הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל סייקל ראשון Testoveron Depot

• פותח/ת השרשור TVB
  • פורסם בתאריך

TVB

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
אהלן לכולם,

בן 30 גובה 1.83 שוקל היום 68 מתאמן כבר 6-8 שנים היום אחרי הפסקה של כמה חודשים בגלל ניתוח ,ירדתי למשקל 67.
תמיד מגיע לאותה תוצאה מקסימלית אותה אני כבר לא מצליח לעבור, משקל 75 ובאמת שנתתי את המקסימום.

הבעיה שלי היא בעיקר התזונה, אני יורד מאוד מהר במשקל שלי והעבודה העיקרית שלי היא לאכול לאכול לאכול.

חזרתי השבוע להתאמן ורוצה להתחיל סייקל טסט נקי או אולי לשלב עם אנאבר.
יש לי טסטוברון, רפואי, מינון של 500 מ״ג לשבוע במשך 12 שבועות ( 2 אמפולות של 250 מ״ג בשבוע)
כמובן שכבר קניתי הכל ויש לי גם את מה שצריך ל PCT ובנוסף כל תמיכה אפשרית מבחינת ויטמינים לאורך התהליך.
המטרה שלי היא לחזור לגוף כמו שהיה בתקופת זמן קצרה והמטרה העיקרית היא לעבור אותו ולהגיע למשקל גוף של 78 ק״ג, גוף בנוי טוב, מחוטב, משורטט כמה שאפשר.

עשיתי שיעורי בית, קראתי וחקרתי אם זה פה בפורום בנעוצים או צ׳אט GPT. אבל בכל זאת אשמח לכמה שאלות מאנשים שעברו את זה.

1.מה המינון ההתחלתי שכדאי להתחיל? האם להתחיל ב 500 מ״ג לשבוע? 2 זריקות של 250 מ״ג בשבוע או קצת פחות?
2.אני מודע לכל התופעות לואי הנלוות לטסט והשאלה היא אם אני מחליט להזריק 300 בשבוע או אם 500 התופעות לואי והסיכונים יהיו זהים? זה תלוי מינון או עצם השימוש בטסט?
3.האם כדאי לסייקל ראשון לשלב אנאבר?
4.מה התוכנית אימונים הכי מומלצת עם מקסימום תוצאות, אני רוצה להוציא את המקסימום מהסייקל.
עדיפות לאימונים קצרים ויותר אימונים בשבוע. לא אוהב להיות יותר משעה באימון.

תודה לכל העוזרים.

נערך לאחרונה:
70-75 קילו על 1.83 זה מאד רזה.
גם לאדם שכלל לא מתאמן, על אחת כמה וכמה למי שמתאמן 6-8 שנים.

גם בהנחה שתכנית האימון שלך אפקטיבית, ללא ספק אתה מאד לוקה בתזונה, כפי שציינת בעצמך.
אם משטר התזונה שלך לוקה בחסר, איך סטרואידים זה פתרון עושה שכל?

בא לומר, מבלי לשפוט, סטרואידים עוזרים למי שיודע איך להתאמן ולגדול בצורה אפקטיבית.
אם אתה לא יודע איך להתאמן כמו שצריך, וזה כולל גם תכנית ומשטר אימונים וגם משטר תזונה, אז אין לך מה לגשת לסטירואידים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
70-75 קילו על 1.83 זה מאד רזה.
גם לאדם שכלל לא מתאמן, על אחת כמה וכמה למי שמתאמן 6-8 שנים.

גם בהנחה שתכנית האימון שלך אפקטיבית, ללא ספק אתה מאד לוקה בתזונה, כפי שציינת בעצמך.
אם משטר התזונה שלך לוקה בחסר, איך סטרואידים זה פתרון עושה שכל?

בא לומר, מבלי לשפוט, סטרואידים עוזרים למי שיודע איך להתאמן ולגדול בצורה אפקטיבית.
אם אתה לא יודע איך להתאמן כמו שצריך, וזה כולל גם תכנית ומשטר אימונים וגם משטר תזונה, אז אין לך מה לגשת לסטירואידים.
אכן אני לוקה במשטר תזונה
ומתכוון גם את זה לקחת צעד רציני יותר
כמו שאמרתי אם אני נכנס לעולם הסטרואידים אז אני הולך לתת את המקסימום גם בתזונה.
כמובן שאבנה לי תפריט אשר מותאם לי
השאיפה היא לעלות במסת שריר נקייה ככל שניתן.

מכיר כמה חברים שהיו מאוד רזים ובעזרת טסט הצליחו להגיע לגדלים יפים מאוד וגם אחרי שהפסיקו להשתמש בחומרים הגוף פשוט נשאר גדול.

ציינת בפתיח שלא הצלחת לעבור משקל 75 למרות שלראייתך נתת את המקסימום.
כך שברור שבמשך כל שנות האימון שלך לא התאמנת בצורה אפקטיבית.
משטר התזונה בוודאי מהווה חלק גדול מזה, אבל מאד יכול להיות שגם משטר האימונים לוקה.

מה שנכון עבורך לעשות, זה שקודם תלמד איך להתאמן אפקטיבית.
אחרי שתוכיח לעצמך את זה, כי גדלת במסת השריר כמו שצריך, אז עושה שכל לשקול לקחת חומרים.
ולא לעבוד הפוך כמו שאתה מציע - להתחיל עם חומרים ואז לנסות ולהתאמן אפקטיבית.

חבל שתשלם את המחיר שמעורב בלקיחת חומרים, ולא תראה תוצאות בהתאם.
אלה שני הסנט שלי.

על הגובה והמשקל גוף שלך לא נכנסים לסייקל מצטער ...בכול אופן לא הגעת לשמוע הטפות מוסר אני מניח אז ככה, סייקל ראשון בדרכ לוקחים 500 מג שבועי מפוצל ל2 זריקות בשבוע,מן הסתם לגבי תופעות לוואי ככל שהמינון עולה גם התופעות לוואי בדרכ עולות יחד איתו...אתה יכול לגדול גם על פחות מ500 מג טסט אבל אתה גם ככה נכנס לזה ומשבית ציר.. הייתי מתחיל עם 500 כבר...לא צריך לשלב אנאבר,מיותר... אתה תגדל יפה יפה על טסט ...בנאדם שבא להיכנס לסייקל ושואל איזה תוכנית אימונים מומלצת זה כבר נורה אדומה...אם חסר לך ידע בתוכנית אימון/תזונה ואתה קופץ למשחק עם הורמונים שזה כבר שלבים מתקדמים אחרי שאתה שולט בהכול זה אומר הרבה...

• פותח/ת השרשור
על הגובה והמשקל גוף שלך לא נכנסים לסייקל מצטער ...בכול אופן לא הגעת לשמוע הטפות מוסר אני מניח אז ככה, סייקל ראשון בדרכ לוקחים 500 מג שבועי מפוצל ל2 זריקות בשבוע,מן הסתם לגבי תופעות לוואי ככל שהמינון עולה גם התופעות לוואי בדרכ עולות יחד איתו...אתה יכול לגדול גם על פחות מ500 מג טסט אבל אתה גם ככה נכנס לזה ומשבית ציר.. הייתי מתחיל עם 500 כבר...לא צריך לשלב אנאבר,מיותר... אתה תגדל יפה יפה על טסט ...בנאדם שבא להיכנס לסייקל ושואל איזה תוכנית אימונים מומלצת זה כבר נורה אדומה...אם חסר לך ידע בתוכנית אימון/תזונה ואתה קופץ למשחק עם הורמונים שזה כבר שלבים מתקדמים אחרי שאתה שולט בהכול זה אומר הרבה...
תודה על המענה והערות לוקח לתשומת ליבי.
אולי באמת אחכה קצת אחזור באופן טבעי למקסימום שלי ואז אשקול להיכנס לחומרים.
אני אחרי תקופה של 5 חודשים ללא אימונים ולכן המשקל הנמוך 68 היום. אני מכיר את הגוף שלי ויודע שאחזור למשקל 75 תוך חודש וחצי חודשיים ללא חומרים.
פשוט רציתי לזרז את התהליך כי הקיץ אוטוטו פה.
המטרה להגיע ל 80 ק״ג אולי חריגה עד 82.
אגב מה המשקל הנורמלי והמקסימלי אליו אפשר להגיע במחזור אחד של 12 שבועות כמובן בהנחה יש משטר אימונים ותזונה לפי הספר נקרא לזה?
הניסיון שלי באימונים עצמם הוא גדול מאוד הבעיה שלי תמיד היתה תזונה במיוחד שאני לוקח אטנט לפעמים שמדכא מאוד את התאבון.

אם המטרה שלך להיות 78 קילו על גובה של 183 אין לך שום סיבה להריץ חומרים
ואתה אומר שהבעיה העיקרית שלך זאת תזונה
אז תדע לך שגם עם חומרים אתה צריך לאכול מסודר הייתי אפילו אומר שיותר "מסודר" מבן אדם טבעי
תלמד קודם לאכול כמו שצריך
סייקל רק יפגע בך
כמובן שאתה תעלה בשריר ובמשקל
אבל שאתה תרד לpct עם תזונה גרועה אתה תאבד הכל יותר מהר משצברת
אומר לך מנסיון שתזונה היא הדבר הכי חשוב
הייתי תקוע שנתיים בין 92-97 קילו על מטר 85
לפני זה עשיתי מאסה עליתי ל104 קילו הרגשתי שמן אכלתי תסביך הפסקתי לאכול עשיתי יותר מדי קרדיו ירדתי ל89 קילו איבדתי יותר מדי שריר
עד שלא תיקנתי את התזונה והשינה לא ראיתי תוצאות טובות

• פותח/ת השרשור
בלי סייקל תוסיף 1000 קלוריות מפחמימה ושומנים ואתה תעלה ל-78 קילו. וקראטין כמובן . 😉

אם המטרה שלך להיות 78 קילו על גובה של 183 אין לך שום סיבה להריץ חומרים
ואתה אומר שהבעיה העיקרית שלך זאת תזונה
אז תדע לך שגם עם חומרים אתה צריך לאכול מסודר הייתי אפילו אומר שיותר "מסודר" מבן אדם טבעי
תלמד קודם לאכול כמו שצריך
סייקל רק יפגע בך
כמובן שאתה תעלה בשריר ובמשקל
אבל שאתה תרד לpct עם תזונה גרועה אתה תאבד הכל יותר מהר משצברת
אומר לך מנסיון שתזונה היא הדבר הכי חשוב
הייתי תקוע שנתיים בין 92-97 קילו על מטר 85
לפני זה עשיתי מאסה עליתי ל104 קילו הרגשתי שמן אכלתי תסביך הפסקתי לאכול עשיתי יותר מדי קרדיו ירדתי ל89 קילו איבדתי יותר מדי שריר
עד שלא תיקנתי את התזונה והשינה לא ראיתי תוצאות טובות
תודה על המענה.
מה המשקל התקין עבור הגובה שלי בהנחה ולא משתמש בחומרים אלה הכל טבעי.
ומה המשקל האידיאלי עם שילוב של טסט.
אני מתחיל תזונה כמו שצריך ולעלות מסה נקייה.
בנו לי תפריט תזונה של בערך 195 חלבון ו 3300 קלוריות.
האם הערכים תקינים ליום?
מבחינת אימונים 4-5 אימונים בשבוע.
הינה תמונה שלי במשקל של 76 בערך וזה היה השיא שלי לדעתי אותו אני רוצה לאחר מכן לפרוץ ולגדול עוד, להישאר באחוזי שומן נמוכים.
אפעם לא עשיתי מסה אגרסיבית ואז חיטוב. תמיד זה היה מסה נקייה. אפעם גם לא עשיתי אירובי.

קבצים מצורפים

• IMG_1253.jpeg
    IMG_1253.jpeg
    KB 105.7 · צפיות: 48
תודה על המענה.
מה המשקל התקין עבור הגובה שלי בהנחה ולא משתמש בחומרים אלה הכל טבעי.
ומה המשקל האידיאלי עם שילוב של טסט.
אני מתחיל תזונה כמו שצריך ולעלות מסה נקייה.
בנו לי תפריט תזונה של בערך 195 חלבון ו 3300 קלוריות.
האם הערכים תקינים ליום?
מבחינת אימונים 4-5 אימונים בשבוע.
הינה תמונה שלי במשקל של 76 בערך וזה היה השיא שלי לדעתי אותו אני רוצה לאחר מכן לפרוץ ולגדול עוד, להישאר באחוזי שומן נמוכים.
אפעם לא עשיתי מסה אגרסיבית ואז חיטוב. תמיד זה היה מסה נקייה. אפעם גם לא עשיתי אירובי.
חבר בתור מי שמתחרה בפיתוח גוף טבעי אני אגיד לך שיש לך עוד המון לגדול לנתונים שלך
ומהתמונה שהעלאת הפוטנציאל גם די מרשים.
הייתי מתרכז בלעשות מסה ובתור התחלה לנסות להגיע / לעבור את ה80 ק"ג ולנסות לשמור על
אחוז שומן לא גבוה מידי.

נשמע שהנתונים מתאימים בתפריט שלך, מה שאתה צריך זה איש מקצוע שידע לתת לך כלים וכיוון
להתנהל תזונתית הרבה יותר חכם ואתה תראה שגם בתור אחד שקשה לו לאכול דברים נהיים פשוטים יותר.
(אומר את זה בתור מי שהיה 60 ק"ג עד גיל 24 והיה בטוח שהוא עושה את המקסימום, היום אני 90 ק"ג בערך)

תודה על המענה והערות לוקח לתשומת ליבי.
אולי באמת אחכה קצת אחזור באופן טבעי למקסימום שלי ואז אשקול להיכנס לחומרים.
אני אחרי תקופה של 5 חודשים ללא אימונים ולכן המשקל הנמוך 68 היום. אני מכיר את הגוף שלי ויודע שאחזור למשקל 75 תוך חודש וחצי חודשיים ללא חומרים.
פשוט רציתי לזרז את התהליך כי הקיץ אוטוטו פה.
המטרה להגיע ל 80 ק״ג אולי חריגה עד 82.
אגב מה המשקל הנורמלי והמקסימלי אליו אפשר להגיע במחזור אחד של 12 שבועות כמובן בהנחה יש משטר אימונים ותזונה לפי הספר נקרא לזה?
הניסיון שלי באימונים עצמם הוא גדול מאוד הבעיה שלי תמיד היתה תזונה במיוחד שאני לוקח אטנט לפעמים שמדכא מאוד את התאבון.
אין דבר כזה כמה אפשר להגיע ..זה תלוי מה הפלוס הקלורי שלך, איך הגוף שלך מגיב לסטרואידים וכו וכו'..כול גוף מגיב שונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית