הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט ופרס לבדיקה

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
הסקוואט במשקל נוצה(שלא היה ממש קל לי)-אני צריך ללמוד את הטכניקה..

הפרס פעם ראשונה שאני עושה ולא הבנתי שיש באונס על החזה,בסט השלישי תיקנתי ולא צילמתי אז פשוט תנו ביקורת על מה שיש חוץ מהבאונס...

🚬🤪🚬

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פרס:
1.אתה צריך להוציא את המוט כשהוא מונח על החזה, במשקלים גבוהים אתה תבין שזה חשוב.
2.בנעילה צריך פשוט להיכנס מתחת למוט, אין צורך לנסות לגעת עם האף בפופיק.

סקוואט אתה מודע אני משער.

• פותח/ת השרשור
בסקוואט האמת שאני לא ממש יודע,אני חושב שאני קצת גולש ,העירו לי על זה ואני לא מצליח לתקן..
בפרס אני מוציא אותו מהחזה.. המוט נשען על החזה.

נערך לאחרונה:
פשוט מפחיד כמה אתה גולש בסקוואט, אתה חייב לשפר את זה בדחיפות.
תפתח פיסוק עם הרגליים וממש תנסה להתיישב אחורה. אם יש לך איזה חבר או מדריך באיזור אז תבקש ממנו שיבדוק מהצד אם אתה עדיין גולש. לי זה עוזר מאוד.

בפרס תוציא מרפקים חזק ותיתן למוט לנוח לך על החזה.

• פותח/ת השרשור
אני מנסה לפסק את הרגליים ממש אבל אני עדיין גולש,וניסיתי לדמיין כאילו אני יושב באמצע הסקוואט והרגשתי כאילו אני עומד ליפול אחורה... איך אני נמנע מהגלישה?

מוציא את התחת אחורה ונשען על העקבים, אם צריך מקטינים את הזווית של הגב.
תצלם סט עם ברכיים במנח נכון ותעלה.

אני מנסה לפסק את הרגליים ממש אבל אני עדיין גולש,וניסיתי לדמיין כאילו אני יושב באמצע הסקוואט והרגשתי כאילו אני עומד ליפול אחורה... איך אני נמנע מהגלישה?

תכווץ חזק גב ותחת בנוסף לפיסוק.
כשאני עושה פרס אני גם עוד שנייה עף אחורה, אז חבר שלי פשוט שם לי אגרוף על הגב ואני לא עף אחורה, לא נראה לי שזה יעבוד בסקוואט אבל מה יש לך להפסיד.

בסקוואט אפשר לראות די בבירור שהמשקל על החלק הקדמי של כף הרגל. תנסה לדחוף עם העקבים(תרגיש לכל אורך התנועה) . אם קשה לך תנסה להרים את אצבעות הרגליים באוויר (זה עשוי לעזור).

הסקווט מבוצע עם טכניקה מסוכנת, תתקן את הטכניקה ותחזור להתאמן עוד שבקרוב מאוד תצטרך לקחת הפסקה מוקדמת מסקווט

• פותח/ת השרשור
אז מה שאתם אומרים זה בעצם להעביר את שיווי המשקל לעקבים וללחוץ איתם כנגד המשקל בעלייה,לפסק יותר רחב את הרגליים-יש גבול לרוחב הפיסוק? ולכווץ את התחת והגב.
כבר התחלתי להרגיש כאבי ברכיים אז אני ישים לב אימון הבא שאני לא גולש ואעלה שוב סרטון.

אתה יכול כבר עכשיו בבית לנסות לעשות סקוואט משקל גוף רק בשביל שתרגיש איך זה שהמשקל על החלק האחורי של כף הרגל.
לגבי רוחב הפיסוק העקבים צריכים להיות בערך ברוחב הכתפיים וכפות רגליים פונות החוצה.

בסקוואט אתה גולש
תוציא ברכיים קצת קדימה, דחף אותם חזק לצד ושב אחורה חזק
כל הזמן לדחוף ברכיים הצידה ולהשאר מכווץ

בפרס מפרקים קדימה, שהמוט יעלה בקו ישר ותכנס מהר קדימה אחרי שהמוט עבר את המצח, אתה משתהה הרבה
תשתדל להניח את המוט על הכתף קדמית או לפחות חזה

אחיזה של פרונט סקוואט אתה מצליח ? יכול להיות שקצת עבודה על זה יעזור לך לגמישות

• פותח/ת השרשור
בסקוואט אתה גולש
תוציא ברכיים קצת קדימה, דחף אותם חזק לצד ושב אחורה חזק
כל הזמן לדחוף ברכיים הצידה ולהשאר מכווץ

בפרס מפרקים קדימה, שהמוט יעלה בקו ישר ותכנס מהר קדימה אחרי שהמוט עבר את המצח, אתה משתהה הרבה
תשתדל להניח את המוט על הכתף קדמית או לפחות חזה

אחיזה של פרונט סקוואט אתה מצליח ? יכול להיות שקצת עבודה על זה יעזור לך לגמישות

אני יודע שבסקוואט אני צריך להוציא את הברכיים קדימה חזק וזה מה שעשיתי,וכשאני עושה במשקל גוף אני מצליח לא לגלוש.
בפרס אני יודע שלא היה טוב,אני אראה את הסרטון של ריפ לקראת האימון הבא.
לא הבנתי למה אתה מתכוון בשורה האחרונה,שזה יעזור לסקוואט? זה האימון השני שאני עושה בו סקוואט ככה שאני מאמין שקצת עבודה על דגשים ויהיה בסדר.
אני גם יעלה דדליפט מחר.

זה יעזור לך להחזיק את הפרס טוב יותר, לא קריטי
קודם תשפר את הסקוואט, הוא ממש לא טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית