נק' מוניטין:
12
- 121
- 17
מה דעתכם על כל הנעליים השטוחות שמדמות הליכה יחפה? הן ממש יקרות ורוב המכונים לא מרשים להוריד נעליים. בכללי מה דעתכם על נעליים כאלה ביום יום
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אבל אתה מפסיד איזה כמה סנטימטרים בגובה חחחחלובש אותן כבר קרוב לשנה בשימוש יומיומי והן פשוט וואו..
לא מתכוון לחזור לנעליים רגילות זה בטוח.
אגב, קח בחשבון שאתה תעלה מידה בנעליים ולא תוכל לחזור לנעליים הרגילות שלך (מניסיון) כי אתה פשוט תרגיש בהן צפיפות ואי נוחות.
ממליץ להגיע פיזית לחנות של Vivobarefoot ולא להזמין מאיזה אתר מבלי למדוד את הנעל.
אם אתה שואל אותי, בעוד כמה שנים- אנשים לא ילכו עם נעליים רגילות יותר, פשוט החוסר מודעות לנעליי barefoot כרגע זה כמו הביטקוין ב2010.אז אבל אתה מפסיד איזה כמה סנטימטרים בגובה חחחח
גם אם אני עולה במידה עדיין פה ושם זה יהיה נוח מספיק בשביל ללכת בנעליים הקודמות נכון? או שזה יהיה בלתי נסבל ואצטרך לקנות מידה גדולה יותר
לדעתי אנשים ימשיכו ללכת עם זה, בסופו של דבר פרסום מנצח.אם אתה שואל אותי, בעוד כמה שנים- אנשים לא ילכו עם נעליים רגילות יותר, פשוט החוסר מודעות לנעליי barefoot כרגע זה כמו הביטקוין ב2010.
אם אתה בשימוש יומיומי עם הbarefoot אז יהיה לך קשה לחזור לנעליים הרגילות, אתה תרגיש את הצפיפות והחוסר נוחות בנעליים רגילות. (תוכל לקנות מידה אחת יותר של נעליים רגילות, אבל בשביל מה..? מיותר)
בהתחלה זה מרגיש מוזר אבל מתרגלים לזה מהר מאוד עד שקשה להחליף אותן. אני עושה איתן גם ריצות בחוץ.לדעתי אנשים ימשיכו ללכת עם זה, בסופו של דבר פרסום מנצח.
נעליים נגיד לספורט/כדורסל/כדורגל וכו׳ עדיין צריך שיהיו. איך מרגיש גם נעליים שטוחות כשאתה הולך על בטון? זה נוח בכלל?