עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אנשים רוצים לפעמים פאמפ טוב יותר חחלמה שתרצה זיקפה בזמן שאתה עושה בנץ?
אני מפרגן..אנשים רוצים לפעמים פאמפ טוב יותר חח
נראה שאתה אחד שמבין, איזה pre workout הכי טוב שניסתה?כן, סיאליס גם עם pre-workout ולבד. עדיף לבד, עם שניהם ביחד לא הרגשתי טוב במהלך האימון.
מעבר לזה ניסיתי עם 5/10/20. האפקט היחידי שהרגשתי זה ורידים יותר בולטים כאשר 10 לדעתי יותר value for money. גם אם אין לך בעיות, תחושה כיפית, כמו לשים טורבו על מנוע עובד.
בגדול הרוב אותו חרא כי כולם מסתמכים על קפאין כרכיב מרכזי, ושאר המרכיבים לא מגיעים למינונים שהם באמת יכולים להשפיע אלא אם תחפש מותגי פרמיום ותדע מה אתה רוצה לראות ברשימת מרכיבים. אז אני לא שותה pre-workout, הסיבה היחידה שלקחתי זה כי קיבלתי בחינם. יותר מזה, לא ראיתי באמת ייתרון בזה.נראה שאתה אחד שמבין, איזה pre workout הכי טוב שניסתה?
יותר מדי עבודה על פני שינה טובה וכוס קפה לפני. חוץ מזה, מה זה Tren? למה שיעמוד לו על שמנות. סיאליס מרחיב כלי דם לא מעלה ליבידו.אל תשתה ויאגרה באימון. אתה יכול לעשות שילוב במינונים סבירים של ארגנין AKG + בטא-אלנין + קפאין 200 מלגרם+
ציטרולין מלאט + טאורין + סינפרין חצי שעה לפני אימון. ותשתה קרבולין בזמן האימון משקולות.
אם זה לא מספיק לך אתה יכול לשתות סיאליס 5 מלגרם ולראות איך עומד לך על שמנות באימון בהצלחה.
אל תשתה ויאגרה באימון. אתה יכול לעשות שילוב במינונים סבירים של ארגנין AKG + בטא-אלנין + קפאין 200 מלגרם+
ציטרולין מלאט + טאורין + סינפרין חצי שעה לפני אימון. ותשתה קרבולין בזמן האימון משקולות.
אם זה לא מספיק לך אתה יכול לשתות סיאליס 5 מלגרם ולראות איך עומד לך על שמנות באימון בהצלחה.
חידשת לי לגבי הקרבולין, תודה אח אנסה!אל תשתה ויאגרה באימון. אתה יכול לעשות שילוב במינונים סבירים של ארגנין AKG + בטא-אלנין + קפאין 200 מלגרם+
ידידיבגדול הרוב אותו חרא כי כולם מסתמכים על קפאין כרכיב מרכזי, ושאר המרכיבים לא מגיעים למינונים שהם באמת יכולים להשפיע אלא אם תחפש מותגי פרמיום ותדע מה אתה רוצה לראות ברשימת מרכיבים. אז אני לא שותה pre-workout, הסיבה היחידה שלקחתי זה כי קיבלתי בחינם. יותר מזה, לא ראיתי באמת ייתרון בזה.
ואם אתה רוצה להוציא את המיץ מסיאליס תוסיף 6-4 גרם של l-citrulline (קנה מi-herb) שעה לפני, הם עובדים בסינרגיה. קח בחשבון זה לא pre-workout, השילוב זה נטו פאמפ שמבליט ורידים (בהנחה ואתה כבר אחוז שומן שרואים).
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
יותר מדי עבודה על פני שינה טובה וכוס קפה לפני. חוץ מזה, מה זה Tren? למה שיעמוד לו על שמנות. סיאליס מרחיב כלי דם לא מעלה ליבידו.
אמת שכל גירוי קטן הוא פוטנציאלי לזקפה אבל במינון כזה נמוך (לפחות אצלי) זה ממש לא ברמה של מחשבה גורמת זקפה (נשמע מוזר)ידידי
ברגע שיש לך מחשבות כאלה ואחרות שרק מתחיל תזוזה שם למטה אז יהיה לך זקפה...מזל שאתה יודע מה זה סיאליס...
נו לפחות גמרת... ת'אימון 😅ניסיתי 50 מ"ג ויאגרה, ביחד עם 200 מ"ג קפאין, מבחינת פאמפ/וורדים זה מעולה, אבל חוץ מזה פחות התחברתי, הרגשה של חום בכל הגוף וכאבי ראש, פחות בשבילי
למה לקחת ויאגרה לפני אימון שאלוהים יעזור לי50 מ"ג ויאגרה
כבר עשיתי אח, הרגשה לא טובה, לא ממליץלא ממליץ לך בכלל לעשות את זה יש לזה השלכות לא טובות