זה obese. ידוע שרוב האוכלוסיה של האנשים הלא מאומנים מסתובבת על 11% שומן בערך.
האמת אחוז שומן זו דרך גרועה למדידה, הכי טוב זה BMI!
לי לדוגמא יש 32.4 אני נחשב רגל וחצי בקבר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה obese. ידוע שרוב האוכלוסיה של האנשים הלא מאומנים מסתובבת על 11% שומן בערך.
כן, פשוט להיות 90 קילו זה תמיד שקול ללהיות שמן. תראה לי מי שמן כאן.
איך אני יראה לך מי שמן כאן? אני מכיר פה מישהו במציאות? זה גם לא הנושא. דיברנו על עידוד להשמנה.
איפה אתה רואה פה עידוד להשמנה? מה, זה שאדם שמתאמן בולס אוראו, זה רע \ עידוד להשמנה? לדעתי לאאיך אני יראה לך מי שמן כאן? אני מכיר פה מישהו במציאות? זה גם לא הנושא. דיברנו על עידוד להשמנה.
הוא לא יכול. נשארה לו רק חצי רגל.כן, תוסיף לזה דדליפט שדופק לך את הגב, סקוואט שדופק את הברכיים, שומן רווי שעושה מחלות לב ואתה יכול להתחיל כבר עכשיו להתקדם לכיוון בית קברות.
כן, תוסיף לזה דדליפט שדופק לך את הגב, סקוואט שדופק את הברכיים, שומן רווי שעושה מחלות לב ואתה יכול להתחיל כבר עכשיו להתקדם לכיוון בית קברות.
איך אני יראה לך מי שמן כאן? אני מכיר פה מישהו במציאות? זה גם לא הנושא. דיברנו על עידוד להשמנה.
להצדיק השמנה???איך יכול להיות???
רגע, יכול להיות שבערך כל פוסט בפורום מצדיקים השמנה??
מה אתה מתפלא כל כך?
פורום שמעודד שמנים ואין בו שמנים זה קצת מוזר, לא?
עידוד גדילה != עידוד השמנה.
נו באמת, אתה סתם משחק משחקי מילים. ברור שלא תעודדו השמנה באופן ישיר,אבל ה'עידוד לגדילה' כאן פורום כן שווה עידוד להשמנה, לא משנה איך תסובב את זה (וזה הגיוני כל עוד רוצים להתחזק).
עזוב, אין באמת מה להווכח. אנחנו תופסים את ההגדרה של המילה 'שמן' באופן שונה כנראה.