הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה משמעותית בחשק המיני (נשוי ואבא)

Omer1234321

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
היי

רציתי לשאול אם יש עוד אנשים במצבי או שיש להם דעה בנושא
אני בן 37 נשוי כמה שנים ואבא לילד בן 4
עד לפני כמה שנים אני זוכר את עצמי ממש בן אדם מיני
אממה, בזוגיות עכשיו היחסי מין ממש יבשים, בקושי פעם בכמה שבועות
זה התחיל בזה שהאישה לא ממש רוצה ואז זה גרם לי גם לא לרצות ממש
זה גרם לחשק שלי לרדת מאוד עד כדי כך שאני יכול להיות בים ולא להרגיש גירוי מכל הבחורות מסביב
ופעם להיות בים היה יכול ממש לסנוור אותי

דעות?

אם אתה מחפש תשובה אובייקטיבית לכך אז תעשה בדיקות דם ותראה מה מצב הטסטוסטרון שלך מבחינת פיזיולוגית ואז תדע האם הבעיה היא פיזיולוגית או פסיכולוגית.

הבדיקות הבאות יתנו לך מענה:
TESTOSTERONE TOTAL
SHBG
FREE ANDROGEN INDEX
PROLACTIN (להיות ער שעתיים לפני הבדיקה)
ESTORGEN

• פותח/ת השרשור
אם אתה מחפש תשובה אובייקטיבית לכך אז תעשה בדיקות דם ותראה מה מצב הטסטוסטרון שלך מבחינת פיזיולוגית ואז תדע האם הבעיה היא פיזיולוגית או פסיכולוגית.

הבדיקות הבאות יתנו לך מענה:
TESTOSTERONE TOTAL
SHBG
FREE ANDROGEN INDEX
PROLACTIN (להיות ער שעתיים לפני הבדיקה)
ESTORGEN
ורופאת משפחה תיתן לי את הבדיקות האלה אם רק אבקש בלי נימוקים מבחינתי?

ורופאת משפחה תיתן לי את הבדיקות האלה אם רק אבקש בלי נימוקים מבחינתי?
לא סביר. אבל מה אכפת לך לנמק? יש חיסיון רפואי, היא לא תשתף את אשתך בכך. תגיד שאתה חווה ירידה בחשק המיני לאחרונה ומעוניין לבדוק פרופיל הורמונלי (את הבדיקות שציינתי)

• פותח/ת השרשור
לא סביר. אבל מה אכפת לך לנמק? יש חיסיון רפואי, היא לא תשתף את אשתך בכך. תגיד שאתה חווה ירידה בחשק המיני לאחרונה ומעוניין לבדוק פרופיל הורמונלי (את הבדיקות שציינתי)
בוא נניח שיש ירידה במדדים האלה, ואני ממילא אעדיף פתרון טבעי ולא לקחת הורמונים,
ממילא הפתרון יהיה באורח חיים (תזונה, פעילות גופנית) נכון?

נשמע שיש כאן גם אלמנטים פסיכולוגים.
זה מאוד אנדבדואלי, אבל לפעמים לתכנן את האקט מראש, לא מאוחר מידי כשעייפים, עם אווירה מתאימה יכול לעזור.
גם בלי קשר, לפעמים אם הקשר בין הזוג לא אידאלי, זה משפיע. הייתי מנסה פסיכולוג, יעוץ מיני או משהו כזה, סביר להניח שזה גם יהיה העיצה של רופא טוב.

אחי המצב שלך נורמלי לגמרי... קוראים לזה נישואין + ילדים.
תוסיף לזה את גורמי הסטרס הקשים שיש במדינת ישראל ואתה מקבל מכת מוות לחשק מיני , לאנשים יש פחות אנרגיה ורצון ליצר אינטימיות.
אני לא מתבייש להגיד שאני מכיר מספיק בחורים שהתוודו בפני שהם מעדיפים "לטפל בעצמם".. מאשר להרגיש שהם צריכים להתחנן או להרגיש כאילו הם מקבלים "פרס" על התנהגות טובה בשביל "לקבל" יחסי מין.
לצערי אני לא חושב שטיפול זוגי או פסיכולוגית באמת עוזרים במקרה הזה.... ברוב המקרים עלולים לגלות דברים שיובילו לסיום הזוגיות.

תוסיף לזה את גורמי הסטרס הקשים שיש במדינת ישראל ואתה מקבל מכת מוות לחשק מיני , לאנשים יש פחות אנרגיה ורצון ליצר אינטימיות.
אני לא מתבייש להגיד שאני מכיר מספיק בחורים שהתוודו בפני שהם מעדיפים "לטפל בעצמם".. מאשר להרגיש שהם צריכים להתחנן או להרגיש כאילו הם מקבלים "פרס" על התנהגות טובה בשביל "לקבל" יחסי מין.
לצערי אני לא חושב שטיפול זוגי או פסיכולוגית באמת עוזרים במקרה הזה.... ברוב המקרים עלולים לגלות דברים שיובילו לסיום הזוגיות.
זהו סופית, אני מתחתן רק עם חדר הכושר

אם אתה בעודף משקל, ירידה באחוזי השומן בהחלט יכולה לשפר את מדדי הטסטוסטרון שלך. האם לנורמה? לא יודע, רק אחרי שתרד ותתאזן קלורית תדע (לא לבצע בדיקות דם חוזרות שאתה עדיין בגירעון קלורי – ייתכן ויהיה שם "רעש" של מדדים לא מדויקים).

לא מסכים בכלל, אני חושב שאתה לא אובייקטיבי.
נניח בצד את גורמי הסטרס שיש במדינה כי זה המציאות, אבל לא, נישואין + ילדים זה לא מסםיק כדי לקרוא מצב נורמלי למצב שבו שוכבים פעם בכמה שבועות ואין חשק מיני (אם זה היה תמיד המצב זה משהו אחר, יש אנשים א-מיניים וכו' אבל זה לא המצב כאן). טבעי שיש ירידה מסויימת בתדירות כשמגיעה שגרה של משפחה, בנוסף לגיל שעולה, אבל לא ברמה כזאת.
הייתי מחפש את הבעיה גם בכיוון הפיזי כמו שאמר מייק וגם בכיוון המנטלי/פסיכולוגי.
לגבי טיפול זוגי, אני לא יודע מאיפה הסטטיסטיקה של "רוב המקרים" אבל לדעתי אם הטיפול מעלה דברים שגורמים לסיום הקשר אז הקשר הזה או שהיה אמור להיגמר או שהזוג חי בסבל כי מה שזה לא יהיה שהטיפול מעלה זה דברים שהיו שם והודחקו ולא דברים שנוצרו בטיפול.
לגבי חבר'ה שאמרת שמעדיפים לעשות ביד במקום להתחנן לסקס מהאישה או שזה "פרס על התנהגות טובה" זה כבר זוגיות בעייתית בפני עצמה, צר לי עליהם אבל זה לא "מצב נורמלי של נישואין + ילדים"

נכון, אבל תמיד טוב לדעת מאיפה נוצרה הבעיה, אתה עוד צעיר ולא אמור לחוות נפילה בחשק המיני.

נשמע שאתה צריך את העזרה הפסיכולוגית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית