הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בתי מלון באילת

P-a-n-1-c

משתמש משקיע
4,641
4
נק' מוניטין:
2,512
4,641
4
המלצות?

מישהו היה בישרוטל לגונה? מה הקטע בישרוטל ספורט קלאב? איפה נכנס כאן הספורט? [ספורט ימי חינם?]

אני רוצה משהו נחמד, לא יוקרתי מידי, אבל גם לא משהו מעפן..

תודה ושבת שלום!

🚬🤪🚬

ד"א עכשיו שמתי לב שהמד פז"ם שלי הוא בדיוק הפוך מהתאריך שעשיתי בו את המדריך למוניטין.. אז עברתי 230 ועכשיו נשאר 230 :D

לפני שנה היינו ב ‎ישרוטל ריביירה, היינו 4 אנשים שילמנו 165 ש"ח כל אחד ללילה, חדר סבבה לגמרי.

לא הייתי הולך למלון ספורט יש שם כל מיני תחרויות כדורגל כדורסל טניס וכו
אבל זה הכל כלול, יש שם המון אנשים, ישראלים ממוצעים, ילדים צועקים
לא אווירה נעימה

אני יכול להמליץ על רויאל ביץ שהוא לטעמי המלון הכי טוב באילת

• פותח/ת השרשור
מה 165 שקל ללילה? אכסניה?

נשמע לי נחמד הקטע של הכולל הכל עם הבירות, אבל אתה צודק.. זה חגיגה לישראלים ובטח יש בלאגן.

חשוב לי מאוד גם שתהיה מרפסת כי אנחנו מעשנים

רויאל ביץ' לא מסתדר לי עם התאריכים

נערך לאחרונה:
באורכידאה היית? סטייל בקתות עץ כאלה (יש מזגן), ממש פאנן, ואתה יוצא מהביקתה ומעשן בסבבה.

מה 165 שקל ללילה? אכסניה?

נשמע לי נחמד הקטע של הכולל הכל עם הבירות, אבל אתה צודק.. זה חגיגה לישראלים ובטח יש בלאגן.

חשוב לי מאוד גם שתהיה מרפסת כי אנחנו מעשנים

רויאל ביץ' לא מסתדר לי עם התאריכים
ממש לא, זה היה דרך האתר של איסתא, וזה היה בדיוק לפני שנה באותו החודש.
יצא 165 ש"ח כל אחד ללילה (4 אנשים בחדר), חדר פנימי עם מיטה זוגית, חדר חיצוני עם 2 מיטות נפרדות, מסך LCD, מרפסת לבריכה, 2 מזגנים (אחד בחדר הפנימי ואחד בגדול)
אמבטיה ומטבח עם כל הכלים, מלון ממש סבבה אפילו יותר טוב ממה שהיה לי כשנסעתי בזמנו לנאפה (אנטאה פיכס).
מה שהיה טוב במלון שהוא היה קרוב לקניון ולכל מקום כמעט, הוא לא מכיל יותר מדי משפחות ובבירכה תמיד תמצא 5-10 כוסיות.

לא יודע על מה שאתה מדבר אבל ,באמת, בחיים אבל בחיים אל תלך ל"הרי אדום" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הייתי שם שנה שעברה עם חברים תקשיב זה המקום הכי חרא שראיתי בחיים שלי לא שווה תכסף מילה שעדיף לישון על החוףף
סעממקק איזה בזבוז זה היה חחחח הבעיה היא שרוב המלונות הנורמליות לא מכניסות מתחת ל18 והאלה העוד נורמאליות לא מכניסות 16 ומתחת ובאותה שנה היינו מתחת אז זה הכי נורמאלי שהיה...
קיצר אל תלך תאמין לי..

והמלצה שלי תישנו בוילה.. או דירה.. העיקר משהו עם מטבח =]

• פותח/ת השרשור
חחחח בית החייל עלק..
כרגע אני ממש חושב על הלגונה, או אחד מהמלונות האחרים של ישרוטל. יש משהו מומלץ מישרוטל? כי יש מצב שתהיה לי הנחה רצינית שם.

אגמים נחמד מאוד, לגונה סבבה, במלך שלמה לא הייתי הרבה שנים - אבל אני זוכר שהיה נחמד.

איכותיים - לא של ישרוטל, אבל רק אם יש לך איזה קומבינת הנחה - חבר וכו' - מרידיאן, הרודס, קלאב מד, מלכת שבא.

חחחח בית החייל עלק..
כרגע אני ממש חושב על הלגונה, או אחד מהמלונות האחרים של ישרוטל. יש משהו מומלץ מישרוטל? כי יש מצב שתהיה לי הנחה רצינית שם.
אמרתי לך היינו ב ‎ישרוטל ריביירה והיה ממש סבבה, תבדוק מחירים..

אני הולך לבריזה..שמעתי שזה מקום נחמד ושקט עם כוסיות וקרוב לחוף ולחנות שמוכרת אלכוהול לקטינים 🚬🤪🚬
המחיר סביר-200 שקל ללילה לבנאדם אבל נראלי שזה ככה בגלל החדר של ה6 שהזמנו.

קח בחשבון שאגמים רחוק מהכל. צריך ללכת הרבה או לקחת רכב כל פעם שרוצים להגיע לטיילת.

אגמים הוא אחד ה-מלונות באילת...אמנם לא זול בכלל השנה לעומת שנים קודמות - אבל מנסיון שווה כל שקל.
המלך שלמה גם סבבה, וחזרתי לפני שבועיים מלאונדו של פתאל, נהנינו מאוד.
כמויות החלבון האיכותי שאתה יכול להעמיס שם הן בלתי מוגבלות - עוד דבר אחד חיובי בלאונרדו הוא שהוא ממש על הטיילת, והחד"כ + הספא שלו יחסית לבתי מלון אחרים לא רע בכלל.

תעשה חיים !!

הייתי באגמים, ורימונים שווה פי כמה. גם מרידיאן מעולה.

השנה לנופש קבע נראה לי אני אלך על הילטון מלכת שבא. מתאים לי הילטון על חשבון משלם המיסים.

באמבסדור היה אחלה אוכל. את זה אני זוכר. אבל מי צריך אילת, סע לטורקיה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית