים של אבקות בטעמים שכל אחד מהם מתוק מדי לטעמי.
אבקה בלי טעם היא פתרון מצויין בשבילי שהולך עם הכל - בננות, תותים, חמאת בוטנים, שוקולד מריר או חלב או אבקת קקאו, עם מעדן חלבון או אפילו קפה (היום ערבבתי עם אספרסו וחלב, מבחינתי טעם של קפה אמיתי בלי המתיקות) ועוד ועוד.
הטעם של האבקה לא מורגש לי בכלל, אני שולט במתיקות ובטעם.
מכין עם זה גם פנקייקים.

עד לפני שנה הייתי מזמין ממיי פרוטאין, אבל המחירים כבר לא שוים לי.
כרגע מזמין מבצעי זוגות בארץ של אלפא.

• פותח/ת השרשור
אני מאוד מזדהה, עברתי בדיוק את אותו התהליך, שנים של אבקות בטעמים שכל אחד מהם מתוק מדי לטעמי.
אבקה בלי טעם היא פתרון מצויין בשבילי שהולך עם הכל - בננות, תותים, חמאת בוטנים, שוקולד מריר או חלב או אבקת קקאו, עם מעדן חלבון או אפילו קפה (היום ערבבתי עם אספרסו וחלב, מבחינתי טעם של קפה אמיתי בלי המתיקות) ועוד ועוד.
הטעם של האבקה לא מורגש לי בכלל, אני שולט במתיקות ובטעם.
מכין עם זה גם פנקייקים.

עד לפני שנה הייתי מזמין ממיי פרוטאין, אבל המחירים כבר לא שוים לי.
כרגע מזמין מבצעי זוגות בארץ של אלפא.
תודה רבה על התגובה! איך החלבון של אלפא? אתה מרוצה?

אני משתמש בשל nutricost, מצאתי ב iherb. לא הכרתי אותם לפני, אבל המחיר היה שווה את הניסיון.

סך הכל מרוצה, שותה נקי עם מים וגם עושה שייקים עם פירות קפואים.
כמו שאמרו הטעם יכול קצת לא נעים לאנשים, אני מצאתי אותו כעדין גם ככה רק עם מים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית