הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש אוזניות over ear להרמת משקולות

MrShayke77

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
6
95
6
אני מחפש אוזניות חדשות לחדר כושר שיהיו over-ear, נוחות, עמידות לזיעה ועם איכות שמע טובה. ניסיתי AirPods ואפילו שיניתי את הסיליקונים – לא יושבות לי טוב. גם ה-Jabra לא הסתדרו לי באוזן. המלצות?

לא ציינת תקציב

אומנם לא over ear, אבל אני אישית עם Powerbeats pro הגרסה הראשונה לא נפל לי מעולם מהאוזניים ויושב מצוין.

יש לך כאן מבחנים של אתר Ratings מה ה-over ear הכי מומלץ:

בדיוק חשבתי לפתוח דיון על אותו הנושא.

יש לי Powerbeats Pro (הגרסא הראשונה) - ואני ממש לא ממליץ על זה. אין כיבוי והדלקה עם כפתור, וזה הכל לפי סנסורים של האוזניות - מה שגורם לזה או לא להתכבות או לא להידלק חצי מהזמן, אני מגיע לאימונים בלי סוללה כי זה עובד ברקע אחרי שאני מסיים את השימוש, או שזה סתם מפריע ל-Apple CarPlay באותו כי זה יושב על אותו התדר של הבלותות'.

בכל אופן, אם למישהו יש המלצה לאוזניות פגז למכון, עם איכות סאונד מטורפת, שיושבות טוב, עמידות לזיעה ושימושיות (לעומת מה שרשמתי למעלה) אשמח גם להמלצה.

עריכה: עשיתי גם חיפוש בגוגל של מה מומלץ, כולל CGPT וחברים, אבל חצי מזה ממומן, וההמלצות של ה-AI אני לא בהכרח סומך עליהן בנושא הזה. אין תקציב ספציפי, אשמח לשמוע בהתבסס על ניסיון על הדגם הכי מוצלח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית