היי חברים,
קצת עלי כהקדמה בשביל לתת קצת רקע, אפשר לדלג למטה לשאלה היותר ספציפית...
בן 28, מתאמן מגיל 20 בערך, רוב הזמן בעיקר אימוני כוח
אני 1.64, כרגע בסוף חיטוב של בערך 5 חודשים שוקל 55kg על אחוז שומן נמוך (ירדתי 9ק"ג בחיטוב)
אלה הנתונים שלי בחדכ כרגע, **איבדתי די הרבה משקל על המוט בחודש האחרון כי הייתי בחול חודש בלי גישה לחדכ ונאלצתי להתאמן רק משקל גוף***
מורכבים נכון להיום (עובד על לשקם אותם):
סקוואט - 120kg ל-5 קל , 110kg ל-10
דדליפט - 130kg ל-5, 8rm
פרס - 40kg ל-7
בנץ' אני לא עושה כבר שנים בגלל סיבות כאלו ואחרות
שיאים בכללי על מ"ג 64kg (המשקל שלי לפני חיטוב)
סקוואט - 140kg x5 (שמרתי על זה עד 59kg)
דדליפט - 180kgx2
פרס - 55kgx5
בנץ' לא עשיתי בערך 6 שנים אבל הכי גבוהה שהגעתי היה 97.5kg x 1
בכל מקרה השאיפה שלי היא לסיים את החיטוב על בערך 54kg ומשם להתקדם לחצי שנה- 8 חודשיפ של מסה נקייה ולשנות גישה באימונים מפאוורלטינג לבודיבילדינג.
אז עם כל זה אני חושב על לשלב את המסה הבאה שלי עם סייקל ראשון אבל העניין הוא שיש לי תת פעילות בלוטת תריס ואני לוקח 150מ"ג של t4 כל יום ודי מאוזן. (בערך 7 שנים).
אני רוצה לנסות להבין איזו השלכות יהיו לסייקל על הבלוטת תריס במצב הזה או אפילו אם התרופות שאני לוקח יכולות להתנגש עם החומרים או משהו בסגנון.
עכשיו מן הסתם אני לא מחפש פה ייעוץ רפואי או משהו כזה אלא רוצה לשמוע אם יש פה מישהו שבאותה סירה ויש לו ניסיון עם סטרואידים במצב הזה או יודע על מישהו כזה? ואם לא עם איזה בעל מקצוע אפשר להתייעץ?
קצת עלי כהקדמה בשביל לתת קצת רקע, אפשר לדלג למטה לשאלה היותר ספציפית...
בן 28, מתאמן מגיל 20 בערך, רוב הזמן בעיקר אימוני כוח
אני 1.64, כרגע בסוף חיטוב של בערך 5 חודשים שוקל 55kg על אחוז שומן נמוך (ירדתי 9ק"ג בחיטוב)
אלה הנתונים שלי בחדכ כרגע, **איבדתי די הרבה משקל על המוט בחודש האחרון כי הייתי בחול חודש בלי גישה לחדכ ונאלצתי להתאמן רק משקל גוף***
מורכבים נכון להיום (עובד על לשקם אותם):
סקוואט - 120kg ל-5 קל , 110kg ל-10
דדליפט - 130kg ל-5, 8rm
פרס - 40kg ל-7
בנץ' אני לא עושה כבר שנים בגלל סיבות כאלו ואחרות
שיאים בכללי על מ"ג 64kg (המשקל שלי לפני חיטוב)
סקוואט - 140kg x5 (שמרתי על זה עד 59kg)
דדליפט - 180kgx2
פרס - 55kgx5
בנץ' לא עשיתי בערך 6 שנים אבל הכי גבוהה שהגעתי היה 97.5kg x 1
בכל מקרה השאיפה שלי היא לסיים את החיטוב על בערך 54kg ומשם להתקדם לחצי שנה- 8 חודשיפ של מסה נקייה ולשנות גישה באימונים מפאוורלטינג לבודיבילדינג.
אז עם כל זה אני חושב על לשלב את המסה הבאה שלי עם סייקל ראשון אבל העניין הוא שיש לי תת פעילות בלוטת תריס ואני לוקח 150מ"ג של t4 כל יום ודי מאוזן. (בערך 7 שנים).
אני רוצה לנסות להבין איזו השלכות יהיו לסייקל על הבלוטת תריס במצב הזה או אפילו אם התרופות שאני לוקח יכולות להתנגש עם החומרים או משהו בסגנון.
עכשיו מן הסתם אני לא מחפש פה ייעוץ רפואי או משהו כזה אלא רוצה לשמוע אם יש פה מישהו שבאותה סירה ויש לו ניסיון עם סטרואידים במצב הזה או יודע על מישהו כזה? ואם לא עם איזה בעל מקצוע אפשר להתייעץ?