עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה מטרותיך?היי, רציתי לשאול את מי שמכיר את הבן אדם או מי שהתאמן/מתאמן אצלו, מישהו יכול לתת לי חוות דעת על דני קגנוביץ' בתור מאמן?
ממעקב אחריו בשנים האחרונות, אפשר להגיד שהוא מקצועי ויש לו ידע רבהיי, רציתי לשאול את מי שמכיר את הבן אדם או מי שהתאמן/מתאמן אצלו, מישהו יכול לתת לי חוות דעת על דני קגנוביץ' בתור מאמן?
כנל,ראיתי מתאמנים שלו עשה איתם עבודה ממש יפה, מה שכן הבנתי שהוא מאוד יקר, אז לדעתי תוכל למצוא מישהו פחות"מפורסם" נקרא לזה ככה שיוכל לקדם אותך מעולה בחצי מהמחיר שלוממעקב אחריו בשנים האחרונות, אפשר להגיד שהוא מקצועי ויש לו ידע רב
המחירים שלו נעים בין 700-900, לפחות ממה שאני הבנתי.אני מאמין שהוא מאמן טוב ויודע מה הוא נותן אבל אני חושב שאם אתה לא על חומרים אין סיבה לקחת אותו כי הוא כנראה יקר יותר בגלל שהוא מאמן בודיבילדרים ואולי המחיר בהתאם. תעשה השוואה לפני
לא נשמע לי הגיוני...מאמנים פחות ידועים ממנו רוצים 1000+ לחודש ..המחירים שלו נעים בין 700-900, לפחות ממה שאני הבנתי.
תשמע, זה מה שהוצע לילא נשמע לי הגיוני...מאמנים פחות ידועים ממנו רוצים 1000+ לחודש ..
ומה זה כולל?תשמע, זה מה שהוצע לי
מקצועי עם ידע רב הוא כן, השאלה אם משתלם לשלם סכום כזה כל החודשהמחירים שלו נעים בין 700-900, לפחות ממה שאני הבנתי.
מה זה תכלס נחשב זול מה שהוא רשם ..אני שילמתי למאמן 1500 לחודש אחד ליווי, ויש מישהו אחר שלוקח 3500 ל3 חודשי ליווי ..שני המאמנים שהזכרתי סופר מקצועיים ומוכרים בתחום מניסיון שהייתי אצלם בליווי... אז זה שהוא אומר שדני לוקח 700-900 לחודש נשמע לי מוזרמקצועי עם ידע רב הוא כן, השאלה אם משתלם לשלם סכום כזה כל החודש
השאלה היא, מה הרמה שלך? לאן אתה רוצה להגיע? כמה אתה רוצה להשקיע? אתה מתכונן לתחרות? סתם רוצה שינוי בחיים? מחפש מאמן לתקופה ארוכה?
הכל תלוי
אני אגיד לך את האמת, 1500 שח לליווי און ליין נשמע לי מאוד מאוד מוגזם וניצול, אף מאמן לא ממציא את הגלגל מחדש ואם מסתכלים לפי שעות שהוא משקיע עליך אז הוא מרוויח עליך כמו פרופסור באסותא, אבל כל אחד והשיקולים שלו.מה זה תכלס נחשב זול מה שהוא רשם ..אני שילמתי למאמן 1500 לחודש אחד ליווי, ויש מישהו אחר שלוקח 3500 ל3 חודשי ליווי ..שני המאמנים שהזכרתי סופר מקצועיים ומוכרים בתחום מניסיון שהייתי אצלם בליווי... אז זה שהוא אומר שדני לוקח 700-900 לחודש נשמע לי מוזר