הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינויים במשקל לאחר שבועיים של נטרלי

Question

משתמש מתחיל
248
28
נק' מוניטין:
35
248
28
התחלתי מ22.9 להיות במאזן נטרלי המשקל ההתחלתי היה 70 קילו, כעת שבועיים אחרי 71 קילו (נשקלתי כל יום ועשיתי ממוצע)
יש לציין שאין לי תפריט קבוע אבל אני כן השתדלתי לשקול כל דברים ולהזין באפליקציה ולא לעבור את הקלוריות לפי המחשבון TDEE שיצא לי נטרלי.
בנוסף, התחלתי לשים יותר דגש על לקחת כל יום קריאטין לעומת העבר, ולהתאמן יותר מבעבר.
אז השאלה שלי מבחינת שינויים במשקל על מאזן נטרלי, האם המשקל אמור להישאר פחות או יותר אותו דבר(הבדל של מאות גרמים בודדים), על נטרלי?
אם לא- האם יש טווח שהוא נורמלי לשינוי במשקל?
האם עליה של קילו יכולה להיות בגלל הקריאטין ואולי מסת שריר מהאימונים?
אם כן- מה הייתם ממליצים לי לעשות? עוד שבועיים אבל להיות יותר מדויק בספירת קלוריות?

התחלתי מ22.9 להיות במאזן נטרלי המשקל ההתחלתי היה 70 קילו, כעת שבועיים אחרי 71 קילו (נשקלתי כל יום ועשיתי ממוצע)
יש לציין שאין לי תפריט קבוע אבל אני כן השתדלתי לשקול כל דברים ולהזין באפליקציה ולא לעבור את הקלוריות לפי המחשבון TDEE שיצא לי נטרלי.
בנוסף, התחלתי לשים יותר דגש על לקחת כל יום קריאטין לעומת העבר, ולהתאמן יותר מבעבר.
נשמע הגיוני, שינויים ברמת ה1-1.5 ק"ג במעבר לניטרלי הם סופר לגיטימיים.
בסוף צריך לזכור שאנחנו לא מכניסים כל יום אותו דבר וגם לא מוציאים כל יום אותו דבר,
מספיק שטיפה מילאת מאגרי גליקוגן וזה יסביר את השינוי.
אז השאלה שלי מבחינת שינויים במשקל על מאזן נטרלי, האם המשקל אמור להישאר פחות או יותר אותו דבר(הבדל של מאות גרמים בודדים), על נטרלי?
שוב ברמת ה1-1.5 ק"ג עליה זה לגמרי לגיט.
האם עליה של קילו יכולה להיות בגלל הקריאטין ואולי מסת שריר מהאימונים?
יכול להיות, לא רלוונטי בשום צורה לטווח הארוך.
אם כן- מה הייתם ממליצים לי לעשות? עוד שבועיים אבל להיות יותר מדויק בספירת קלוריות?
נשמע שאתה כבר לגמרי יכול להעלות קלוריות אם אתה רוצה להתחיל מסה.
אם אתה לא מדויק- זה אחלה זמן להתחיל לדייק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית