הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפתעה! לא רק ספורטאים רוסים מזריקים

ספורטאים ברמות הגבוהות חייבים ללכת עד הסוף, אחרת הם פשוט לא ברמות הגבוהות (ע"ע ספורטאים ישראלים בכל תחום אפשרי)
ואת זה צריך לשנות. הגיע הזמן כבר לשים סוף לPEDS ולהבין שאפשר לשפר שיאים גם ללא חומרים ולדעתי זה היופי שבדבר

לא מבין למה להשתמש בסטרואידים...
אם כולם משתמשים אין לאף אחד יתרון שזה בדיוק כמו שאף אחד לא ישתמש

זה חייב להיות פוסט השנה. המשאית עם הפרסים בדרך.

אני מבין שאתה מגיב בצורה צינית במטרה לקבל לייקים וחיזוקים חיוביים דרך האנטרנט. אבל אשמח גם אם תגיב מעבר.

כבר הגיבו לך, אבל העדפת להגיד לאנשים לסתום את הפה. אם תתאמץ קצת אני בטוח שתצליח להבין למה זה היה פוסט מפגר.

כבר הגיבו לך, אבל העדפת להגיד לאנשים לסתום את הפה. אם תתאמץ קצת אני בטוח שתצליח להבין למה זה היה פוסט מפגר.
בטח שאני אגיד את זה כשהתגובה שלו שטותית ומזלזלת בספורטאים, זה ממש לא היה פוסט מפגר.

אם שחקני באולינג על סטרואידים אכן כולם על סטרואידים

ואת זה צריך לשנות. הגיע הזמן כבר לשים סוף לPEDS ולהבין שאפשר לשפר שיאים גם ללא חומרים ולדעתי זה היופי שבדבר
מצטער לאכזב אותך, אי אפשר לעשות שיאי עולם בלי חומרים. ואם היית קורא מה רשמתי אז זאת הסיבה העיקרית ללמה "מחביאים" את עיניין הסמים מהטופ.(רייטינג=כסף).

מצטער לאכזב אותך, אי אפשר לעשות שיאי עולם בלי חומרים. ואם היית קורא מה רשמתי אז זאת הסיבה העיקרית ללמה "מחביאים" את עיניין הסמים מהטופ.(רייטינג=כסף).
של היום כבר אי אפשר, אבל שיא עולם לדוגמא לפני כמה עשרות שנים, היום עושים אותו בקלות בגלל הטכנלוגיה החדשה, התפתחות בדרך האימון וכו'
איזו סיבה יש לך לא להשתמש אם אתה יודע שברגע שכן תשתמש, תנצח את כל שאר הנקיים?
אמצעי הרתעה שאשכרה מממשים, בדיקות יותר מקיפות, כל הדברים הללו צריך לשפר וליישם

של היום כבר אי אפשר, אבל שיא עולם לדוגמא לפני כמה עשרות שנים, היום עושים אותו בקלות בגלל הטכנלוגיה החדשה, התפתחות בדרך האימון וכו'
בסדר אז בגלל שעד לדעתי מלפני 8-10 שנים , הטכנולוגיה של בדיקות הסמים היו גרועים זה דפק לא את ההווה או את העבר, אלא את העתיד. שוב אחזור על מה שאמרתי, מנהלי התחרויות רוצים שכל ספורט שהם מנהלים יהיה מעניין ויעלה את הרייטינג מה שיגרום לעוד כסף להיכנס לאותו ענף. והדרך היחידה כמעט להחזיק ענף זה לשבור שיאי עולם , מה שנותן לגיטימציה לאותם מנהלים "לחרוג" ולהבליג בקשר לסמים.

בסדר אז בגלל שעד לדעתי מלפני 8-10 שנים , הטכנולוגיה של בדיקות הסמים היו גרועים זה דפק לא את ההווה או את העבר, אלא את העתיד. שוב אחזור על מה שאמרתי, מנהלי התחרויות רוצים שכל ספורט שהם מנהלים יהיה מעניין ויעלה את הרייטינג מה שיגרום לעוד כסף להיכנס לאותו ענף. והדרך היחידה כמעט להחזיק ענף זה לשבור שיאי עולם , מה שנותן לגיטימציה לאותם מנהלים "לחרוג" ולהבליג בקשר לסמים.
אני מודע לעניין הזה (כמו שקרה עם לאנס ארמסטרונג)

אני מודע לעניין הזה (כמו שקרה עם לאנס ארמסטרונג)
בדיוק, הרי אם הוא לא היה עושה מה שעושה כנראה שענף האופניים עדיין היה יחסית אנונימי וכנראה לא היו משדרים את הטור דה פראנס בספורט5.

בכל מקרה אני כמוך, שצריך לגרום לכולם להפסיק עם הסמים, אבל אין ספק שכל התוצאות בספורט בתקופה האחרונה(5 שנים) הם מרשימים למרות הסמים.

אמצעי הרתעה שאשכרה מממשים, בדיקות יותר מקיפות, כל הדברים הללו צריך לשפר וליישם

להזכירך:
לא מבין למה להשתמש בסטרואידים...
אם כולם משתמשים אין לאף אחד יתרון שזה בדיוק כמו שאף אחד לא ישתמש

בהתחלה אמרת שאתה לא מבין למה להשתמש בסטרואידים, עכשיו אתה מדבר על אמצעי מניעת שימוש בסטרואידים. מה שאומר שאו שעכשיו אתה כן מבין למה להשתמש בסטרואידים ולכן עוסק בשלב המתקדם יותר של מניעת השימוש, מה שאומר שהמטרה שלי הושגה. או שאתה עדיין לא מבין למה להשתמש, אבל כן מבין שלא ייתכן מצב שלא ישתמשו, וגם במקרה הזה המטרה שלי הושגה בעיקרון.

להזכירך:

בהתחלה אמרת שאתה לא מבין למה להשתמש בסטרואידים, עכשיו אתה מדבר על אמצעי מניעת שימוש בסטרואידים. מה שאומר שאו שעכשיו אתה כן מבין למה להשתמש בסטרואידים ולכן עוסק בשלב המתקדם יותר של מניעת השימוש, מה שאומר שהמטרה שלי הושגה. או שאתה עדיין לא מבין למה להשתמש, אבל כן מבין שלא ייתכן מצב שלא ישתמשו, וגם במקרה הזה המטרה שלי הושגה בעיקרון.
בבקשה אל תתפוס אותי על מילה, אני יודע בדיוק מה המטרה של שימוש בסטרואידים, המשפט הראשון קשור למשפט השני.

• פותח/ת השרשור
ככה זה נראה בינתיים.. תפסו אותם חזק עם ההתערבות של הממשלה אז זה תפס כותרות. משה פרסם בפייסבוק את הכמות בדיקות שעשו לכל מדינה.. מטורף כמה עשו לרוסיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית