הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני באמת לא יודע אם לבכות או לצחוק

שלום לכולם,

ייתכן וחלקכם מכירים אותי מענפי הפאוורליפטינג והרמת המשקולות. בכל אופן, אני האחראית לתגובה מטעם קבוצת "כושר מתחיל כאן!". הקבוצה מונה למעלה מ13,000 חברים ומה צר לנו כי איננו יכולים ליתן להם המלצה, הכוונה, הניחה או אף להביע תמיכה בתיאוריה יוצאת דופן, המבוססת אודות מאמר אנונימי באתר אנונימי לא פחות, וכן בלוג שוודי. מה גם שעם כל הכבוד למספר הרפרנסים במאמרו של פלוני אלמוני, אין הוא יכול להתעלות בין רגע עלי השכלה, ניסיון ומוניטין של איש מקצוע בר סמכא. מה לעשות, אין קיצורי דרך.
טרם נבחרתי לעמוד בראשות ארגון הבריאות העולמי. גם ספק אם אותו כותב מסתורי מכהן בתפקיד זה, לפיכך אין ביכולתנו להכריע איזו סברה עדיפה. כחלק מקבוצה אשר לוקחת אחריות על המידע המסופק לקוראיה (ואף משתמשת בשמות!), נעדיף תמיד את הדעה הרווחת על פני סברות נון-קונפורמיסטיות ופופוליסטיות.

כמרבית המתחרים בארץ, אינני כותבת ואף לא עוקבת אחר פורום זה מזה זמן רב ואני מצרה על כך שאלו הנסיבות אשר הביאוני אליו בשנית. קבוצת "כושר מתחיל כאן!" הואילה בטובה לפרסם פרום זה בהעדר תשלום ומתוך אידיאולוגיה, שכן פרסומינו זוכים לעשרות אלפי צפיות, וכן קבוצתנו מכילה את מרבית מפתחי הגוף, אנשי האתלטיקה הכבדה והפאוורליפטרים מכלל הארגונים. סבורים היינו כי מדובר בפורום התומך בענפי הכוח, בעוד הללו ענפים שבחזון הקבוצה לקדם. עם זאת, תגובות שוללות, מתבדלות ולא נאותות מעין אלו, המעוררות חיכוכי פנים, ניצבות לרועץ ומהוות "מקל בגלגלים" במטרה להגביר ההכרה והאהדה לענפים אלו. לא ברור מה מקור הניכור, ההתמרמרות, הניהיליזם והסמיות המאפיינים מגיבים מסוימים בפורום זה, אולם גם במידה ואינך מסכים/ה עם דעה זו או אחרת, ישנה דרך ראויה, מלומדת והולמת להגיב.

באם תחליטו לראות מעבר לדפנות הבאר, בואו קראו את הדיון במלואו ותתרשמו בעצמכם:
http://www.facebook.com/fitness.starts.here?ref=ts

שבוע נעים,

אלמוג דיין.

זה היה ה-ad hominem הכי ארוך ומרגש אי פעם.

אני לא הבנתי שני דברים:
לא הבנתי למה אנחנו נהיליסטים, ולא הבנתי למה מישהו צריך להציג דעה רווחת כתגובה, אם הדעה הרווחת שגויה וניתן להוכיח זאת על ידי מחקרים.
ואני מצפה לתגובה עניינית, לא לטרוליזם.

רק רציתי להגיד שאני אוהב אתכם, ואני יותר מגאה להיות חבר בפורום הזה.
VIVA LA RESISTANCE! 👑

הבעיה שאין לך מחקרים שסותרים זאת, זו בדיוק הטענה שלי. כל מי שאביא לו מחקרים תמיד יגיד את המשפט הזה
" על כל 10 מחקרים שתביא, יש 10 מחקרים סותרים"

הבעיה שאותם אנשים שאומרים זאת:
א. לא למדו בחיים סטטיסטיקה
ב. לא יודעים לקרוא מחקרים
ג. לא יודעים להסיק מסקנות ממחקרים
ד. זה באנגלית אז קשה להם (מסכנים)
ה. הם לא קראו מחקר ב 10 שנים האחרונות
ו. הם לא יודעים על מה הם מדברים אז הם רוצים להראות חכמים

אשמח לראות את המחקרים שיש ליאיר להב בנושא ועל מה הוא מתבסס על מה שהוא אומר, אני בטוח שאני לא אקבל שום מחקרים, בדיוק כמו המחקרים שיקבלתי מאיתי זיו שאם אני ביקשתי מחקרים על היפרטרופיה, קיבלתי מחקרים איך דובי קאולה עולים על העץ וכמה EMG הם קיבלו מכך ברגל האחורית.

בקשר למי בוחר את המנהלים שלו, אז אני בוחר את המנהלים כאן ואני גאה בכל אחד ואחת מהם, אולי לא הבנת את זה אלמוג, אבל אנחנו לא עוד אתר ברשת בנושא אימונים ותזונה.
בין צוות הניהול שלי מסתתרים: תואר שני בבילוגיה וכימיה, בדרך ל PHD במתמטיקה, בדרך ל PHD בפילוסופיה, סטודנט למדעי הרפואה (אותו EMZ שאמרת שהוא תת רמה), ועוד סטודנטים ואנשים לתואר ראשון-שני בתחומים שונים.
תוך שנה-שנה וחצי מהיום, נהפוך לאתר הכי גדול בנושא תזונה ואימונים ברשת, את יודעת למה? כי אנחנו שונים, אין לנו אינטרסים כלכליים כאלו ואחרים, אין לנו בולשיט באתר, כל דבר מגובה מחקרית ולא מאמינים לאל הגשם, אנחנו עם ראש פתוח לגישות שונות אשר יש מאחוריהן ביסוס מדעי בין אם זה בתזונה או קינזולוגיה וביו-מכניקה, מה שאנשים רגילים מין המניין לא יבקשו וילכו עם העדר, אז לא, אנחנו לא כאלו, פעם חשבו גם שהעולם עגול וכולם האמינו בזה כמו בורים כי לאף אחד לא היה את האמביציה לחקור את העניין וקיבלו דברים כמו שהם, אנחנו ב LBS לא מקבלים דברים כמו שהם ורוצים לדעת מעבר.

🤫 נסלח למשה חדור המוטיבציה

נערך לאחרונה:
אני רוצה להתייחס לאיך שהבחורה הזאת נראית ...
גוד דאם היא יותר חזקה ממני ....
(או לפחות נראית כך) !!!!

😃

חבל שהשעו אותה...
חשוב לנהל דיונים כאלה עד תום, לדעתי.
היא טיפסה על עץ גבוה ואיך שזה נראה היא לא הולכת לרדת ממנו. או שהיא תמשיך לבלבל תביצים או שהיא תפסיק להגיב מתישהו. בכל זאת, יש 2 דברים טובים שיוצאים מדיונים כאלו - הוצאת עצבים:Banane36: ואחדות פורומית מחממת לבבות 🤡

אני רוצה להתייחס לאיך שהבחורה הזאת נראית ...
גוד דאם היא יותר חזקה ממני ....
(או לפחות נראית כך) !!!!
תמונת פרונט רפוי:
%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94%20%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99%D7%AA(1).JPG

באמת נראית חזקה 😲:O:O

מצאתי עוד אחת, מהתקופה שהיה לה שומן עיקש באף:

c510.jpg

ואחרי מסה (ארוחות כל 3 שעות כמובן)
f_clown1.jpg

עריכה: עכשיו אני שם לב שהתמונה הזאת מאוד חשובה כי היא מדגימה שימוש נכון ובריא בדאמבלים.

נערך לאחרונה:
אני לא יודע מה הסקווט שלה ...
אבל יש לה בנץ' יותר חזק מציצי שפיצי !!!!

😃

טוב ... אני הולך לישון ...
אבל רגע ... אני חייב לאכול ... למנוע קטבוליזם ....
אחרי הכל למדתי משהוא 😛

תגידו,גם אתם התרגשתם קצת מהתגובה מחממת הלבבות של משה?🙄
ואם כל הכבוד ליאיר להב ולמי שמגיב ב"כושר מתחיל כאן" בינתיים אני ראיתי שאתם מדברים שטויות ללא בסיס בזמן שחברי הפורום והאנשים שתומכים בדעה שלו ממשיכים להציף את הקבוצה שלכם ברפרנסים,מאמרים,מחקרים ועוד הרבה אינפורמציה לגבי הנושא וכל מה שאתם עושים זה להתעלם ולהתנצל בפני חברי הקבוצה או שעליי לקרוא להם הלקוחות שלכם על חוסר הסדר בקבוצה שלכם ולהמשיך להחדיר בהם את האידיולוגיה(אם אפשר לקרוא לזה אידיולוגיה בכלל כי לפי מה שאתם אומרים זאת "הדעה הרווחת")כדי שחס וחלילה לא יתעורר בהם הספק לגבי מה שאתם אומרים.

רק אני חושב שצריך לעשות משהו רציני בנושא הזה?

לכתוב אשכרה מכתב של 3 עמודים שמצורפים אליו המחקרים, ושיגיע עד לדרגים הכי גבוהים, לשים להם את האמת בפנים, ולקוות לקבל תשובה ענינית (מה זה?)...

רק אני חושב שצריך לעשות משהו רציני בנושא הזה?

לכתוב אשכרה מכתב של 3 עמודים שמצורפים אליו המחקרים, ושיגיע עד לדרגים הכי גבוהים, לשים להם את האמת בפנים, ולקוות לקבל תשובה ענינית (מה זה?)...
הדרך הטובה ביותר לשנות דברים בעולם זה לפנות לקהילה הצעירה ללא דעה מגובשת
ההנהלה הגבוהה כבר בנויה מדעות, אין כסף, כוח, פירסום ונחישות לשנות את הדעות, אבל בעתיד הדעה הרווחת תשתנה כי הרוב גדל על המציאות האמיתית (המודעות על התזונה הולכת וגדלה בקרה הצעירים)
זאת הדרך היחידה לשנות משהו בעולם, לחכות שהזבלים ימותו בשביל להחליף אותם במדיניות אחרת

רוב האנשים לא רוצים ללמוד.
מי שירצה ללמוד ימצא דרך, המטרה של האתר הזה היא לחשוף כמה שיותר אנשים לידע.
וללמד לחשוב לבד.

אחד מהדברים היפים פה, שאפשר לקחת שנה שנתיים אחורה, ולראות כמה אנשים השתפרו.

רוב האנשים לא רוצים ללמוד.
מי שירצה ללמוד ימצא דרך, המטרה של האתר הזה היא לחשוף כמה שיותר אנשים לידע.
וללמד לחשוב לבד.

אחד מהדברים היפים פה, שאפשר לקחת שנה שנתיים אחורה, ולראות כמה אנשים השתפרו.

כל תלמיד שנה א' בפסיכולוגיה יכול להגיד לך שני דברים:
1.חשיבה ביקורתית ותפיסה של מידע,בעיקר מידע חדש,הנאמר על ידי מקור הנתפס סמכותי בעיני הפרט ייתפס כמהימן יותר.גם אם המידע החדש יסתור הנחות קודמות או ידע מקדים.
2.ה-mind האנושי מוגבל ביכולת עיבוד המידע,ולכן עיוותי חשיבה,היוריסטיקות,סטריוטיפים,אמונה עיוורת ועוד מהווים כלי יעיל להקל על מצב של הצפה חושית בקרב האורגניזם.

אלמוג דיין מוכיחה ללא ספק את שני הטיעונים הנ"ל בעיקר בגלל העובדה שכל מה שהיא כותבת מופנה לטעונו של אדם ולא לטעונו של עניין.בנוסף לעובדה שהיא מגנה בחירוף נפש על המידע הזה גם אם הוא סותר מידע עדכני ומדעי.

בקיצור אלמוג את textbook של פסיכולוגיה ואני שמח לראות קצת פרקטיקה לספרים הישנים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית