הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סתם דיון על מערכות הפעלה

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
מה המערכת הפעלה שלכם? איך היא ?
לי יש WINDOWS 7 ואני מבסוט ממנה,לא עושה בעיות , נוחה , ויפה.

חשבתי אולי לעבוד לזה של אפל, מישהו שיש לו אותה ויכול להגיד לי מה יתרונות\חסרונות אני אשמח.

בתור בן אדם שעבד על האקינטוש עם המחשב שעכשיו מותקן עליו ווינדוס 7 אני חייב לציין,קנית PC תישאר עם MICROSOFT.
ההאקינטוש שהתקנתי לפני חצי שנה היה מלא בכלכך הרבה באגים שהתייאשתי ממנו מהר מאוד.
ווינדוס 7 לעומת זאת עשה לי מעט מאוד בעיות וכנראה שהבעיות שהוא עשה ייפתרו אם אני אמצא גירסא יותר טובה,אבל אני עצלן 🤡

לי יש מקבוק, אני מרוצה מאוד (לפני הייתי עם XP), מבחינתי זה הבדל שמיים וארץ. לא צריך לסרוק וירוסים כל שבוע, לעשות defrag, ועוד אין-סוף התעסקויות... ועדיין המחשב ממשיך לקרטע.
המק רץ חלק לגמריי, והוא נח מאוד.
הוא מגיע גם עם תוכנת iMovie, שהיא מאוד נוחה ופשוטה לעריכה שנראת ברמה לא רעה בכלל. הוא מגיע גם עם garageband אם אתה מנגן, עוד לא התעסקתי איתה הרבה כי אין לי דרך נורמלית להקליט עדיין, אבל היא נראית מאוד נוחה.

עם ווינדוס 7 אין לי הרבה נסיון אז אני לא ממש יכול להשוות.

אני בדרך כלל לא אוהב את הדיונים האלה כי הם מתפתחים מהר לזריקת רפש על מערכת ההפעלה ה"יריבה".
אני רק אומר שעברתי למק אחרי 15 שנה על מחשבי פיסי וווינדוס, ואני לא רואה את עצמי חוזר לפיסי.

*זורק רפש על מר לטיסימוס*

סתם, סתם.

לכל מערכת הפעלה יש את יתרונותיה, וכן אין הרבה טעם לדיון כזה, מה שעובד לכל אחד עובד עבורו וזה לא מבטיח שלאחרים יהיה נוח או וואטאבר באותה המידה.

אני לא מבין את הטענה שווינדוס מגנט לווירוסים.
מאפריל 2009 יש לי את המחשב ומאז הייתי בבטא של ווינדוס 7 עד היציאה שלו ולא חוויתי בעיית וירוסים מעולם.
פשוט תלמדו מאיפה להוריד ותורידו פורנו מאתרים לא מפוקפקים.
מה שכן,ניסיתי את מקינטוש במקבוק פרו וזו מערכת הפעלה מדהימה,מהירה ונוחה אבל אני לא רואה את עצמי עובר למק. זה יקר מדי.

songchartmemesoperating.jpg

מאפריל 2009 יש לי את המחשב ומאז הייתי בבטא של ווינדוס 7 עד היציאה שלו ולא חוויתי בעיית וירוסים מעולם.
מה שכן,ניסיתי את מקינטוש במקבוק פרו וזו מערכת הפעלה מדהימה,מהירה ונוחה אבל אני לא רואה את עצמי עובר למק. זה יקר מדי.

למען האמת אני לא זוכר שהתוכנות אנטי וירוס מצאו וירוס כלשהו יותר מפעם פעמיים, פשוט אין לי אף הסבר אחר ללמה המחשב קרטע...

• פותח/ת השרשור
אם זה יקר לך ואתה רוצה..למה שלא תשתמש בפרוץ? 🥷

ותאמת נוח לי בWIN7 אבל אף פעם לא התנסתי במאק אז אני לא יודע מה אני יעדיף

אם זה יקר לך ואתה רוצה..למה שלא תשתמש בפרוץ? 🥷

ותאמת נוח לי בWIN7 אבל אף פעם לא התנסתי במאק אז אני לא יודע מה אני יעדיף

שמע אחי, אני רוצה BMW, אבל קצת יקר לי. אולי אני אשתמש באחת גנובה?

• פותח/ת השרשור
שמע אחי, אני רוצה BMW, אבל קצת יקר לי. אולי אני אשתמש באחת גנובה?
מה הקשר בין זה לזה.....?
70 % מהאנשים בארץ יש להם או סוני פרוץ\XBOX\מחשב\אייפון\וכדומה..
מתוך השלושים שנשארו זה אלה שלא יודעים, עשירים, אנשי ציבור...
אתה בחיים שלך לא הורדת שיר ?

אני פשוט שונא אנשים שמדברים באוויר..

מה הקשר בין זה לזה.....?
70 % מהאנשים בארץ יש להם או סוני פרוץ\XBOX\מחשב\אייפון\וכדומה..
מתוך השלושים שנשארו זה אלה שלא יודעים, עשירים, אנשי ציבור...
אתה בחיים שלך לא הורדת שיר ?

אני פשוט שונא אנשים שמדברים באוויר..

אחלה, אז אתה אומר שכולם גנבים, אז בוא נעודד גניבה.

יש לי Windows 7.
מערכת מצויינת אבל יש לי בעיות איתה עם משחקים שאני מנסה להוריד.. חוץ מזה הכל מהיר ומצויין..

אם כבר פתחו על זה דיון... האם התקנה של ווינדוס 7 דורשת לפרמט את המחשב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית