הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתיבת קורות חיים

Organ Donor

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
-57
36
0
אני כותב קורות חיים
בפועל הייתי בשנתיים האחרון בחברה שבה הייתי על תקן של מזכיר\מכין טבלאות באקסל\פותר בעיות קלות במחשב\מכין קפה לבוסית\עונה לטלפון\מסדר מחסן\מתייק ללא הפסקה.
בקיצור עובד מולטיטאסקינג שאפשר לסנג'ר אותו מתי שרוצים אפשר לקרוא לזה גם עוזר אישי.

איך אפשר לתמצת את זה בכמה שורות לניסיון תעסוקתי?

נערך לאחרונה:
שמע את הדברים השטוטיים אל תזכיר.. שניקית לבוס את המשרד או לקחת את הכלב שלו לטייל חחח
למשל חבר שלע קרע אותי מצחוק.. אני רואה את הקורות חיים שלו והוא רשם "תחביבים: כדורגל"... שמע באותו רגע אני הייתי צריך שמישהו ינשים אותי מרוב צחוק...
אבל זה שאתה מסדר תקלות קטנות במחשב עובד באקסל זה דברים שיכולים בהחלט להיות כוללות בקורות חיים...
רק אל תנסה להיות חכם ולהפציץ את הקורות חיים כי למעסיקים אין כח להעביר דפים... דף אחד מספיק לקורות חיים.
אלא אם כן המצאת את הכור האטומי ופיתחת את הווינדוס אז זה בסדר

• פותח/ת השרשור
שמע את הדברים השטוטיים אל תזכיר.. שניקית לבוס את המשרד או לקחת את הכלב שלו לטייל חחח
למשל חבר שלע קרע אותי מצחוק.. אני רואה את הקורות חיים שלו והוא רשם "תחביבים: כדורגל"... שמע באותו רגע אני הייתי צריך שמישהו ינשים אותי מרוב צחוק...
אבל זה שאתה מסדר תקלות קטנות במחשב עובד באקסל זה דברים שיכולים בהחלט להיות כוללות בקורות חיים...
רק אל תנסה להיות חכם ולהפציץ את הקורות חיים כי למעסיקים אין כח להעביר דפים... דף אחד מספיק לקורות חיים.
אלא אם כן המצאת את הכור האטומי ופיתחת את הווינדוס אז זה בסדר
מה לגבי הניסוח הבא.

06.2008-06-2010 "מכון קשקשתא"-נציג שירות.
התפקיד כלל:
*מתן מענה טלפוני ופרונטאלי ללקוחות פוטנציאלים.
*אחריות על עבודות המשרד השותפות כגון:תיוקים,הזמנת ציוד משרדי,שליחת פקסים,עבודה מול ישומי אופיס.

*ניהול יומן וקביעת פגישות למנהל המכון.

תגדיר את זה בתור "מנהל משרד" או "מזכיר אישי". כשהראשון עדיף.
כי תאכלס מה שעשית זה ניהלת את המשרד שלו ווידאת שהכל עובד.

רצוי שלא תטעה באיות בקורות חיים שלך זה שוטפות ולא שותפות .

ואם אתה רוצה לעשות רושם תרשום שהיית מנהל/אחראי אדמינסטרטיבי ומתאם פגישות .

ובמקום מכון תכתוב חברה או ארגון למכון יש קונטציות בעיתיות במקצת.

• פותח/ת השרשור
כתבתי בסוף עוזר אישי.
ולגבי סעיף של ידע במחשבים בפועל אני שולט בכל ישומיי האופיס(בעיקר אקסל),מערכות windows xp/7 ויודע לסדר בעיות חומרה ותוכנה קלות(הרכבת חלקים פיזיים במחשב,התקנת רשתות,ופתירת בעיות קלות.)
איך הייתם מנסחים את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית