אבקת חלבון בקר מישהו ניסה ?

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
יצא לי לראות לאחרונה הרבה פרסומים על אבקת חלבון בקר, למישהו יש קצת מידע או ניסיון עם זה ?
הבנתי שהטעמים שלו יותר דומים למיץ/ויטמינצ'יק וקלים לעיקול .
בהשוואה לאבקת חלבון רגילה ,

אשמח אם מישהו יכול לתת יותר מידע

נערך לאחרונה:
בסך הכל עוד מוצר שמסייע בהשלמת צריכת החלבון היומית, בדומה לאבקת חלבון מי גבינה, קזאין, סויה, חטיפי חלבון למיניהם וכד'. אני לא יודע אלו פרסומים ראית ומה הם טוענים, אבל אין במוצר הזה משהו מיוחד.

לגבי טעם, ברוב המקרים זה תלוי בהעדפה אישית, אלא אם כן האבקה באמת ברמה נמוכה.
לגבי עיכול, מה הכוונה שלך בקלים לעיכול? איך זה מתבטא בפועל ובהשוואה לאיזה מוצרים הם קלים לעיכול?

• פותח/ת השרשור
בסך הכל עוד מוצר שמסייע בהשלמת צריכת החלבון היומית, בדומה לאבקת חלבון מי גבינה, קזאין, סויה, חטיפי חלבון למיניהם וכד'. אני לא יודע אלו פרסומים ראית ומה הם טוענים, אבל אין במוצר הזה משהו מיוחד.

לגבי טעם, ברוב המקרים זה תלוי בהעדפה אישית, אלא אם כן האבקה באמת ברמה נמוכה.
לגבי עיכול, מה הכוונה שלך בקלים לעיכול? איך זה מתבטא בפועל ובהשוואה לאיזה מוצרים הם קלים לעיכול?
תודה על התשובה , המרקם שלו יותר דומה לפטל ולא סמיך כמו מי גבינה .

בשמחה 😃
המרקם שלו יותר דומה לפטל
לא יודע ממש מה זה אומר...
הכוונה היא שיש לזה מרקם נוזלי? אם כן, אז גם אבקת חלבון מי גבינה זה נוזל בסופו של דבר. אולי רכשת אבקת חלבון פחות איכותית או שהוספת כמות קטנה מדי של נוזל

קשה להגיב על טעם, מכיוון שזה מאוד סובייקטיבי, אני אישית לא אהבתי.
אם אתה סקרן ותמיד רצית לנסות, תזמין חבילה קטנה על מנת שהנזק לכיס לא יהיה גדול מידי במידה והרשמים שלך יהיו זהים לשלי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה סקרן ותמיד רצית לנסות, תזמין חבילה קטנה על מנת שהנזק לכיס לא יהיה גדול מידי במידה והרשמים שלך יהיו זהים לזה

אם אתה סקרן ותמיד רצית לנסות, תזמין חבילה קטנה על מנת שהנזק לכיס לא יהיה גדול מידי במידה והרשמים שלך יהיו זהים לשלי.
זה רעיון טוב, השאלה האם החלבון הזה באותה איכות של חלבון מי גבינה ?

תודה על התשובה , המרקם שלו יותר דומה לפטל ולא סמיך כמו מי גבינה .
אני לא חושב שמרקם משפיע מי יודע מה על קלות העיכול.
אם המרקם בסמיכות מסוימת וזה לא ערב לחך שלך זה עניין אחד, אם יש לך בעיות עיכול או תופעות שונות אחרי צריכת מי גבינה זה עניין אחר.
ככל שתהיה יותר ספציפי נוכל להציע פתרונות טובים יותר.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שמרקם משפיע מי יודע מה על קלות העיכול.
אם המרקם בסמיכות מסוימת וזה לא ערב לחך שלך זה עניין אחד, אם יש לך בעיות עיכול או תופעות שונות אחרי צריכת מי גבינה זה עניין אחר.
ככל שתהיה יותר ספציפי נוכל להציע פתרונות טובים יותר.
אין לי בעיית עיכול או רגישות לחלבון מסוים. נתקלתי בפרסום על החלבון בקר וזה עניין אותי. זה חלבון שלא היה בעבר לפי מה שאני זוכר נגיד 10/15 שנה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית