הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סייקל DNP על מינון מינימאלי לשומנים עיקשים

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
טי3 טי4 וכו אני לא לוקח הורמונים משום סוג.. היחיד שכן לקחתי היה קלן לקחתי בעבר פעמיים ונכון הגעתי לתוצאות מדהימות שבלעדיו לא הייתי מצליח חד משמעית, השאלה שלי לגבי DNP אם יצליח לשרוף שומן יותר עיקש שלא נשרף עם קלן ותזונה ואימונים (שומר של תזונה עם גירעון, אימוני כוח ואירובי אבל עדיין יש שומנים מאוד עיקשים במקומות מסויימים)
*יהומבין לא לוקח לא עושה לי טוב, בנוסף לא לוקח או אקח שום סטרואידים אחרים

אפשר גם בלי קלן ו-DNP להגיע לאחוז שומן חד ספרתי. למה להתעסק עם DNP אם אתה לא עולה על במה? סתם סיכון מיותר.

• פותח/ת השרשור
אפשר גם בלי קלן ו-DNP להגיע לאחוז שומן חד ספרתי. למה להתעסק עם DNP אם אתה לא עולה על במה? סתם סיכון מיותר.
החיים הם הבמה.
בלי קלן חד משמעית לא הייתי מגיע לאיפה שהגעתי בסיבוב הקודם (לפני שנה-שנה וחצי).
בכל מקרה האם לדעתך DNP ייתן עבודה שקלן לא נותן בעניין שומנים עיקשים שלא יורדים?

החיים הם הבמה.
בלי קלן חד משמעית לא הייתי מגיע לאיפה שהגעתי בסיבוב הקודם (לפני שנה-שנה וחצי).
בכל מקרה האם לדעתך DNP ייתן עבודה שקלן לא נותן בעניין שומנים עיקשים שלא יורדים?
בהחלט
יתן לך מראה של בן אדם חולה, תגיע לאחוז שומן חד ספרתי ותסכן את החיים שלך, כן תסכל את החיים שלך

שווה את זה? שיקול שלך

• פותח/ת השרשור
בהחלט
יתן לך מראה של בן אדם חולה, תגיע לאחוז שומן חד ספרתי ותסכן את החיים שלך, כן תסכל את החיים שלך

שווה את זה? שיקול שלך
החלטתי ללכת על T3 וקלן ובכל מקרה אשתמש בשניהם השאלה שלי כי לא השתמשתי ב T3 בעבר (עם קלן כן)-להתחיל שבוע נקי עם T3 ואז להוסיף את הקלן לעוד שבועיים וחצי-שלוש או להתחיל את שניהם ביחד?
עם הT3 אעשה פירמידה עולה ואז יורדת, עם הקלן כנראה שגם בכל מקרה גם העלאה מדורגת
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

בהחלט

שווה את זה? שיקול שלך

החלטתי ללכת על T3 וקלן ובכל מקרה אשתמש בשניהם השאלה שלי כי לא השתמשתי ב T3 בעבר (עם קלן כן)-להתחיל שבוע נקי עם T3 ואז להוסיף את הקלן לעוד שבועיים וחצי-שלוש או להתחיל את שניהם ביחד?
עם הT3 אעשה פירמידה עולה ואז יורדת, עם הקלן כנראה שגם בכל מקרה גם העלאה מדורגת

כל השורפי שומן האלה שייכים לעבר ..
כבר כמעט ולא משתמשים בהם אלא אם אתה מתחרה ברמה גבוהה ..
לרוב האנשים אם תיקח הורמון glp 1 כל הזריקות הרזייה שיש היום בשוק אתה תרזה בשנייה ובלי כמעט תופעות לוואי .

אם אתה לא לוקח שום "הורמונים" אין לך שום סיבה לקחת טי 3 עם קלן
אתה תאבד מסאת שריר על הדרך די אין פי זאת בכלל משאלת מוות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית