וזה הופך את זה למקובל?תראה לי ארגון פאוורליפטינג שבו אתה לא משלם כסף על להתחרות. כבר היה לנו את הדיון הזה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וזה הופך את זה למקובל?תראה לי ארגון פאוורליפטינג שבו אתה לא משלם כסף על להתחרות. כבר היה לנו את הדיון הזה.
וזה הופך את זה למקובל?
במה שונה כדורגלן/כדורסלן/אתלט וכל ספורטאי אחר שמקבל כסף מפאורליפטר?ברור שזה מקובל. על שירות משלמים. אתה רוצה שיפרסו בפניך שטיח אדום?
ומה זה מקובל בכלל?
במה שונה כדורגלן/כדורסלן/אתלט וכל ספורטאי אחר שמקבל כסף מפאורליפטר?
אז מה התפקיד של המדינה, ומה היא כן צריכה לממן?אתה צודק. גם את כל השאר המדינה לא צריכה לממן.
אם כך הפופולריות של כל סוגי הספרט היתה יורדת פלאים.אתה צודק. גם את כל השאר המדינה לא צריכה לממן.
1)אף אחד ושום גוף? אז היא אמורה להיות נטולת כסף ואמצעים כלכליים?המדינה לא צריכה לממן אף אחד.
אם כך הפופולריות של כל סוגי הספרט היתה יורדת פלאים.
1)אף אחד ושום גוף? אז היא אמורה להיות נטולת כסף ואמצעים כלכליים?
מה התפקיד שלה, אם כך?
2) מה אמורים לעשות עם ילד יתום שנזרק לרחוב? לתת לו למות?
לי אין עם זה בעיה ,לא ממש מעניין אותי.נעזוב את זה שזה לא נכון, ונניח שכן. מה הבעיה עם זה ואיך זה רלוונטי?
לי אין עם זה בעיה ,לא ממש מעניין אותי.
לציבור יהיה משעמם ולא יהיה על מה לבזבז כסף כדי לצפות בתחרויות כמו מונדיאל.
איריס, זה עדיין לא עובד....hmiriska @ gmail . com ---> להסיר את הרווחים
אנשים, בוא לא נהפוך את האשכול לוויכוח מיותר.
זה מצב נתון. take it or leave it
יש הבדל בין "צריכה לממן" לבין נטולת כספים. המדינה לא צריכה לממן אף אחד, היא רק צריכה לשמור על הזכויות שלי.
אתה לא מאמין בחופש הבחירה?
איריס, זה עדיין לא עובד....
ביקשתי מחבר לנסות לשלוח לך מייל, גם לו זה לא עבד.
1) ואיך היא תשמור על הזכויות שלך?
2) לא טענתי כלום, מה שאומר שבהגדרה השאלה שלך לא רלוונטית. שוב, מה לדעתך צריך לעשות עם ילדים יתומים?
1. ואיך המדינה תפעיל את הצבא, המשטרה וכו'? הרי אמרת שאסור לה לממן אף אחד. תקן אותי אם אני טועה, אך "אף אחד" כולל בתוכו גם משטרה, צבא ומערכת משפטתית.1. צבא, משטרה, מערכת משפטית, בלה בלה בלה.
2. תעשה מה שאתה רוצה איתם, מה אתה רוצה ממני?
לא אבל נסתכל על המצב הקיים שבו אתה כן משלם בישביל זה כסף,למה שספורטאי שמייצג את ארצו יצטרך לשלם כסף כדי להיתחרות?וזו סיבה מספקת כדי לגנוב ממני וממך כסף?
1. ואיך המדינה תפעיל את הצבא, המשטרה וכו'? הרי אמרת שאסור לה לממן אף אחד. תקן אותי אם אני טועה, אך "אף אחד" כולל בתוכו גם משטרה, צבא ומערכת משפטתית.
גם משרד הרווחה הוא גוף ממשלתי. לכן, לדברך, גם אותו היא צריכה לממן.צבא, משטרה וכו', הם גופים ממשלתיים, ולכן הם חלק מהממשלה. הממשלה לא צריכה לממן אף אחד. רק להתקיים.
לא אבל נסתכל על המצב הקיים שבו אתה כן משלם בישביל זה כסף,למה שספורטאי שמייצג את ארצו יצטרך לשלם כסף כדי להיתחרות?
גם משרד הרווחה הוא גוף ממשלתי. לכן, לדברך, גם אותו היא צריכה לממן.