נק' מוניטין:
0
- 6
- 0
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה חברות השתמשת עד היום? ומה אהבת ומה לא?פיורפלטינום... תגובות לכאן ולשם באופן כללי עליהם ..אישית השתמשתי בטסט אננטט שלהם ולא הרגשתי כלום,בדיקות דם טסט לא עלה כמצופה...אוראליים שלהם לא יצא לי לנסות..באופן כללי מהניסיון שלי פחות ממליץ עליהם ...
אז זהו זאת הסיבה שאני שואל כי אני על 120 מק״ג ואני לא מרגיש כלום , שום תופעת לוואי , אפילו לא מעט רעידות בידיים ולכן אני תוהה לעצמי אם זה קלן בכלל .פיורפלטינום... תגובות לכאן ולשם באופן כללי עליהם ..אישית השתמשתי בטסט אננטט שלהם ולא הרגשתי כלום,בדיקות דם טסט לא עלה כמצופה...אוראליים שלהם לא יצא לי לנסות..באופן כללי מהניסיון שלי פחות ממליץ עליהם ...
לא הייתי בונה שיש שם קלן/בדוס בכלל אם ישאז זהו זאת הסיבה שאני שואל כי אני על 120 מק״ג ואני לא מרגיש כלום , שום תופעת לוואי , אפילו לא מעט רעידות בידיים ולכן אני תוהה לעצמי אם זה קלן בכלל .
מכיר חברה מומלצת שיצא לך להשתמש בה ועובדת ?לא הייתי בונה שיש שם קלן/בדוס בכלל אם יש
המון חברות יצא לי לעבור חח הבולטות שבהן וורטקס,הילמה,זנקו,hd, zphc אלו הכי טובות מהניסיון שלי ומבדיקות שביצעתיאיזה חברות השתמשת עד היום? ומה אהבת ומה לא?
קלן לקחתי בעברי של וורטקס היה נהדר אבל כבר אין להשיג לצערי וורטקס..מכיר חברה מומלצת שיצא לך להשתמש בה ועובדת ?
אין סיכוי להשיג בכלל ? ואם לא אז מכיר חברה אחרת טובה כזו ששמעת עליה בנוגע לקלןהמון חברות יצא לי לעבור חח הבולטות שבהן וורטקס,הילמה,זנקו,hd, zphc אלו הכי טובות מהניסיון שלי ומבדיקות שביצעתי
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
קלן לקחתי בעברי של וורטקס היה נהדר אבל כבר אין להשיג לצערי וורטקס..
מתערב כי התחלתי לפניי חודש מה דעתך על Biogen?המון חברות יצא לי לעבור חח הבולטות שבהן וורטקס,הילמה,זנקו,hd, zphc אלו הכי טובות מהניסיון שלי ומבדיקות שביצעתי
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
קלן לקחתי בעברי של וורטקס היה נהדר אבל כבר אין להשיג לצערי וורטקס..
מעולם לא נתקלתי וגם לא ידוע לי על אנשים בסביבה שלי שהשתמשומתערב כי התחלתי לפניי חודש מה דעתך על Biogen?
המון חברות יצא לי לעבור חח הבולטות שבהן וורטקס,הילמה,זנקו,hd, zphc אלו הכי טובות מהניסיון שלי ומבדיקות שביצעתי
יא אח!מהניסיון שלי ומבדיקות שביצעתי