ייעוץ רקוטן..קיבלתי היום מהרופאה ו...

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
אני בן 16.5 והייתי אצל הרופאה היום והיא נתנה לי רקוטן(כדורים לאקנה) ולפי ההוראות שלה הבנתי שאסור לבצע פעילות-גופנית מאומצת,ודגש על מאומצת היא אמרה לי שמותר לעשות בדיוק מה שעשיתי קודם אבל לא להעמיס יותר מידי על הגוף ולעשות "אובר" ממה שהגוף שלי רגיל אליו..השאלה שלי היא שאם מותר לי להמשיך לעלות משקלים רגיל או שאני צריך עכשיו לחכות תקופות יותר ארוכות לגבי העלאת המשקלים שלי? זה ממש מבאס אותי..

עם הכותרת של הפוסט שלך הייתי אומר שאתה מסתכן בתמונה
"קיבלתי היום מהרופא"

הרופאה רשמה לי מרשם ל...

אני עליתי 30 ק"ג בבנץ עם רקוטאן ו 50 ק"ג בסקוואט ועוד.
אני פשוט עשיתי בדיקות דם כל חודש, ואפילו ה CPK שלי לא היה גבוה, רק אל תתאמן בערך 2-3 ימים לפני הבדיקה וזהו.

• פותח/ת השרשור
אני עליתי 30 ק"ג בבנץ עם רקוטאן ו 50 ק"ג בסקוואט ועוד.
אני פשוט עשיתי בדיקות דם כל חודש, ואפילו ה CPK שלי לא היה גבוה, רק אל תתאמן בערך 2-3 ימים לפני הבדיקה וזהו.

אה תודהה אגב לגבי תוספי תזונה מכל סוג כמו גיינר אבקת חלבון קריאטין ועוד.. אני אוכל להשתמש? למרות שניראלי קריאטין אני לא אשתמש כי גם ככה הרקוטן מייבש אותי לא?
גיינר הכי חשוב מביניהם

אני נמנעתי מלהשתמש במלוטיויטמין כי הוא מכיל כמויות של ויטמין A בדומה לרקוטאן שמכיל כמויות אסטרונומיות של ויטמין A, גם כבד עוף לא הייתי אוכל אם כי זה לא עקרוני.
השתמשי בקריאטין בזמן הזה + אבקת חלבון.

• פותח/ת השרשור
אהה יופי חיכיתי לתגובה ממך[=

לגבי גיינר ניראלך שיש אישזהי בעיה? למשל פרוגיינר או סיריוס מאס?

לא אמורה להיות בעיה, רק תבדוק שאין שם תוספת של ויטמין A ותעשה בדיקות דם כל חודש לפי מה שהרופא יגיד.

במולטי יש בטא קרוטן בדרך כלל, גם אני נמנעתי מאופטימן כשלקחתי רואקוטן,
אבל תיאורטית רק עם רטינול אמורה להיות בעיה, לא?

לקחתי רוקוטן כשהתאמנתי
התאמנתי רגיל כולל אירובי עצים והעלתי משקלים כפי יכולתי.. צרכתי גם קראטין ואבקת חלבון..
אין שום בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית