הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בוסט אפקטיבי לחיטוב

משתמש אנונימי

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
היי בן 26
גובה 175
משקל 90
אחוז שומן 15
ותק אימונים כ7 שנים
נכון לרגע זה טבעי לגמרי.
מתחיל חיטוב היעד 7/8 אחוז שומן.
יורד כ1.7- 2 אחוז שומן בחודש.
אשמח להמלצה מניסיון לחומר אפקטיבי ויעיל לחיטוב זריז ולהשגת התוצאות. תודה

בוסט לחיטוב, שיטה לכסף מהיר, כדור להגדלת הזרג.
סליחה מראש על הציניות, אבל מניח שהבנת את הכוונה שלי.

היי בן 26
גובה 175
משקל 90
אחוז שומן 15
ותק אימונים כ7 שנים
נכון לרגע זה טבעי לגמרי.
הכי יעיל בכל מצב זה לשמור תזונה אימונים ואירובי. אם אתה רוצה להשאר טבעי בלי תרופות הורמונלי PCT וכו , ותרצה משהו לאנרגיה מרץ ושיזרז את התהליך של החיטוב אתה יכול לשלב אפדרין+קפאין (אם אתה בריא לב ולחץ דם) קרדרין. שתגיע לאחוזי שומן יותר נמוכים אתה יכול לנסות גם קלנבוטרול.
*אם תרצה סייקל חיטוב של סטרואידים טסט קצר פרופ' + מסטרון קצר + וינסטרול יעבוד מצוין. תשמר כוח ושריר ותראה מעולה בסוף. סוף סייקל שיקום PCT כלומיד + טמוקסיפן לפי הספר חובה.

היי בן 26
גובה 175
משקל 90
אחוז שומן 15
ותק אימונים כ7 שנים
נכון לרגע זה טבעי לגמרי.

חבר זה לא עובד ככה. לא כל מי שרוצה לזרז תוצאות מתחיל להשתמש בחומרים.
לקחת חומרים זו תורה שלמה, צריך ללמוד לפני שמתחילים, לפחות את הבסיס.
אתה מחפש פתרון קסם? אז זהו שאין.
שימוש בחומרים נעשה בצורה מושכלת, לא בשביל לרדת 2 אחוזי שומן ולסגור סיפור. זה פשוט לא עובד ככה.

לגביך, קודם כל - לרדת 2% שומן מדי חודש זה מדהים. אם תישאר ככה אתה תגיע לתוצאות שתרצה די מהר.
(צריך גם סבלנות, אין דרך אחרת לומר את זה. לפעמים אתה בתהליך ואתה חושב שאתה נתקע ואין תוצאות, אבל בוקר אחד בום זה קורה ואתה מתחיל לקבל את השייפ שרצית).

אני ממשיך - אם תרצה ״לזרז״ את התהליך קודם כל -

1. הגדל את הגירעון הקלורי שאתה נמצא בו. למשל אם היום אתה על 2500 קלוריות, תרד ל-2300, משם 2000. וכו׳. גם פה לא להגזים ולרדת ל-1000 קלוריות. אל תהיה במקום הזה.
2. הוסף אירובי בסוף האימון או אם כבר אתה עושה אירובי, הוסף זמן לאירובי. למשל - אם עלית על הליכון, שיפוע 2-3 מהירות 7-7.5 למשך חצי שעה, הגדל את הזמן ל-45 דקות, בהמשך גם לשעה. הכי טוב לעקוב אחרי השעון כמה קלוריות אתה שורף בממוצע מאירובי (בלבד) כל אימון, ומשם להגדיל. למשל: אם אני שורף באירובי אחרי אימון משקולות בדרך כלל 300 קלוריות (שזה 25 דקות על המדרגות ברמה בינונית), בחיטוב אני מעלה ל-400-450 קלוריות שזה 40 דקות עד שעה בערך.
המכפלות של 350-400 קלוריות שאתה שורף בסוף אימון כפול מספרי אימון שלך בשבוע יביאו אותך להתקדמות מאוד מהירה.

אל תשכח אבל שאליה וקוץ בה - ככל שתתקדם יותר מהר, כך תפגע במסת השריר שלך יותר.
הכי בריא לעשות חיטוב מאוזן, עם גירעון סביר ואימונים תומכים (משקולות, אירובי, מנוחה נכונה).
כך מובטח שתגיע לתוצאות הכי טובות.

חומרים? לא עכשיו. אין לך למה.

• פותח/ת השרשור
חבר זה לא עובד ככה. לא כל מי שרוצה לזרז תוצאות מתחיל להשתמש בחומרים.
לקחת חומרים זו תורה שלמה, צריך ללמוד לפני שמתחילים, לפחות את הבסיס.
אתה מחפש פתרון קסם? אז זהו שאין.
שימוש בחומרים נעשה בצורה מושכלת, לא בשביל לרדת 2 אחוזי שומן ולסגור סיפור. זה פשוט לא עובד ככה.

לגביך, קודם כל - לרדת 2% שומן מדי חודש זה מדהים. אם תישאר ככה אתה תגיע לתוצאות שתרצה די מהר.
(צריך גם סבלנות, אין דרך אחרת לומר את זה. לפעמים אתה בתהליך ואתה חושב שאתה נתקע ואין תוצאות, אבל בוקר אחד בום זה קורה ואתה מתחיל לקבל את השייפ שרצית).

אני ממשיך - אם תרצה ״לזרז״ את התהליך קודם כל -

1. הגדל את הגירעון הקלורי שאתה נמצא בו. למשל אם היום אתה על 2500 קלוריות, תרד ל-2300, משם 2000. וכו׳. גם פה לא להגזים ולרדת ל-1000 קלוריות. אל תהיה במקום הזה.
2. הוסף אירובי בסוף האימון או אם כבר אתה עושה אירובי, הוסף זמן לאירובי. למשל - אם עלית על הליכון, שיפוע 2-3 מהירות 7-7.5 למשך חצי שעה, הגדל את הזמן ל-45 דקות, בהמשך גם לשעה. הכי טוב לעקוב אחרי השעון כמה קלוריות אתה שורף בממוצע מאירובי (בלבד) כל אימון, ומשם להגדיל. למשל: אם אני שורף באירובי אחרי אימון משקולות בדרך כלל 300 קלוריות (שזה 25 דקות על המדרגות ברמה בינונית), בחיטוב אני מעלה ל-400-450 קלוריות שזה 40 דקות עד שעה בערך.
המכפלות של 350-400 קלוריות שאתה שורף בסוף אימון כפול מספרי אימון שלך בשבוע יביאו אותך להתקדמות מאוד מהירה.

אל תשכח אבל שאליה וקוץ בה - ככל שתתקדם יותר מהר, כך תפגע במסת השריר שלך יותר.
הכי בריא לעשות חיטוב מאוזן, עם גירעון סביר ואימונים תומכים (משקולות, אירובי, מנוחה נכונה).
כך מובטח שתגיע לתוצאות הכי טובות.

חומרים? לא עכשיו. אין לך למה.
מה שאלתי ומה ענית, כל עוד ואתה לא יודע מי כותב ההודעה, התגובה שלך מיותרת! לעשות חיטוב אני יודע ואני בגירעון והכל בסדר. להבא בתגובות שלך לפורומים תהיה יותר קונקרטי לשאלה במקום לתת המלצות ממרום גילך ונסיונך.
נ.ב גם אם אתה מתאמן 20 שנה ומריץ סייקל אז אתה לוקח חומרים כדי לזרז תוצאות…

מה שאלתי ומה ענית, כל עוד ואתה לא יודע מי כותב ההודעה, התגובה שלך מיותרת! לעשות חיטוב אני יודע ואני בגירעון והכל בסדר. להבא בתגובות שלך לפורומים תהיה יותר קונקרטי לשאלה במקום לתת המלצות ממרום גילך ונסיונך.
נ.ב גם אם אתה מתאמן 20 שנה ומריץ סייקל אז אתה לוקח חומרים כדי לזרז תוצאות…

1. אני מנסה לעזור, למה אתה מגיב בצורה הזו?
2. להתאמן 20 שנים לא כמו להתאמן 7 שנים. אני בוודאות הגעתי לתקרת הזכוכית שהייתה לי בלי חומרים, ורק את התחלתי. וגם כשהתחלתי לא התחלתי חומרים כדי ״לזרז תוצאות״ אלא כדי להגדיל מסת שריר כמה שיותר נקייה, עדיין נותרה לי עבודה קשה בתקופות של חיטוב (וגם במסה, כן..). תבין שחומרים זה לא כדי לזרז אלא כדי להוסיף נדבכים שלא הצלחת להגיע אליהם בלי חומרים. וב-7 שנים שאתה מתאמן עדיין יש הרבה מה לעשות - מניפולציות של סוגי אימון שונים, תזונה וכיוצ״ב.
3. אם תרצה בכל זאת לשלב חומרים, זה טסט ומסטרון, אבל בשביל שמסטרון יעבוד צריך שתהיה לפחות 10-12% שומן. יותר מזה אפשר לומר שהמסטרון לא יתן הרבה..
אפשר גם ויני אבל לא ממליץ בכלל. בכל מקרה אל תיגע בקלן או ב-t-ים.

חבר, בוא. נתקדם.
הוא מנסה לומר לך שאתה מניח שהוא לא מבין.
והוא מבין.
הוא מחפש תשובה לשאלה הספציפית שלו.

חבר, בוא. נתקדם.
הוא מנסה לומר לך שאתה מניח שהוא לא מבין.
והוא מבין.
הוא מחפש תשובה לשאלה הספציפית שלו.

הבנתי שזה מה שהוא התכוון, ועניתי (שים לב לסעיף ה-3 בתגובה הקודמת).
אגב, אפשר להבין בחומרים - הבנה יכולה להיות למישהו. אבל תיאוריה ממש שונה ממה שקורה בפועל עם החומרים (ואני מדבר מניסיון אישי).
בכל מקרה, בהצלחה 😃

הבנתי שזה מה שהוא התכוון, ועניתי (שים לב לסעיף ה-3 בתגובה הקודמת).
אגב, אפשר להבין בחומרים - הבנה יכולה להיות למישהו. אבל תיאוריה ממש שונה ממה שקורה בפועל עם החומרים (ואני מדבר מניסיון אישי).
בכל מקרה, בהצלחה 😃
גם הסעיף השלישי שלך לא נכון, בנוסף לכל הדברים האחרים שרשמת.

אם כבר סייקל אז בהתחלה רק טסט'. אין צורך במאסטרון.

אבל באופן כללי לא הייתי לוקח סטרואידים בשביל לרדת באחוזי שומן, בטח לא בסייקל ראשון.

גם הסעיף השלישי שלך לא נכון, בנוסף לכל הדברים האחרים שרשמת.

אם כבר סייקל אז בהתחלה רק טסט'. אין צורך במאסטרון.

אבל באופן כללי לא הייתי לוקח סטרואידים בשביל לרדת באחוזי שומן, בטח לא בסייקל ראשון.

תודה על התיקון..
איזה מזל שאתה פה..

יש משהו שיכול לעזור לזרז את הירידה באחוזי שומן, לא סטרואידים אבל משהו שיכול להיות קצת מסוכן..
dnp
לא ממליץ בכלל כי אפשר להתייבש או להגיע למכת חום..
בנוסף מניסיון אישי, זה לא הכי כיף להיות על dnp. צריך מקלחת זמינה כל היום ומזגן/מאוורר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית