הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

...פשוט איום ונורא

כן, תוסיף לזה דדליפט שדופק לך את הגב, סקוואט שדופק את הברכיים, שומן רווי שעושה מחלות לב ואתה יכול להתחיל כבר עכשיו להתקדם לכיוון בית קברות.

איך אני יראה לך מי שמן כאן? אני מכיר פה מישהו במציאות? זה גם לא הנושא. דיברנו על עידוד להשמנה.

אז אני מכיר חלק גדול מכאן במציאות.
או מתמונות או סרטונים שהם פרסמו, אף אחד לא פה שמן.
כולנו חיים על פי חוק "פח הזבל" של דייב טייט (אם אתה נראה כמו פח זבל אתה צריך לחטב).

מעודדים פה להיות חזקים, ובשביל להתחזק צריך לאכול...

איך אני יראה לך מי שמן כאן? אני מכיר פה מישהו במציאות? זה גם לא הנושא. דיברנו על עידוד להשמנה.
איפה אתה רואה פה עידוד להשמנה? מה, זה שאדם שמתאמן בולס אוראו, זה רע \ עידוד להשמנה? לדעתי לא

כן, תוסיף לזה דדליפט שדופק לך את הגב, סקוואט שדופק את הברכיים, שומן רווי שעושה מחלות לב ואתה יכול להתחיל כבר עכשיו להתקדם לכיוון בית קברות.
הוא לא יכול. נשארה לו רק חצי רגל.

כן זה ברור.
אם לא תמות בגלל זה עוד 20 שנה אז תמות עוד 50 ואם לא אז עוד 100.
בכל מקרה אתה אבוד.

• פותח/ת השרשור
להצדיק השמנה???איך יכול להיות???

רגע, יכול להיות שבערך כל פוסט בפורום מצדיקים השמנה??

מה אתה מתפלא כל כך?

יש הבדל עצום בין לאכול בשביל להרים יותר לבין לאנשים שאוכלים עצמם לדעת או יותר גרוע, ויתרו על עצמם ואומרים שלהיות שמן זה גנטי ונורמאלי.

ואני יכול להגיד בבטחון ש90% לפחות מהאתר פה מכל מי שפרסם תמונות\סרטונים במשקל נורמאלי לחלוטין.
אין שמנים בטירוף, מקסימום רזים פה ושם. 😃

פורום שמעודד שמנים ואין בו שמנים זה קצת מוזר, לא?

עידוד גדילה != עידוד השמנה.

נו באמת, אתה סתם משחק משחקי מילים. ברור שלא תעודדו השמנה באופן ישיר,אבל ה'עידוד לגדילה' כאן פורום כן שווה עידוד להשמנה, לא משנה איך תסובב את זה (וזה הגיוני כל עוד רוצים להתחזק).

עזוב, אין באמת מה להווכח. אנחנו תופסים את ההגדרה של המילה 'שמן' באופן שונה כנראה.

נו באמת, אתה סתם משחק משחקי מילים. ברור שלא תעודדו השמנה באופן ישיר,אבל ה'עידוד לגדילה' כאן פורום כן שווה עידוד להשמנה, לא משנה איך תסובב את זה (וזה הגיוני כל עוד רוצים להתחזק).

עזוב, אין באמת מה להווכח. אנחנו תופסים את ההגדרה של המילה 'שמן' באופן שונה כנראה.

טוב, אז בוא נתחיל מההגדרה. תגדיר שמן בבקשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית