ואת זה צריך לשנות. הגיע הזמן כבר לשים סוף לPEDS ולהבין שאפשר לשפר שיאים גם ללא חומרים ולדעתי זה היופי שבדברספורטאים ברמות הגבוהות חייבים ללכת עד הסוף, אחרת הם פשוט לא ברמות הגבוהות (ע"ע ספורטאים ישראלים בכל תחום אפשרי)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואת זה צריך לשנות. הגיע הזמן כבר לשים סוף לPEDS ולהבין שאפשר לשפר שיאים גם ללא חומרים ולדעתי זה היופי שבדברספורטאים ברמות הגבוהות חייבים ללכת עד הסוף, אחרת הם פשוט לא ברמות הגבוהות (ע"ע ספורטאים ישראלים בכל תחום אפשרי)
לא מבין למה להשתמש בסטרואידים...
אם כולם משתמשים אין לאף אחד יתרון שזה בדיוק כמו שאף אחד לא ישתמש
אני מבין שאתה מגיב בצורה צינית במטרה לקבל לייקים וחיזוקים חיוביים דרך האנטרנט. אבל אשמח גם אם תגיב מעבר.זה חייב להיות פוסט השנה. המשאית עם הפרסים בדרך.
אני מבין שאתה מגיב בצורה צינית במטרה לקבל לייקים וחיזוקים חיוביים דרך האנטרנט. אבל אשמח גם אם תגיב מעבר.
בטח שאני אגיד את זה כשהתגובה שלו שטותית ומזלזלת בספורטאים, זה ממש לא היה פוסט מפגר.כבר הגיבו לך, אבל העדפת להגיד לאנשים לסתום את הפה. אם תתאמץ קצת אני בטוח שתצליח להבין למה זה היה פוסט מפגר.
בטח שאני אגיד את זה כשהתגובה שלו שטותית ומזלזלת בספורטאים, זה ממש לא היה פוסט מפגר.
מצטער לאכזב אותך, אי אפשר לעשות שיאי עולם בלי חומרים. ואם היית קורא מה רשמתי אז זאת הסיבה העיקרית ללמה "מחביאים" את עיניין הסמים מהטופ.(רייטינג=כסף).ואת זה צריך לשנות. הגיע הזמן כבר לשים סוף לPEDS ולהבין שאפשר לשפר שיאים גם ללא חומרים ולדעתי זה היופי שבדבר
אם אף אחד לא משתמש אז אף אחד לא משתמש חחחחח
של היום כבר אי אפשר, אבל שיא עולם לדוגמא לפני כמה עשרות שנים, היום עושים אותו בקלות בגלל הטכנלוגיה החדשה, התפתחות בדרך האימון וכו'מצטער לאכזב אותך, אי אפשר לעשות שיאי עולם בלי חומרים. ואם היית קורא מה רשמתי אז זאת הסיבה העיקרית ללמה "מחביאים" את עיניין הסמים מהטופ.(רייטינג=כסף).
אמצעי הרתעה שאשכרה מממשים, בדיקות יותר מקיפות, כל הדברים הללו צריך לשפר וליישםאיזו סיבה יש לך לא להשתמש אם אתה יודע שברגע שכן תשתמש, תנצח את כל שאר הנקיים?
בסדר אז בגלל שעד לדעתי מלפני 8-10 שנים , הטכנולוגיה של בדיקות הסמים היו גרועים זה דפק לא את ההווה או את העבר, אלא את העתיד. שוב אחזור על מה שאמרתי, מנהלי התחרויות רוצים שכל ספורט שהם מנהלים יהיה מעניין ויעלה את הרייטינג מה שיגרום לעוד כסף להיכנס לאותו ענף. והדרך היחידה כמעט להחזיק ענף זה לשבור שיאי עולם , מה שנותן לגיטימציה לאותם מנהלים "לחרוג" ולהבליג בקשר לסמים.של היום כבר אי אפשר, אבל שיא עולם לדוגמא לפני כמה עשרות שנים, היום עושים אותו בקלות בגלל הטכנלוגיה החדשה, התפתחות בדרך האימון וכו'
אני מודע לעניין הזה (כמו שקרה עם לאנס ארמסטרונג)בסדר אז בגלל שעד לדעתי מלפני 8-10 שנים , הטכנולוגיה של בדיקות הסמים היו גרועים זה דפק לא את ההווה או את העבר, אלא את העתיד. שוב אחזור על מה שאמרתי, מנהלי התחרויות רוצים שכל ספורט שהם מנהלים יהיה מעניין ויעלה את הרייטינג מה שיגרום לעוד כסף להיכנס לאותו ענף. והדרך היחידה כמעט להחזיק ענף זה לשבור שיאי עולם , מה שנותן לגיטימציה לאותם מנהלים "לחרוג" ולהבליג בקשר לסמים.
בדיוק, הרי אם הוא לא היה עושה מה שעושה כנראה שענף האופניים עדיין היה יחסית אנונימי וכנראה לא היו משדרים את הטור דה פראנס בספורט5.אני מודע לעניין הזה (כמו שקרה עם לאנס ארמסטרונג)
אמצעי הרתעה שאשכרה מממשים, בדיקות יותר מקיפות, כל הדברים הללו צריך לשפר וליישם
לא מבין למה להשתמש בסטרואידים...
בבקשה אל תתפוס אותי על מילה, אני יודע בדיוק מה המטרה של שימוש בסטרואידים, המשפט הראשון קשור למשפט השני.להזכירך:
בהתחלה אמרת שאתה לא מבין למה להשתמש בסטרואידים, עכשיו אתה מדבר על אמצעי מניעת שימוש בסטרואידים. מה שאומר שאו שעכשיו אתה כן מבין למה להשתמש בסטרואידים ולכן עוסק בשלב המתקדם יותר של מניעת השימוש, מה שאומר שהמטרה שלי הושגה. או שאתה עדיין לא מבין למה להשתמש, אבל כן מבין שלא ייתכן מצב שלא ישתמשו, וגם במקרה הזה המטרה שלי הושגה בעיקרון.
רק אותם?
מסכים ...עם השנים זה מאבד ערך עקב השימוש המוגזם ושכל כך הרבה אתלטים נמצאים בתוך זה .לא מבין למה להשתמש בסטרואידים...
ככה זה נראה בינתיים.. תפסו אותם חזק עם ההתערבות של הממשלה אז זה תפס כותרות. משה פרסם בפייסבוק את הכמות בדיקות שעשו לכל מדינה.. מטורף כמה עשו לרוסיהרק אותם?