הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ציוד לאימון ביתי

• פותח/ת השרשור Rami R
  • פורסם בתאריך

Rami R

משתמש משקיע
2,329
1,135
נק' מוניטין:
3,319
2,329
1,135
מתעסק באומניות לחימה ועם הלימודים אין לי זמן גם לחדר כושר(צימצמתי תחביבים) מעוניין להתאמן מהבית בתנאים שלי.
תקציב הוא לא סוגייה בעניין.
מעוניין כמו שהבנתם לפי מיקום האשכול באימון בסגנון קרוספיט(עד כמה שאני חושב שאני מבין את משמעות הדבר)
יש לי בבית צמד קטלבלס במשקל 14 ק"ג ליחיד.
מוט מתח יש.
מה עוד אוכל להוסיף? (חוץ ממוט ופלטות שאיני יכול לאחסן בביתי)
בעצם דברים שלא צורכים הרבה מקום ושאפשר לאחסן בחזרה בתוך הבית בקלות.
אשמח לרעיונות.

תודה

כדור כוח 20 ליבות,
דילגית (speed rope) זו היא דילגית מברזל דקה ומהירה (בישביל לעשות double unders)
גומיה לעשות תרגילי מוביליטי.
רצועה לעשות מתח עם משקל
ועם אתה תשקיע באימוני וייטליפטינג הדבר החשוב ביותר הוא בטיחות ורצוי יותר פרטנר שיסתכל שאתה מבצע הכל נכון בלי טעויות (להימנע מפציעות חמורות)

לי יש בבית מתח, דילגית ורצועת כוח. חוץ ממשקולות שזה קצת בעיה לשים בבית (כולל כלוב) - זה דיי והותר ציוד בשביל לשפר CORE
עדיין הייתי מחפש פתרון לאימוני משקולות (Barebell Squats, Powerlifts, Deaflifts) ולא מוותר עליו בכלל

מתעסק באומניות לחימה ועם הלימודים אין לי זמן גם לחדר כושר(צימצמתי תחביבים) מעוניין להתאמן מהבית בתנאים שלי.
תקציב הוא לא סוגייה בעניין.
מעוניין כמו שהבנתם לפי מיקום האשכול באימון בסגנון קרוספיט(עד כמה שאני חושב שאני מבין את משמעות הדבר)
יש לי בבית צמד קטלבלס במשקל 14 ק"ג ליחיד.
מוט מתח יש.
מה עוד אוכל להוסיף? (חוץ ממוט ופלטות שאיני יכול לאחסן בביתי)
בעצם דברים שלא צורכים הרבה מקום ושאפשר לאחסן בחזרה בתוך הבית בקלות.
אשמח לרעיונות.

תודה
הנה משהו שאתה בהחלט לא רוצה (פאטתי): http://travis-selftraining.com/wp-content/uploads/2013/03/front-squat-zercher-harness.jpg

@Tom
@MikeRozner

• פותח/ת השרשור
צודק

לי יש בבית מתח, דילגית ורצועת כוח. חוץ ממשקולות שזה קצת בעיה לשים בבית (כולל כלוב) - זה דיי והותר ציוד בשביל לשפר CORE
עדיין הייתי מחפש פתרון לאימוני משקולות (Barebell Squats, Powerlifts, Deaflifts) ולא מוותר עליו בכלל
מז"א רצועת כח?

נערך לאחרונה:
צודק

מז"א רצועת כח?

הכוונה לרצועת גומי יחסית קשיחה בשביל לשפר עליות במתח, למתיחות ולשאר תרגילים שונים ומשונים
משהו כזה:
images

תקנה דאמבלים. אתה יכול לעשות איתם דדליפט פרונט סקוואט פרסים סנאצ'ים.. הבעיה היא שאתה לא תוכל להעמיס משקלים אלה רק לעבוד על הרבה חזרות

• פותח/ת השרשור
תקנה דאמבלים. אתה יכול לעשות איתם דדליפט פרונט סקוואט פרסים סנאצ'ים.. הבעיה היא שאתה לא תוכל להעמיס משקלים אלה רק לעבוד על הרבה חזרות
יש לי דאמבלים.. מכיר סרטוני הדרכה לשימוש בדאמבלים למטרות קרוספיט?

• פותח/ת השרשור
כן אני כבר כמה ימים שובר את הראש איפה אני יכול לתלות אותם ועכשיו קלטתי שאפשר על המות מתח שיש לי במשקוף של הדלת, מקווה שזה לא צר מידי

תחפש ביוטיוב,
Dumbbell push press
Dumbbell snatch

וזה סרטון איך לעשות דדליפט ופרונט סקוואט אגב אימון קטלני, תנסה לעשות אותו

אחי אתה יכול בקלות להכין כדורי כוח - מכדורי סל ישנים
ובנוסף שקים בולגרים בהכנה ביתית הן אופציה מעולה

כדור כוח :
1. כדור סל ישן
2. ערכה לתיקון פנצ'רים
3.פותחן בקבוקי יין (בשביל לעשות חור בכדור )
4. משפך (דרכו מכניסים את החול)
5. סאלוטייפ גדול - לאטימה הסופית

שק בולגרי :
1. פנימית מפנצ'ריה קרובה (לא לקנות בשום אופן תמיד הם נותנים בשמחה )
2. מספריים (לחתוך את הפנימית לחצי
3. הזיקונים גדולים וסלוטייפ אגרסיבי לאטימה סופית
4. משפך
5. משקל
6. ערכה לתיקון פנצ'רים

אימון שלי לדוגמא :

*בנוסף שווה להוסיף חבלים בצורת לולאה בכל קצה של שק , משפר את האחיזה בתרגילים מסוימים
* לפני שימוש ראשוני ממליץ בחום לשטוף את הפנימית מכיוון שלרוב הן מאוד מלוכלכות

ממליץ להכין 15 , 20 , 25 קילו

תודה רבה על הטיפ להכנת ציוד ביתי.

רק רציתי לדעת על איזו ערכה לתיקון פנצ'רים אתה מדבר? יש אינסוף כאלו.

האם ערכה בעלת חומר מקציף כזה לאיטום? למרות שהבנתי שיש צורך להחליף אותה והיא גם עלולה להרטיב מאוד את החול.

או שערכה בעלת שרוכים כאלו שדוחפים למקום החור עם דבק? בקיצור איזו ערכה עדיף גם לצורך איטום כל החור לאורך הפנימית בשק הבולגרי?

אשמח אם משהו יוכל לעזור, תודה.

Back
למעלה תחתית