הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד

mrplofer

משתמש מתחיל
168
2
נק' מוניטין:
-73
168
2
יש לי שנתיים לצבא ואני רוצה לאיתמן שנה אחד מסה(SS ועלה) ושנה אחד קרוספיט השאלה שלי אם כדי לי מבכנת כספית לאיתמן בבית או לא כי בעיקרון קרוספיט צריך מוט ופלטות ואולי עדיף לי במקום לבזבז כסף בחדר כושר להקים לי חדר כושר כי נגיד אם אני בחדר כושר וזה ומגיעה למשקל עבודה גבוה וקרוספיט עושים בבית אז איך אני יעשה אימוני כוח בקרוספיט אם אני צריך 200 קילו אז אויל עדיף לי בבית כבר לצבור פלטות וזה אז אולי מבכנת כספית לא כדי לי חדר כושר

יש לי שנתיים לצבא ואני רוצה לאיתמן שנה אחד מסה(SS ועלה) ושנה אחד קרוספיט השאלה שלי אם כדי לי מבכנת כספית לאיתמן בבית או לא כי בעיקרון קרוספיט צריך מוט ופלטות ואולי עדיף לי במקום לבזבז כסף בחדר כושר להקים לי חדר כושר כי נגיד אם אני בחדר כושר וזה ומגיעה למשקל עבודה גבוה וקרוספיט עושים בבית אז איך אני יעשה אימוני כוח בקרוספיט אם אני צריך 200 קילו אז אויל עדיף לי בבית כבר לצבור פלטות וזה אז אולי מבכנת כספית לא כדי לי חדר כושר

אהלן, אם אתה מעוניין בציוד במחיר הכי זולים בארץ ציוד מקצועי ציוד מכונים פנה אליי רז,

אני חושבת שנשארו מילה או שתיים שאייתת נכון, אולי כדי לקלקל גם אותן כדי שאני באמת לא אבין כלום.

נניח לרגע שהבנתי מה שאלת, לפני שאתה רץ לקנות ציוד, התאמנת בעבר? אתה בטוח שתתמיד? ציוד נורמלי עולה הרבה כסף ואימוני קרוספיט דורשים לא מעט ציוד. נכון, אפשר לאלתר את רובו, אבל עדיין ישנה הוצאה לא מבוטלת. תבדוק כמה עולה מנוי למכון באזור שלך, וכמה כסף יש לך כרגע "לבזבז" על ציוד, והאם יש לך בכלל מקום לשים את כל הציוד.

Back
למעלה תחתית