הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה לצאת למסה נקיה עוד חודש?

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
לא מתאמן מתחיל, אבל היו לי שנים של הפסקות או זלזול רציני בתזונה.
לפני 7-8 חודש לקחתי את עצמי בידיים, וירדתי המון.. עד עכשיו בחיטוב. התחלתי 84-85 והיום 71.5. גובה 170סמ

אני שוקל לתת לחיטוב עוד חודש (יורד בממוצע 3.5 קילו בחודש, אוכל סביב ה1800ק + 4 אימוני כוח ו4 אימוני אירובי של 50 דק). לוקח קריאטין אם זה משנה

הדילמה שלי היא כזאת,
מצד אחד, רצון להגיע סוף סוף לסיום חיטוב עד הסוף כמו שצריך, ריבועים, הפרדות באגן, כל מה שצריך ואז לעלות מסה נקיה משם.

מצד שני -
אין לי הרבה מסה בכלל, כרגע כדי להגיע ל10% לדעתי אצטרך לרדת כבר ל63-65 וזה ממש נמוך.
גם המאמן שלי אומר שזה לא יראה טוב, וכדאי לתת עוד חודש חיטוב, ואז מסה נקיה ואז חיטוב.

גם אני מפחד להגיע לא"ש נמוך בגלל עור עודף. הייתי ילד שמן שירד הרבה במשקל, אולי לא נראה בתמונות אבל בתחתית הבטן יש לי קצת עור עודף, ברגליים וכ'.
אז רוצה גם להגיע לאחוזי שומן נמוכים שיש מסה רצינית.

מצד שלישי הפחד מלעצור שוב את החיטוב רגע לפני שמגיעים לשיא, או להשמין בחזרה במסה (למרות שהפעם אני הולך להיות סופר קפדן)

מה אומרים?
לדעתי חודש מהיום כבר אהיה על 69 בערך..
אם אמשיך מסה סופר נקיה עד 75 בערך, לדעתכם יראה יפה?

קבצים מצורפים

• D1.png
    D1.png
    KB 267.1 · צפיות: 83
  • D2.png
    D2.png
    KB 166.3 · צפיות: 80
רד ל 65 ומשם תדע מה לעשות, חיטוב(אם אחוזי השומן שלך עדיין לא באיזור ה12-13 תמשיך לחתוך) או מסה נקייה איטית.
אתה מטר 70, לשקול 63-65 זה בסדר גמור אתה תראה חטוב רזה פשוט לא גדול בחירה שלך

נערך לאחרונה:
אין לך הרבה מסת שריר לכן הייתי שומר על מאזן ניטרלי או מאזן שלילי מזערי ועובד על היפרטרופיה, אלא אם כן רק מעניין אותך להראות רזה

לא מתאמן מתחיל, אבל היו לי שנים של הפסקות או זלזול רציני בתזונה.
לפני 7-8 חודש לקחתי את עצמי בידיים, וירדתי המון.. עד עכשיו בחיטוב. התחלתי 84-85 והיום 71.5. גובה 170סמ

אני שוקל לתת לחיטוב עוד חודש (יורד בממוצע 3.5 קילו בחודש, אוכל סביב ה1800ק + 4 אימוני כוח ו4 אימוני אירובי של 50 דק). לוקח קריאטין אם זה משנה

הדילמה שלי היא כזאת,
מצד אחד, רצון להגיע סוף סוף לסיום חיטוב עד הסוף כמו שצריך, ריבועים, הפרדות באגן, כל מה שצריך ואז לעלות מסה נקיה משם.

מצד שני -
אין לי הרבה מסה בכלל, כרגע כדי להגיע ל10% לדעתי אצטרך לרדת כבר ל63-65 וזה ממש נמוך.
גם המאמן שלי אומר שזה לא יראה טוב, וכדאי לתת עוד חודש חיטוב, ואז מסה נקיה ואז חיטוב.

גם אני מפחד להגיע לא"ש נמוך בגלל עור עודף. הייתי ילד שמן שירד הרבה במשקל, אולי לא נראה בתמונות אבל בתחתית הבטן יש לי קצת עור עודף, ברגליים וכ'.
אז רוצה גם להגיע לאחוזי שומן נמוכים שיש מסה רצינית.

מצד שלישי הפחד מלעצור שוב את החיטוב רגע לפני שמגיעים לשיא, או להשמין בחזרה במסה (למרות שהפעם אני הולך להיות סופר קפדן)

מה אומרים?
לדעתי חודש מהיום כבר אהיה על 69 בערך..
אם אמשיך מסה סופר נקיה עד 75 בערך, לדעתכם יראה יפה?
מה שאני הייתי עושה איתך זה פשוט-

מוריד את הקצב ירידה שלך לאיזורים של 1.5-2 ק"ג גג בחודש.
מתסף פחמימה, עם דגש לימי אימון.
מעלה את איכות האימונים ודואג לפרוסגרסיב אוברלאוד.
מוריד את כמות האירובי משמעותית.
מגיע ל67-68 ק"ג פחות או יותר ומשם יוצא למסה ברוורס דיאט (בהנחה ואין קושי קיצוני בחיטוב)

אתה לא מספיק חטוב וסביר מאוד שאם תצא למסה כרגע ההיקף טבור שלך יפריע
לפני שתוכל לצבור מסת שריר ברמה מהותית שתשנה.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
מה שאני הייתי עושה איתך זה פשוט-

מוריד את הקצב ירידה שלך לאיזורים של 1.5-2 ק"ג גג בחודש.
מתסף פחמימה, עם דגש לימי אימון.
מעלה את איכות האימונים ודואג לפרוסגרסיב אוברלאוד.
מוריד את כמות האירובי משמעותית.
מגיע ל67-68 ק"ג פחות או יותר ומשם יוצא למסה ברוורס דיאט (בהנחה ואין קושי קיצוני בחיטוב)

אתה לא מספיק חטוב וסביר מאוד שאם תצא למסה כרגע ההיקף טבור שלך יפריע
לפני שתוכל לצבור מסת שריר ברמה מהותית שתשנה.

בהצלחה

תודה רבה.

1. כרגע אתה אומר לנסות להעלות משקלים כמה שיותר ולהגיע לכשל בסטים? חושב שיכול להעלות עוד קצת משקלי עבודה. ויש לזה פואנטה בכלל אם אני בגירעון?
2. מסה ברוורס דיאט? יש הסבר או רפרנס? לא מצאתי על זה מידע כלשהו..

אם אתה מתכוון להוספה של קלוריות בהדרגה אז כן זו בגדול התכנית, לרדת ל68-67 ולהתחיל משם להעלות כל פעם 100-200 קלוריות, וכמובן אימונים יותר כבדים וכ'

1. כרגע אתה אומר לנסות להעלות משקלים כמה שיותר ולהגיע לכשל בסטים? חושב שיכול להעלות עוד קצת משקלי עבודה. ויש לזה פואנטה בכלל אם אני בגירעון?
זה לתכנן כמו שצריך את האימונים שלך.
וכן ברור שיש לזה פואנטה, בטח אם תשמור על גירעון נורמאלי ולא כזה גדול.
2. מסה ברוורס דיאט? יש הסבר או רפרנס? לא מצאתי על זה מידע כלשהו..
ברצינות? גוגל...

וגם פה בפורום - תזונה ותוספים - סיימתם תקופה של הורדה במשקל/ירידה באחוז שומן/חיטוב – כמה הגוף שלכם מנסה להשתגע?

לא מתייחס לכל המלל אבל הוא מסביר מה זה.

• פותח/ת השרשור
זה לתכנן כמו שצריך את האימונים שלך.
וכן ברור שיש לזה פואנטה, בטח אם תשמור על גירעון נורמאלי ולא כזה גדול.

ברצינות? גוגל...

וגם פה בפורום - תזונה ותוספים - סיימתם תקופה של הורדה במשקל/ירידה באחוז שומן/חיטוב – כמה הגוף שלכם מנסה להשתגע?

לא מתייחס לכל המלל אבל הוא מסביר מה זה.
עדכון: שוקל כרגע 67.5
מצרף תמונה (אחרי יום של העמסה אז יש קצת נוזלים)

האמת? ציפיתי להיות יותר חטוב במשקל הזה, אבל עדיין תוצאה טובה.

לדעתך להתחיל אחרי החג מסה ברברס דיאט עדין (150 קל בשבוע תוספת) או להמשיך חיטוב?

נקרע בין הדילמה של הינה כמעט בסוף ולתת עוד פוש קטן ולחסל תבטן סופית (להגיע ל64) ומצד שני מפחד להיות סקיני פאט ולהתחיל מעכשיו מסה נקיה איכותית

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2026-03-22 at 12.48.59.jpeg
    WhatsApp Image 2026-03-22 at 12.48.59.jpeg
    KB 97.9 · צפיות: 34
עדכון: שוקל כרגע 67.5
מצרף תמונה (אחרי יום של העמסה אז יש קצת נוזלים)

נקרע בין הדילמה של הינה כמעט בסוף ולתת עוד פוש קטן ולחסל תבטן סופית (להגיע ל64) ומצד שני מפחד להיות סקיני פאט ולהתחיל מעכשיו מסה נקיה איכותית
אתה לא תהיה סקיני פיט, רד ל64-63 קילו אתה תהיה מבסוט מהתוצאה

לפי התמונה הייתי ממשיך חיטוב.

ציפיתי להיות יותר חטוב במשקל הזה
להבנתי אתה לא עושה חיטוב כדי לשקול פחות (כמו ספורטאי שרוצה להגיע לקטגוריית משקל), אלא כדי להוריד בשומן ולהגיע למראה מסוים. נראה שהמטרה שלך הגיונית ולא קיצונית מדי. לא הגעת - תמשיך בחיטוב.

בסה"כ נראה שמתקדם בסדר גמור.
אם אתה רוצה להיות חטוב יותר אז תמשיך חיטוב, יש לך עוד מקום לרדת.
זה לא כזה משנה ברגע שתצא למסה נקייה אתה תחזור בערך לאחוז שומן של עכשיו במקסימום אחרי שבועות ספורים.
אתה לא תהיה סקיני פאט מהסיבה הפשוטה שיש לך מסת שריר יפה, אתה יכול בכיף להגיע לאיזורים של ה64 ק"ג.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית