הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון ותת פעילות בלוטת תריס

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
היי חברים,
קצת עלי כהקדמה בשביל לתת קצת רקע, אפשר לדלג למטה לשאלה היותר ספציפית...

בן 28, מתאמן מגיל 20 בערך, רוב הזמן בעיקר אימוני כוח

אני 1.64, כרגע בסוף חיטוב של בערך 5 חודשים שוקל 55kg על אחוז שומן נמוך (ירדתי 9ק"ג בחיטוב)

אלה הנתונים שלי בחדכ כרגע, **איבדתי די הרבה משקל על המוט בחודש האחרון כי הייתי בחול חודש בלי גישה לחדכ ונאלצתי להתאמן רק משקל גוף***

מורכבים נכון להיום (עובד על לשקם אותם):
סקוואט - 120kg ל-5 קל , 110kg ל-10
דדליפט - 130kg ל-5, 8rm
פרס - 40kg ל-7
בנץ' אני לא עושה כבר שנים בגלל סיבות כאלו ואחרות

שיאים בכללי על מ"ג 64kg (המשקל שלי לפני חיטוב)
סקוואט - 140kg x5 (שמרתי על זה עד 59kg)
דדליפט - 180kgx2
פרס - 55kgx5
בנץ' לא עשיתי בערך 6 שנים אבל הכי גבוהה שהגעתי היה 97.5kg x 1

בכל מקרה השאיפה שלי היא לסיים את החיטוב על בערך 54kg ומשם להתקדם לחצי שנה- 8 חודשיפ של מסה נקייה ולשנות גישה באימונים מפאוורלטינג לבודיבילדינג.

אז עם כל זה אני חושב על לשלב את המסה הבאה שלי עם סייקל ראשון אבל העניין הוא שיש לי תת פעילות בלוטת תריס ואני לוקח 150מ"ג של t4 כל יום ודי מאוזן. (בערך 7 שנים).
אני רוצה לנסות להבין איזו השלכות יהיו לסייקל על הבלוטת תריס במצב הזה או אפילו אם התרופות שאני לוקח יכולות להתנגש עם החומרים או משהו בסגנון.
עכשיו מן הסתם אני לא מחפש פה ייעוץ רפואי או משהו כזה אלא רוצה לשמוע אם יש פה מישהו שבאותה סירה ויש לו ניסיון עם סטרואידים במצב הזה או יודע על מישהו כזה? ואם לא עם איזה בעל מקצוע אפשר להתייעץ?

זה תלוי מאוד איזה סייקל ראשון תעשה.

בהינתן וזה טסט בלבד, לא סביר שישפיע על הבלוטה.

כך או כך אתה אמור לעשות בדיקות של בלוטת התריס כל כמה חודשים, אז הייתי ממליץ לעשות בדיקה גם במהלך הסייקל לראות שהיא מאוזנת

• פותח/ת השרשור
זה תלוי מאוד איזה סייקל ראשון תעשה.

בהינתן וזה טסט בלבד, לא סביר שישפיע על הבלוטה.

כך או כך אתה אמור לעשות בדיקות של בלוטת התריס כל כמה חודשים, אז הייתי ממליץ לעשות בדיקה גם במהלך הסייקל לראות שהיא מאוזנת
תודה על התגובה! כרגע לפי איפה שהמחקר שלי עומד כנראה שאלך רק על טסט לסייקל ראשון

מי שוקל 64 ואומר בוא נרד ל55?
משקלים לא רעים למשקל הגוף, אבל לפני סייקל תעלה מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
מי שוקל 64 ואומר בוא נרד ל55?
משקלים לא רעים למשקל הגוף, אבל לפני סייקל תעלה מסת שריר.
תראה אני מבין מאיפה זה מגיע, אני גם לא טוען שיש עלי מי יודע מה יותר מידי שריר או שמיציתי את כל ההתקדמות הטבעית שלי... אבל אני גם 1.64 ועמוק בתוך החיטוב ... מה גם שהסיבות לזה הן א שהייתי על א.ש יחסית גבוהה ורציתי לבנות בסיס כמה שיותר נקי למסה ארוכה ואיכותית אם אני עושה סוייץ לבילדינג. אז אם כבר זה בא מההפך, מההבנה שאין עלי כרגע מספיק שריר אבל אם אכנס למסה בנקודה שבה הייתי סתם הייתי נהיה קציצה... (והיו לי זמנים בתקופה שהתעסקתי יותר בליפטינג שעליתי ל-70-73) ב. זה ישמע קצת מןזר אבל מסיבות קריירה כרגע אני חייב לשמור על פנים כמה שיותר lean . אני עובד עם קהל וצריך לשמור על אסתטיקה מסויימת בפנים כחלק מהדרישות

בכל מקרה פתחתי פה אשכול עדכון של החיטוב שלי אתה יכול להציץ אם אתה רוצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית