בתור בן אדם שעבד על האקינטוש עם המחשב שעכשיו מותקן עליו ווינדוס 7 אני חייב לציין,קנית PC תישאר עם MICROSOFT.
ההאקינטוש שהתקנתי לפני חצי שנה היה מלא בכלכך הרבה באגים שהתייאשתי ממנו מהר מאוד.
ווינדוס 7 לעומת זאת עשה לי מעט מאוד בעיות וכנראה שהבעיות שהוא עשה ייפתרו אם אני אמצא גירסא יותר טובה,אבל אני עצלן 🤡
שלום,האקינטוש זו לא מערכת ששווה להתאמץ בשבילה, אז כדאי לעזוב את זה וגמרנו.
בקשה לי ממכם:
אם אתם לא הצלחתם להתקין - אל תרוצו להאשים בזה את מערכת ההפעלה. תאשימו רק את הידע שלכם במחשבים.
היום ישנם רק 3 סיבות שבגללם אנשים לא מצליחים להריץ מערכת הפעלה של Mac על מחשב PC בצורה תקינה ללא באגים:
1) בחירת חומרה לא מתאימה למק
2) ביצוע ההתקנה בצורה לא נכונה
3) השילוב המצליח של 1 ו 2.
אני עוסק בבניית תחנות עבודה מקצועיות לאולפני הקלטה, עריכת וידאו, גרפיקה, דפוס, ותחומים אחרים בהם מחשבי Mac נחשבים מאוד פופולריים. בין היתר אני בונה תואמי Mac מבוססי חומרה של PC שנותנים ביצועים יותר גבוהים ממחשבי Mac של Apple, עובדים בצורה לא פחות יציבה, ועולים שליש מהמחיר.
אבל מדי פעם אני רואה את עצמי נתקל בתופעה מאוד נעימה אצל חלק מהלקוחות החדשים שלי, שקראו באינטרנט דברים בסגנון מה שנאמר על ידי אדון nadavr1234 ומר לטיסימוס בציטוטים הנ"ל, וכתוצאה מכך נוצר אצלם רושם שלילי לגבי אמינות ויציבות של מערכות מהסוג הזה.
הפתרון היחיד שהצלחתי למצוא כרגע - זה לתת להם את המחשבים לתקופת ניסיון של שבוע, במחיר סמלי של "פיתה פלאפל" ליום, רק כדי להדגים את יכולתם מבחינת ביצועים יציבות ואמינות שאני מתחייב אליהם עם כל מחשב שאני בונה, ולהוכיח בפועל שמה שהם קראו באינטרנט זה בפירוש לא נכון. ובדיוק כמו שזה נשמע - הדבר דורש השקעה לא קטנה גם מבחינת כספית וגם מבחינת זמנים, אבל נכון לעכשיו אני פשוט לא רואה אפשרויות אחרות... אז אם יש לכם רעיונות מקוריים איך ניתן להילחם בתופעה ללא הוצאות אסטרונומיות של מתן מערכות מחשב לתקופת ניסיון, אשמח לשמוע את הצעותיכם.
תודה מראש.