הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נגן MP3 פשוט וטוב?

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
נמאס לי להשתמש בפלאפון כדי לשמוע שירים באימון, וזה גם מפריע לי לצלם סרטונים..
אני מחפש משהו קטן ופשוט, יש הצעות?

נראה לי שתקציב עד 100 ש"ח יספיק..

חיפשת בEBAY? יש שם אחלה של מחירים עם משלוח חינמי מHONG KONG

עכשיו קניתי את הסנסה קליפ הרביעי שלי , 155 ש"ח בksp.

לראשון הווליום נדפק והוא השתיק את עצמו לגמרי.
לשני נשבר הקליפס והשתמשתי בגומית הארדקור בשביל לתלות אותו על החולצה, בשלב מסוים הוא הפסיק לעבוד.
את השלישי שכחתי בחד"כ ונעלמו עקבותיו.

• פותח/ת השרשור
עכשיו קניתי את הסנסה קליפ הרביעי שלי , 155 ש"ח בksp.

לראשון הווליום נדפק והוא השתיק את עצמו לגמרי.
לשני נשבר הקליפס והשתמשתי בגומית הארדקור בשביל לתלות אותו על החולצה, בשלב מסוים הוא הפסיק לעבוד.
את השלישי שכחתי בחד"כ ונעלמו עקבותיו.
זה לא נשמע כמו מוצר שהיה שווה לך לקנות כל פעם מחדש..
חיפשת בEBAY? יש שם אחלה של מחירים עם משלוח חינמי מHONG KONG
אני לא יודע מה זבל ומה לא..

אם מישהו מוצא משהו טוב בEBAY שישלח לי גם.
כבר שנה שלמה שאני מחליף אותם כמו מים, כי כל אחד עם SHUFFLE מסריח שלא מאפשר לך לשמוע רשימה רנדומלית באמת, אלא פשוט מערבב את השירים בסדר קבוע.
כרגע אני משתמש בסתם מקליט אודיו שקניתי וזה מספיק לי , אבל חייב אחד שיהיה עם שאפל כמו בפלאפונים, כזה שמערבב כל שיר בנפרד.

שם שירים באייפון בפול ווליום (עד כמה שניתן לצפות מ4S)

ה- SanDisk Clip Jam מבוסס על ה- SanDisk Clip Sport הותיק יותר אשר הוכיח כבר אמינות ופונקציונאליות. ה- Jam הוא בסך הכל גרסה דומה, אך עם מסך OLED ולא צבעוני.
העלות נמוכה במעט מ- 200 ש"ח ולדעתי הולמת, מכיוון שזה מגיע מיצרן בעל שם אשר ממשיך להעניק תמיכה בדמות עדכוני קושחה למוצריו, המוצרים כבר הוכיחו את עצמם בשוק וזה בהחלט עדיף על נגן אנונימי אשר אומנם יעלה מעט זול יותר, אך הדבר מגיע על חשבון שירות שלא קיים, תמיכה שאין ואבטחת איכות מינימלית.

זה לא נשמע כמו מוצר שהיה שווה לך לקנות כל פעם מחדש..

לא מצאתי משהו יותר טוב ואני מאוד מרוצה ממנו, במשך חמש שנים להחליף שלוש פעמים נגן שעולה 150 ש"ח לא נשמע לי יותר מדי - גם הווליום שהפסיק לעבוד וגם הקליפס שנשבר נגרמו מחבלות כמובן, הוא לא סתם הפסיק לעבוד.

אני אנצל את המעמד ואשאל שאלה: מאיפה ישודר שמע יותר איכותי? מסמארטפון חדיש לדוגמא htc one m9, או נגן פשוט לדוגמא סנסה קליפ?

אני אנצל את המעמד ואשאל שאלה: מאיפה ישודר שמע יותר איכותי? מסמארטפון חדיש לדוגמא htc one m9, או נגן פשוט לדוגמא סנסה קליפ?
בהנחה וקודם כל אתה מנגן קבצים באיכות גבוהה ויש לך אוזניות טובות, כן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית