עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על התגובה המושקעת!שים לב זה לא שאין להן טעם, אלא אין תוספת טעם. רוב האנשים ייגעלו מהטעם של אבקה ללא טעם בתוספת מים וזהו, אבל זה יכול לעבוד מעולה כחלק משייק בבלנדר.
יש אבקת חלבון של גו בחבילה של 748 גרם אם אתה רוצה לנסות https://ksp.co.il/web/item/272814. הייתי מרוצה מהמוצר כשהיה זמין בחבילה גדולה של 2.2 ק"ג, לצערי לא זמין יותר והחבילה הקטנה פחות משתלמת (מחיר פר גרם חלבון).
ניסיתי גם את ה- whey protein isolate של california gold nutrition (חברה של iherb) והייתי מרוצה, אבל ב-2 הזמנות ברצף האבקה הריחה רע כאילו היא מקולקלת והייתי צריך לזרוק. מאז אני גם מחפש אבקת חלבון ללא טעם ומתפשר על האבקת חלבון גו בטעם שוקו\וניל באושר עד (200 ש"ח לקופסא גדולה).
תעדכן אם מצאת אופציה טובה.
מתכונים לנסות:
- 100 גרם תותים קפואים, סקופ חלבון בלי טעם, יוגורט פרו בטעם תות, קקאו
- 100 גרם תותים קפואים, סקופ חלבון בלי טעם, יוגורט פרו בטעמים, תפוח
- מתי שאין לך בלנדר זמין: מים+קקאו+אבקה ללא טעם.
תודה רבה על התגובה! איך החלבון של אלפא? אתה מרוצה?אני מאוד מזדהה, עברתי בדיוק את אותו התהליך, שנים של אבקות בטעמים שכל אחד מהם מתוק מדי לטעמי.
אבקה בלי טעם היא פתרון מצויין בשבילי שהולך עם הכל - בננות, תותים, חמאת בוטנים, שוקולד מריר או חלב או אבקת קקאו, עם מעדן חלבון או אפילו קפה (היום ערבבתי עם אספרסו וחלב, מבחינתי טעם של קפה אמיתי בלי המתיקות) ועוד ועוד.
הטעם של האבקה לא מורגש לי בכלל, אני שולט במתיקות ובטעם.
מכין עם זה גם פנקייקים.
עד לפני שנה הייתי מזמין ממיי פרוטאין, אבל המחירים כבר לא שוים לי.
כרגע מזמין מבצעי זוגות בארץ של אלפא.