עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השתמשתי בטסט פרופיונייט וגם בטסט סיפיונייט שלהם, וגם בטרן אצטט שלהם, ופעם אחת גם בפרימו.ניסיתי את הכלומיד שלהם בהחלט הרגיש כמו משהו אבל לא יודע אם הם אמיתים אשמח לשמוע ביקורת של מישהו איתם
פיור פלאטינום אהבתי את השמנים שלהם ממש וגם את האנדרולאתה כנראה על דיאנבול. לפי הבדיקה תתייעץ עם מומחה אולי אתה צריך PCT.
מהניסיון שלי מסחורה כאן בארץ ניסיתי רק 2 חברות אמקיי של פיור וMP ושניהם עבדו מצויין.
היה משהו שניסית ולא אהבת?פיור פלאטינום אהבתי את השמנים שלהם ממש וגם את האנדרול
קוואנטום, דראגון פארמה,בלקן, לציין עוד?היה משהו שניסית ולא אהבת?
האמתי הניסיון שלי איתם דלהתכוונתי בפיור פלאטינום.
הוא היה מביא גם ורטקס ?יש עכשיו אמקיי שלהם במלאי. לא יודע למה לקחת חברה מפוקפקת. MK של פיור הייתי לוקח לפני השינה מתעורר מתוך חלומות על שווארמה. היה תקופה של מחסור אז לקחתי של MP מהיבואן באשדוד, ועבד גם מעולה, ככה שיצא לטובה שמצאתי עוד מקור טוב. אם אני ארצה לקחת עוד פעם נראה לי אני אלך על מה שייצא לי יותר זול.
עדכון אחרי שימוש ב mk677 של נאנו סולו , בלי מילים מיותרת ושום דבר רע, לא הגיוני ש מאימון לאימון אני עולה במשקלי עבודה. לצערי הציר רוסק אבל זה לא בעיה מבחינתי. הכל לטובה. צפה בקובץ המצורף 107969צפה בקובץ המצורף 107970
כרגע סוליקו על מק677
זה לא בשר לא חלב לא מובן מה זה לפחות ה מק של החברה הזו
אלך לעשות בדיקות דם כוללת ופרופיל הורמונלי, משהו לא מסתדר. חברים שניסו המחלוקות לפה ולשם בעיקר "לשם"
ראיתי את התמונה, ובאמת זה לא נראה לי כמו המקורי שאני רגיל לראות בשוק. יכול להיות שאני טועה, אבל זה נראה קצת חשוד — אולי זיוף או משהו מעורבב. לפי בדיקת הדם שלך והירידה בטסטוסטרון, זה אפילו יכול להיות שהיה שם משהו כמו דיאנבול או חומר אחר, ולא MK-677 נקי. כמובן אי אפשר לדעת בוודאות בלי בדיקת מעבדה, אבל זה לא נראה לי כמו מוצר מקורי.כרגע סוליקו על מק677
זה לא בשר לא חלב לא מובן מה זה לפחות ה מק של החברה הזו
אלך לעשות בדיקות דם כוללת ופרופיל הורמונלי, משהו לא מסתדר. חברים שניסו המחלוקות לפה ולשם בעיקר "לשם"
צודק לחלוטין אצל חבר אחר זה גם נירא שונה, והוא אמר לי שהוא מוכן להשים כסף ששלו מקורי ושלי לא,בכללי ספציפית כאלה דברים עדיף להביא מי חברות research.ראיתי את התמונה, ובאמת זה לא נראה לי כמו המקורי שאני רגיל לראות בשוק. יכול להיות שאני טועה, אבל זה נראה קצת חשוד — אולי זיוף או משהו מעורבב. לפי בדיקת הדם שלך והירידה בטסטוסטרון, זה אפילו יכול להיות שהיה שם משהו כמו דיאנבול או חומר אחר, ולא MK-677 נקי. כמובן אי אפשר לדעת בוודאות בלי בדיקת מעבדה, אבל זה לא נראה לי כמו מוצר מקורי.
ה MK של בולט עובד טוב ונחשב סבבה לפי ניסיון של חברים שלי. אני אישית אף פעם לא השתמשתי בMK, כי התיאבון שלי פתוח לבד (הייתי שמן פעם, אז אני כבר רגיל לאכול הרבה)צודק לחלוטין אצל חבר אחר זה גם נירא שונה, והוא אמר לי שהוא מוכן להשים כסף ששלו מקורי ושלי לא,בכללי ספציפית כאלה דברים עדיף להביא מי חברות research.
תמיד הייתי מביא מהחברות האלה. בבדיקות דם תמיד הכל היה פיקס.
תבדוק קוד ותגיד לנו. זה פעם שניה השבוע שאני שומע דברים רעים על הסארמים שלהם. אולי מישהו מזייף אותם כי על השמנים שלהם שמעתי דברים טובים לפני שנה- שנתייםצודק לחלוטין אצל חבר אחר זה גם נירא שונה, והוא אמר לי שהוא מוכן להשים כסף ששלו מקורי ושלי לא,בכללי ספציפית כאלה דברים עדיף להביא מי חברות research.
תמיד הייתי מביא מהחברות האלה. בבדיקות דם תמיד הכל היה פיקס.