הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם להמשיך סייקל טסט ודיאנבול ל-26 שבועות? פרובירון כן או לא?

שלום רון

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
8
22
1
שלום לכולם,
אני מסיים סייקל 12 שבועות שכולל פעמיים בשבוע טסט אנטט 1 מ״ל לכל זריקה,
30 מ״ג דיאנבול
פרגניל,
יש לי גם פרובירון שטרם התחלתי לקחת,
א, האם להתחיל לקחת את הפרובירון? כי אני שומע המון דעות לכאן ולכאן,
ב. חשבתי ואני רוצה להמשיך את הסייקל לעוד 14 שבועות, לכן אני מבקש עצה מה לכלול בסייקל הבא.

קצת עליי, בן 49 נשוי עם 5 ילדים, מתאמן 4 פעמים בשבוע ואימונים מאוד איכותיים,
גובה 1.87
משקל 95 ק״ג
הגוף והנפש מגיבים יפה מאוד ללא תופעות לוואי כלל, בדיקות הורמונליות לאורך השנים(4 סייקלים ב4 שנים עם ניקוי והפסקות) תקינות.

רגע לפני שאני מתארגן על חומרים נוספים מחפש את דעת הקהל המקצועית ביותר על מנת לקבל את הסייקל הטוב ביותר עבורי מניסיון מקצועי שלכם,
תודה רבה.

שלום לכולם,
אני מסיים סייקל 12 שבועות שכולל פעמיים בשבוע טסט אנטט 1 מ״ל לכל זריקה,
30 מ״ג דיאנבול
פרגניל,
יש לי גם פרובירון שטרם התחלתי לקחת,
א, האם להתחיל לקחת את הפרובירון? כי אני שומע המון דעות לכאן ולכאן,
ב. חשבתי ואני רוצה להמשיך את הסייקל לעוד 14 שבועות, לכן אני מבקש עצה מה לכלול בסייקל הבא.

קצת עליי, בן 49 נשוי עם 5 ילדים, מתאמן 4 פעמים בשבוע ואימונים מאוד איכותיים,
גובה 1.87
משקל 95 ק״ג
הגוף והנפש מגיבים יפה מאוד ללא תופעות לוואי כלל, בדיקות הורמונליות לאורך השנים(4 סייקלים ב4 שנים עם ניקוי והפסקות) תקינות.

רגע לפני שאני מתארגן על חומרים נוספים מחפש את דעת הקהל המקצועית ביותר על מנת לקבל את הסייקל הטוב ביותר עבורי מניסיון מקצועי שלכם,
תודה רבה.

אם הסייקל שלך היה מורכב אך ורק מטסט ודיאנבול אתה יכול להוסיף פרויווירון אבל לא חייב, במיוחד אם אין לך תופעות לוואי
ב. במידה ואתה רוצה להמשיך את הסייקל אז כמובן לרדת קודם לקרוז למשך 8 שבועות מינימום - שזה אומר 125 טסט בשבוע בלבד (0.5 מ"ל פעם בשבוע).
הייתי גם לוקח משהו לכבד, ניתן להזמין מ IHERB

• פותח/ת השרשור
תודה על תגובתך, אז אני אניח לפרוווירון כי אין שום תופעות לוואי,
בקרוז, 8 שבועות 125 טסט לפעם בשבוע,
לאחר 8 שבועות לחזור ל-250 טסט לפעמיים בשבוע למשך 4 שבועות?
מה לאחר מכן? האם יש צורך בהפסקה? או האם ניתן להמשיך בטסט?
שאני בקרוז 8 שבועות, האם אוכל לשפר את מראה הגוף בתוספת של חומרים לחיטוב? או לא מומלץ,
הנושא הוא כי אני לא רוצה לפגוע בתוצאות הן מבחינת מראה הגוף ומבחינת משקלי העבודה בחדר הכושר,
תודה רבה.

נשמח אם בעת יצירת שרשור חדש בפורום תוכל להזין כותרת עניינית לשרשור כדי שאחרים יבינו על מה מדובר וכך תוכל לקבל יותר התייחסות ותגובות לשאלות שלך.

הכותרת נערכה.

תודה על תגובתך, אז אני אניח לפרוווירון כי אין שום תופעות לוואי,
בקרוז, 8 שבועות 125 טסט לפעם בשבוע,
לאחר 8 שבועות לחזור ל-250 טסט לפעמיים בשבוע למשך 4 שבועות?
מה לאחר מכן? האם יש צורך בהפסקה? או האם ניתן להמשיך בטסט?
שאני בקרוז 8 שבועות, האם אוכל לשפר את מראה הגוף בתוספת של חומרים לחיטוב? או לא מומלץ,
הנושא הוא כי אני לא רוצה לפגוע בתוצאות הן מבחינת מראה הגוף ומבחינת משקלי העבודה בחדר הכושר,
תודה רבה.

כל העניין בבלאסט אנד קרוז זה לשמור כמה שיותר על תוצאות, לאחר סיום הקרוז אתה יכול לחזור לסייקל כרגיל.

כמה עצות שלי:
א. במידה ותרצה שוב אוראלי, הייתי מחליף את הדיאנבול באוראלי פחות רעיל
ב. אם אתה חוזר לבלאסט אחרי 8 שבועות בלבד - הייתי שוקל לוותר בכלל על האוראלי ולהוסיף משהו אחר לטסט - כמו בולדנון (מסה) או מאסטרון (חיטוב)
ג. אין צורך ב 500 טסט שבועי, תנסה 350-400 ואתה תראה שתקבל את אותן תוצאות
ד. לבצע בדיקות מקיפות לראות שהכל תקין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית