הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לשמן זית

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
החלטתי לשלב קצת שמן זית עם טונה במים כמו שהמליצו כאן כמה מחבריי הפורום.
השאלה היא כזו,איזה שמן זית הייתם ממליצים כי יש כלכך הרבה סוגים.
העדיפות למשהו נפוץ כמו יד מורדכי למשל שיהיה ניתן להשגה בסופרים,והכי חשוב שיהיה גם טעים יחסית כי הבנתי שיש חלק שהם מרים או משהו.
קיצר לא יודע,תמליצו!😃

לבחורה שכתבה שזה נגד עצירות וזה טוב לזקנים: אני גם שמעתי שזה טוב נגד סרטן השד, כך שזה טיפה יותר רציני ממה שאת מציגה את זה. אולי את צריכה לחשוב להתחיל להשתמש בזה. זה יכול לחסוך כסף לשתל סיליקון בעתיד.

לקולד פייר וEMZ: שאלתם שאלה, מראש אתם מחליטים להיות בגישת "שבירת המוסכמות שלכם" ולהגיב בתגובות ליצניות.
אני מניח שזה משהו פסיכולוגי. הרי שיטת האימונים שלכם (שאני בעדה אגב) הולכת כנגד הנורמה בחדרי הכושר, ובאתרי פיתוח הגוף, אז אתם מחליטים להיות מגניבים עוד יותר ולנסות לסנן את אג'נדת האוראו שלכם, ולנסות לשבור עוד מוסכמות, ולהיות כמה שיותר "הארד קור".
אני לא מבין מה אתם מנסים להגיד. ששמן זית זה לא בריא? שזאת קונספירציה אחת גדולה? שזה שווה ערך לשמן מכונות? וכן, הוא בריא כי כתוב בגוגל. יש מספיק מאמרים ומחקרים על חומרים וחומצות שנמצאים בו ברמה יחסית גבוהה שיכולים למנוע סרטן שד, מכיל חומרים שגם עוזרים כנגד קרישי דם. אז מה הסיבה לצחוק כל כך?
אף אחד לא הפך זה את זה למזון פלא. הוא פשוט מזון עם תועלת גבוהה לגוף האדם. אין פה לקבל או לא לקבל, הוא פשוט כזה.

ברוקולי "בריא" פי 2000 ויותר זול פי 10. אני לא רואה שאנשים כל היום חופרים על ברוקולי. יש המון מזונות עם תועלת גבוהה ומחיר לא מופקע כמו שמן זית.
ומה כבר יש בשמן זית שלא תוכל למצוא במקום אחר? איזה חומרים וחומצות?
אתה מדבר בגדול כמו איזה פרסומות או ערוץ קניות. דבר עובדות. איזה חומר, כמה חומר, מה הוא עושה, למה יש אותו רק בשמן זית, תביא מחקר נורמלי. -ומצטער מראש, בפורום שלנו נטורופתיה לא מתקבלת בברכה.

נערך לאחרונה:
לבחורה שכתבה שזה נגד עצירות וזה טוב לזקנים: אני גם שמעתי שזה טוב נגד סרטן השד, כך שזה טיפה יותר רציני ממה שאת מציגה את זה. אולי את צריכה לחשוב להתחיל להשתמש בזה. זה יכול לחסוך כסף לשתל סיליקון בעתיד.

לקולד פייר וEMZ: שאלתם שאלה, מראש אתם מחליטים להיות בגישת "שבירת המוסכמות שלכם" ולהגיב בתגובות ליצניות.
אני מניח שזה משהו פסיכולוגי. הרי שיטת האימונים שלכם (שאני בעדה אגב) הולכת כנגד הנורמה בחדרי הכושר, ובאתרי פיתוח הגוף, אז אתם מחליטים להיות מגניבים עוד יותר ולנסות לסנן את אג'נדת האוראו שלכם, ולנסות לשבור עוד מוסכמות, ולהיות כמה שיותר "הארד קור".
אני לא מבין מה אתם מנסים להגיד. ששמן זית זה לא בריא? שזאת קונספירציה אחת גדולה? שזה שווה ערך לשמן מכונות? וכן, הוא בריא כי כתוב בגוגל. יש מספיק מאמרים ומחקרים על חומרים וחומצות שנמצאים בו ברמה יחסית גבוהה שיכולים למנוע סרטן שד, מכיל חומרים שגם עוזרים כנגד קרישי דם. אז מה הסיבה לצחוק כל כך?
אף אחד לא הפך זה את זה למזון פלא. הוא פשוט מזון עם תועלת גבוהה לגוף האדם. אין פה לקבל או לא לקבל, הוא פשוט כזה.

אף אחד לא טען ששמן זית זה לא בריא. בריא זה קשקוש אחד גדול. יש אוכל שבני אדם מותאמים לאכול, ויש אוכל שלא והוא עושה נזקים.
לנסות כל היום למנוע את סרטן השד זה לא בדיוק נמצא בעדיפות גבוהה אצלי, או בכלל לנסות למנוע סרטן כלשהו. זה כמו לצאת לרחוב עם קסדה כדי למנוע נפילת אבן על הראש. יש מיליון סוגי אוכל שכל אחד מהם "מונע סוג מסויים של סרטן/איידס/סכרת/השמנה/הכנס כאן קשקוש אחר"ֿ, אתה הרי לא הולך ברחוב וצועק שכל אחד מהם בריא, נכון?

והמשפט האחרון שלך הכי טוב. אני גם אוהב לנצח וויכוחים באמרה: "זה לא נתון לוויכוח".
הדבר היחיד בעולם הזה שלא נתון לוויכוח הוא שאם להורים שלך לא היו ילדים, גם לך לא יהיו ילדים.

EMZ - בסופרמרקטים רגילים (=לא אורגניים) מוכרים אגוזי מקדמיה אכילים (=שאפשר ישר לאכול לאחר הקניה והשומנים בהם לא רקובים)?

EMZ - בסופרמרקטים רגילים (=לא אורגניים) מוכרים אגוזי מקדמיה אכילים (=שאפשר ישר לאכול לאחר הקניה והשומנים בהם לא רקובים)?
יש כאלה שכן מוכרים.
אם יש לך אפשרות לקנות עם קליפה, עדיף לקנות עם הקליפה ולקלף (למרות שזה ממש מעלה את המחיר בגלל המשקל).
השומנים לא מתרקבים, הם מתחמצנים עם הזמן. לכן עדיף לשמור בקירור/שלמים בקליפה/שלא יעמדו על המדף הרבה זמן, לפני האכילה.
אני הבנתי שלהרבה אנשים יש מקדמיה בגינות והם לא משתמשים בזה. תתחיל לברר במשפחה 😃

רגע, אין לאגוזים האלה קליפה -ממש- קשה, שצריך איזה מכשיר בשבילה, או C4?

ובקשר לשומנים - זה אידיאלי לשים אגוזים מקולפים במקרר? ואם נגיד אני קונה אותם בקופסת פלסטיק סגורה, גם שם הם מתחמצנים? איך אני יכול בכלל לדעת שהם מחומצנים? קראתי שאמור להיות להם ריח מוזר כזה וטעם תפל, אבל יש איזה מאכל שניתן להשוות את הטעם הזה אליו?

כן קשה. אבל מה אתה כוסית? שים בתוך מפצח. זה כמו גריפר רק יותר קשה.
קשה לדעת לפי טעם. הם פשוט מתחמצנים עם הזמן. זה לא משהו שתוכל לראות.
מה אכפת לך לשים במקרר? בעיקרון כל שמן עדיף לשמור במקרר. - למשל- כמוסות אומגה.
בכל מקרה, זה לא עניין של חיים ומוות. תמיד תהיה כמות שתתחמצן...זה מה יש.

הקליפה של האגוז הזה בין ההכי קשות שיש. אנחנו היינו צריכים מפצח חדש בשביל זה, משהו מקצועי יותר. זה כמו אבן.

לא כוסית, קמצן. אני חושב שאני אשאר עם האגוזי lose בינתיים. גם מוכרים אותם ליד הבית שלי, והאמת היא שהם לא כאלה מגעילים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית