הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פסיכומטרי בתיכון

אני עשיתי במועד ספטמבר בתחילת י"ב. למדתי בקיץ שלפני. ממליצה מאותן סיבות - אתה בתוך החומר ועוד זוכר איך יושבים על התחת, מה גם שהזמן שלך שווה הרבה פחות כסף ממאוחר יותר (לרוב עכ"פ).

לגבי החופש האחרון יכולה להגיד שבאותו חופש גם עבדתי חלקית (בעיקר משמרות לילה אמנם, אבל עדיין), ומן הסתם עשיתי עוד דברים. אז סתם לבלות ולנפוש תוכל למצוא זמן לדעתי. משתנה מאחד לאחד, אבל באופן בסיסי, אין סיבה שלא.
היה קצת צפוף עם הלימודים שהתחילו, זה כן, אבל בשקלול סופי עדיין בעיניי שווה את זה, בפרט שזו תחילת שנה ולא נורא שהפסיכומטרי יבוא קצת על חשבון.

לי קורס עזר לשבת על זה. יש קורסים מסובסדים לנוער, או מטעם עיריות. והיום גם בחינם מטעם המדינה. הבדלים ברמות לדעתי זה קצת בולשיט. כלומר, יש אולי הבדלים, אבל הם זניחים ביחס להבדלי המחיר, ובטח מול הדברים שבאמת משנים: תנאי ההתחלה שלך, הכישורים וכו, תרגול (בעיקר בחינות אמיתיות), תחקור ורפלקציה עצמית.

מוזמן בכיף לשאול/להתייעץ 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני עשיתי במועד ספטמבר בתחילת י"ב. למדתי בקיץ שלפני. ממליצה מאותן סיבות - אתה בתוך החומר ועוד זוכר איך יושבים על התחת, מה גם שהזמן שלך שווה הרבה פחות כסף ממאוחר יותר (לרוב עכ"פ).

לגבי החופש האחרון יכולה להגיד שבאותו חופש גם עבדתי חלקית (בעיקר משמרות לילה אמנם, אבל עדיין), ומן הסתם עשיתי עוד דברים. אז סתם לבלות ולנפוש תוכל למצוא זמן לדעתי. משתנה מאחד לאחד, אבל באופן בסיסי, אין סיבה שלא.
היה קצת צפוף עם הלימודים שהתחילו, זה כן, אבל בשקלול סופי עדיין בעיניי שווה את זה, בפרט שזו תחילת שנה ולא נורא שהפסיכומטרי יבוא קצת על חשבון.

לי קורס עזר לשבת על זה. יש קורסים מסובסדים לנוער, או מטעם עיריות. והיום גם בחינם מטעם המדינה. הבדלים ברמות לדעתי זה קצת בולשיט. כלומר, יש אולי הבדלים, אבל הם זניחים ביחס להבדלי המחיר, ובטח מול הדברים שבאמת משנים: תנאי ההתחלה שלך, הכישורים וכו, תרגול (בעיקר בחינות אמיתיות), תחקור ורפלקציה עצמית.

מוזמן בכיף לשאול/להתייעץ 😃

תודה רבה על העזרה! כרגע אני מתלבט איזה קורס לקחת.. כך שאם למישהו יש ניסיון טוב עם קורס מסוים אשמח שישתף.

ובנוסף מה כדאי לי לבצע כבר מעכשיו,כרגע החלטתי להעלות את תדירות קריאת הספרים באנגלית. יש משהו נוסף שכדאי לעבוד עליו?

תודה רבה על העזרה! כרגע אני מתלבט איזה קורס לקחת.. כך שאם למישהו יש ניסיון טוב עם קורס מסוים אשמח שישתף.

ובנוסף מה כדאי לי לבצע כבר מעכשיו,כרגע החלטתי להעלות את תדירות קריאת הספרים באנגלית. יש משהו נוסף שכדאי לעבוד עליו?
אחי זה הכל תלוי בנקודת פתיחה שלך, בעיקר באנגלית. אני נגיד לא התעסקתי בכלל באנגלית, מדי פעם הייתי עושה פרק. לעומת זאת יש כאלה שבשביל להיות ״סבבה״ בחלק של אנגלית היו צריכים לשנן 50-60 מילים כל יום

שלום, בחופש הקרוב בעזה יהיו לי חודשיים שלמים שאולי שווה להקדיש אותם ללמידה לפסיכומטרי (חופש של בין יא ל יב) האם זה שווה? ואם כן לאיזה מועד לגשת? זה שמיד בסוף החופש? או המועד בדצבמבר?

יתרונות:
לסיים עם הפסיכומטרי מוקדם
החומר טרי
מתפרס על פרק זמן "מת" (חופש..)

חסרונות
מועדים קצת דפוקים לא פה ולא שם
יכול להיות שאני קצת צעיר מדי
חופש אחרון...

יש מי שעשה ויכול להמליץ?

לדעתי עדיף לסיים עם זה כמה שיותר מוקדם, אתה יכול להירשם למועד דצמבר עם היי קיו הם מעולים, אני אישית עשיתי איתם פסיכומטרי והייתי ממש מרוצה, יש להם מרצים מקצועיים ויש המון תרגולים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית