הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הגעה לכשל בתוכנית AB

ilayzror

משתמש פעיל
410
0
נק' מוניטין:
19
410
0
מה מו מי מתי איך למה
עד היום הייתי מגיע לכשל ברוב התרגילים וברוב האימונים.
היום נאמר לי שלשריר לוקח פחות זמן להתאושש מהמערכת עצבים. וזה יכול למנוע התקדמות גדילה.

איך מתנהלים עם דבר כזה? מתי להגיע לכשל, מתי לא להגיע איך לפעול?
אני מזכיר אני עושה תוכנית ABXABXX - ראו לוג לעוד מידע.

לא להגיע לכשל בתרגילי הבסיס, לעצור תמיד חזרה-שתיים לפני. אתה פשוט לא תתקדם במשקלים כי לא תתאושש.
פחות קריטי בתרגילים מבודדים אם אתה עושה.

לא להגיע לכשל בתרגילי הבסיס, לעצור תמיד חזרה-שתיים לפני. אתה פשוט לא תתקדם במשקלים כי לא תתאושש.
פחות קריטי בתרגילים מבודדים אם אתה עושה.
מסכים איתך, תרגילים מורכבים מתישים את מערכת העצבים מהר יותר וזמן ההחלמה לוקח הרבה יותר.
כמובן שאם לא תיהיה התאוששות מלאה בין האימונים לא תיהיה עלייה במשקלי עבודה (לפחות לא משמעותית בתרגילים המורכבים)

• פותח/ת השרשור
הבנתי, עכשיו אפשר להבין מה הם תרגילים מורכבים?
אני יודע שבנצ פרס ,בנט אובר וסקוואט נחשבים, השאלה שלי האם "לחיצת חזה עם דמבלים בשיפוע חיובי " נחשב כתרגיל מורכב? האם " אחיזה צרה בפולי עליון " נחשב תרגיל מורכב? בתרגילים האלו אני כל אימון וכל סט מגיע לכשל, תמיד!

אני יודע שבנצ פרס ,בנט אובר וסקוואט נחשבים, השאלה שלי האם "לחיצת חזה עם דמבלים בשיפוע חיובי " נחשב כתרגיל מורכב? האם " אחיזה צרה בפולי עליון " נחשב תרגיל מורכב? בתרגילים האלו אני כל אימון וכל סט מגיע לכשל, תמיד!

אז אל תגיע לכשל בהם.
מקסימום בסט האחרון..

תרגילים נורכבים הם תרגילים אשר מערבים יותר ממפרק אחד
תרגיל פשוט הוא תרגיל של מפרק אחד
תפסיק להגיע לכשל או אשני יורה בך!

עילאי בשביל מה אתה שואל פה, הרי גם ככה אני מסביר לך את זה מול הפנים וגם ככה אתה מתעלם ממני 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית