הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Testoviron depot לפיתוח גוף

• פותח/ת השרשור TVB
  • פורסם בתאריך

TVB

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
אהלן,
יש לי מרשם ל Testoviron depot)
כמובן רפואי מבית מרקחת.
פעם ראשונה רוצה להתחיל טסטוסטרון
אשמח לשמוע מה מינון ומה התהליך
ולשמוע דעתכם על החומר

כדי להגיע לרמות סופר פיזיולוגיות צריך מינון גבוה יחסית..אניח שהמרשם שלך בא לטפל בחוסר בטסטוסטרון לכן לא תוכל לרכוש דרכו כמות מספקת לשם זה...בנוגע לדעתנו על החומר אין מה לומר יותר מידי...טסט רפואי איכותי במינון הנקוב ברמת ייצור סטרילית ביותר...

• פותח/ת השרשור
כדי להגיע לרמות סופר פיזיולוגיות צריך מינון גבוה יחסית..אניח שהמרשם שלך בא לטפל בחוסר בטסטוסטרון לכן לא תוכל לרכוש דרכו כמות מספקת לשם זה...בנוגע לדעתנו על החומר אין מה לומר יותר מידי...טסט רפואי איכותי במינון הנקוב ברמת ייצור סטרילית ביותר...
מה המינון היומי שצריך? בטוטאל לחודש כמה צריך?

פעם ראשונה שלי
300-350 שמתפרסים באיזה אופן במהלך השבוע? כל יום? כל יומיים?
זה טסט אננטט , 2 זריקות לשבוע בדרכ בהפרשי זמן שווים
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

רגע אבל למה החלטת שאתה צריך סיייקל? מה הוותק שלך והניסיון באימונים? למה קיבלת את המרשם לטסט? יש לך אניח מחסור?

פעם ראשונה שלי
300-350 שמתפרסים באיזה אופן במהלך השבוע? כל יום? כל יומיים?
כל יום 350 כמו רוני קולמן

עריכה:
בפן יותר רציני.
יש לך פה בנעוצים מלא מידע, תעשה קצת מחקר לפני, נראה שחסר הידע הבסיסי.

מאוד כואב להזריק את הטסט הרפואי, לא עצם הזריקה אלא לאחר כמה ימים והיא יוצרת מין נפיחות באיזור וחוסר נוחות וכאב למשך שבוע לאחר ההזרקה. קשה לי לראות איפה אפשר לעשות בגוף ועדיין להרגיש בנוח 8 זריקות בחודש.

• פותח/ת השרשור
מאוד כואב להזריק את הטסט הרפואי, לא עצם הזריקה אלא לאחר כמה ימים והיא יוצרת מין נפיחות באיזור וחוסר נוחות וכאב למשך שבוע לאחר ההזרקה. קשה לי לראות איפה אפשר לעשות בגוף ועדיין להרגיש בנוח 8 זריקות בחודש.
אני כבר בחודש השלישי (נשארו לי 3 שבועות, סך הכל עושה 12 שבועות)
הזרקתי עד כה בקופת חולים אצל האחים, 250 מ״ג פעמיים בשבוע (סך הכל 500 בשבוע), ימים קבועים שני ושישי, כל פעם צד אחר.
נכון יש כאלה שמזריקים בצורה מאוד כואבת עד כדי כך שהשריר ממש כואב וקשה אפילו ללכת ויש נפיחות וגולה (כאב שנמשך כמה ימים ועד הזריקה הבאה הכל כבר עובר) אבל רוב הפעמים הכאב הוא בדיוק ליום-יומיים והכל עובר.

אהלן,
יש לי מרשם ל Testoviron depot)
כמובן רפואי מבית מרקחת.
פעם ראשונה רוצה להתחיל טסטוסטרון
אשמח לשמוע מה מינון ומה התהליך
ולשמוע דעתכם על החומר
תיכול להתחיל זריקה 1 בשבוע ותראה את ההתקדמות שלך אם זה יספק את הצרכים שלך מצוין. אם תרצה שזה יעבוד טוב יותר למטרות של פיתוח גוף זה פעמיים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
תיכול להתחיל זריקה 1 בשבוע ותראה את ההתקדמות שלך אם זה יספק את הצרכים שלך מצוין. אם תרצה שזה יעבוד טוב יותר למטרות של פיתוח גוף זה פעמיים בשבוע.
עשיתי בסוף מינון של 500 מ״ג בשבוע
תוצאות מדהימות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית