עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם התכוונת ל TREN בזריקה זה סטרואיד חזק במיוחד.בגדול הרוב אותו חרא כי כולם מסתמכים על קפאין כרכיב מרכזי, ושאר המרכיבים לא מגיעים למינונים שהם באמת יכולים להשפיע אלא אם תחפש מותגי פרמיום ותדע מה אתה רוצה לראות ברשימת מרכיבים. אז אני לא שותה pre-workout, הסיבה היחידה שלקחתי זה כי קיבלתי בחינם. יותר מזה, לא ראיתי באמת ייתרון בזה.
ואם אתה רוצה להוציא את המיץ מסיאליס תוסיף 6-4 גרם של l-citrulline (קנה מi-herb) שעה לפני, הם עובדים בסינרגיה. קח בחשבון זה לא pre-workout, השילוב זה נטו פאמפ שמבליט ורידים (בהנחה ואתה כבר אחוז שומן שרואים).
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
יותר מדי עבודה על פני שינה טובה וכוס קפה לפני. חוץ מזה, מה זה Tren? למה שיעמוד לו על שמנות. סיאליס מרחיב כלי דם לא מעלה ליבידו.
יש לי ניסיון של 20 שנה עם pre workout לפני 15-20 שנה היו מוצרים טובים שעשו עבודה מעולה בין המרכיבים שציינתי קודם היה בפנים אפדרין/ טאופילין / גארניום ומרכיבים נוספים שהיו עובדים עלי טוב. היום זה מחוץ לחוק לכן אני מעדיף לצרוך את התוספים האלה בנפרד ולבנות לעצמי את הקדם אימון.חידשת לי לגבי הקרבולין, תודה אח אנסה!
לגבי הסילאס לא יעמוד לי כ"כ מהר אני על נוגדי דיכאון שמדכאים את הליבידו, שאלתי בגלל ההרחבת כלי דם, אתה משתמש בpre workout או פשוט בכל המוצרים בנפרד?