הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעליים שטוחות

shalomleculam

משתמש מתחיל
120
17
נק' מוניטין:
12
120
17
מה דעתכם על כל הנעליים השטוחות שמדמות הליכה יחפה? הן ממש יקרות ורוב המכונים לא מרשים להוריד נעליים. בכללי מה דעתכם על נעליים כאלה ביום יום

לובש אותן כבר קרוב לשנה בשימוש יומיומי והן פשוט וואו..
לא מתכוון לחזור לנעליים רגילות זה בטוח.

אגב, קח בחשבון שאתה תעלה מידה בנעליים ולא תוכל לחזור לנעליים הרגילות שלך (מניסיון) כי אתה פשוט תרגיש בהן צפיפות ואי נוחות.

ממליץ להגיע פיזית לחנות של Vivobarefoot ולא להזמין מאיזה אתר מבלי למדוד את הנעל.

• פותח/ת השרשור
לובש אותן כבר קרוב לשנה בשימוש יומיומי והן פשוט וואו..
לא מתכוון לחזור לנעליים רגילות זה בטוח.

אגב, קח בחשבון שאתה תעלה מידה בנעליים ולא תוכל לחזור לנעליים הרגילות שלך (מניסיון) כי אתה פשוט תרגיש בהן צפיפות ואי נוחות.

ממליץ להגיע פיזית לחנות של Vivobarefoot ולא להזמין מאיזה אתר מבלי למדוד את הנעל.
אז אבל אתה מפסיד איזה כמה סנטימטרים בגובה חחחח

גם אם אני עולה במידה עדיין פה ושם זה יהיה נוח מספיק בשביל ללכת בנעליים הקודמות נכון? או שזה יהיה בלתי נסבל ואצטרך לקנות מידה גדולה יותר

אז אבל אתה מפסיד איזה כמה סנטימטרים בגובה חחחח

גם אם אני עולה במידה עדיין פה ושם זה יהיה נוח מספיק בשביל ללכת בנעליים הקודמות נכון? או שזה יהיה בלתי נסבל ואצטרך לקנות מידה גדולה יותר
אם אתה שואל אותי, בעוד כמה שנים- אנשים לא ילכו עם נעליים רגילות יותר, פשוט החוסר מודעות לנעליי barefoot כרגע זה כמו הביטקוין ב2010.

אם אתה בשימוש יומיומי עם הbarefoot אז יהיה לך קשה לחזור לנעליים הרגילות, אתה תרגיש את הצפיפות והחוסר נוחות בנעליים רגילות. (תוכל לקנות מידה אחת יותר של נעליים רגילות, אבל בשביל מה..? מיותר)

• פותח/ת השרשור
אם אתה שואל אותי, בעוד כמה שנים- אנשים לא ילכו עם נעליים רגילות יותר, פשוט החוסר מודעות לנעליי barefoot כרגע זה כמו הביטקוין ב2010.

אם אתה בשימוש יומיומי עם הbarefoot אז יהיה לך קשה לחזור לנעליים הרגילות, אתה תרגיש את הצפיפות והחוסר נוחות בנעליים רגילות. (תוכל לקנות מידה אחת יותר של נעליים רגילות, אבל בשביל מה..? מיותר)
לדעתי אנשים ימשיכו ללכת עם זה, בסופו של דבר פרסום מנצח.
נעליים נגיד לספורט/כדורסל/כדורגל וכו׳ עדיין צריך שיהיו. איך מרגיש גם נעליים שטוחות כשאתה הולך על בטון? זה נוח בכלל?

לדעתי אנשים ימשיכו ללכת עם זה, בסופו של דבר פרסום מנצח.
נעליים נגיד לספורט/כדורסל/כדורגל וכו׳ עדיין צריך שיהיו. איך מרגיש גם נעליים שטוחות כשאתה הולך על בטון? זה נוח בכלל?
בהתחלה זה מרגיש מוזר אבל מתרגלים לזה מהר מאוד עד שקשה להחליף אותן. אני עושה איתן גם ריצות בחוץ.
באמת קשה לי לראות אנשים שהולכים עם נעליים רגילות שסוגרות להם את הכפות רגליים, אנשים באמת לא מודעים להבדלים המטורפים האלה בין אזור קדמי של נעל רחב לבין איזור קדמי צר (מה שיש כיום בנעליים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית